Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Sanırım Kişisel değil Soru sorucam sadece bi kaç. Şimdi Arkadaşlarım Var Her gün Jiletle kazıyorlar Çenelerini :-) onlarda çıkmıyor kazımalarına rağmen jiletle ama bende normal kesince çıkıyo (Tarikat üyesi olmama nerden baksanız bi 2 ay kaldı :-)) Şimdi konuya gelicek olursak.Hani sürekli kesince daha hızlı çıkar palavrası gerçekmi? yoksa, uzadığında kesincede aynı hızdamı cıkıyo? Misal ben uzadığı zaman kesiyorum, Gayet normal çıkıo :-D SAkalın çıkışını hızlandırmak için illa kazımı yapmak lazım suratta? İçim rahat etmedi kişisele açtım hehe..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Daha çabuk gürleşir jilete -ya da usturaya- vurdurursan.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benim bildiğim kıllı bölgeyi jiletle alırsan kıllar gaza gelip hadi abi abanıyoruz diyolar daha hızlı ve gür çıkıyolar. osmanlıda bi paşa vardı hatta adını unuttum şimdi bununla ilgili bi lafı vardı, muhakkak biri hatırlayıp koyar.biz sizin kolunuzu kestik siz bizi traş ettiniz tarzı bişeydi unuttum..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abi çok komik ya.. Arkadaşımda daha tüy tüy cıkıyor, Herif Köpükle alıyo.Arkadaşla Banyoya girdiydik adamı kontrol etmek için herif 2 3 tüy için koca bi köpüğü harcamış ne koptuyduk hueuhe.. Hey gidi günler hey. Ya peki Bi arkadaşta şey demişti Alt lı üstlü kesersen jiletle sertleşir demişti sakallar bu doğrumudur? [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 22 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 evet yani jiletledikçe daha sert cıkmaya başlar ve daha sıklaşır! çabuk uzuyodan kastim bu ama tabiki 3 ayda 3 cm oluosa ileride 1.5 ayda 3cm olucak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 siz bizim sakalimizi kestiniz daha gur cikti ama biz sizin kolunuzu kestik yerine bidaha cikmadi gibi bisi[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Preveze - İnebahtı deniz savaşlarından sonra söylendi o söz , tarihten bıktım yiter. sakal kötüdür. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: sir, 22 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki:.biz sizin kolunuzu kestik siz bizi traş ettiniz Puahah :D ehehe Bali masajı masajı yapan var mı tarihte.. Biz sizin bileğinizi kırdık siz bize Bali masajı yaptınız falan.. Kesilen sakal gür çıkar. Ancak kök çıkmaya hazırsa çıkar. kök yoksa ol senelerce traş.. Hormonal bişi biraz..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bunlar lise muduriyetlerinin yarattigi yalan dolan efsaneler.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Sorj, 22 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Ya peki Bi arkadaşta şey demişti Alt lı üstlü kesersen jiletle sertleşir demişti sakallar bu doğrumudur? sakın deneme bile.. ters çıkar yoksa sakallar, çirkin bir görüntü oluşur..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu arada sakın tersten almayın sonra ahh ahh dersiniz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 1 2 defa aldım ama :-P bişey olmaz demi 1 2 şeyden?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çirkini bi kenara bırak acır bi sure sonra suratın ve bidaha ki seferinde traş olurken ölürsün acıdan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tarih kitabında yazıyodu o söz ya, kimbilir nerde şimdi kitap..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehhe olmaz ama bence cıkmıyosa zorlama cunku tek tük çıkıyo ozaman ve iğrenç ötesi bi görüntü oluyo! bizim okulda gecen sene millet salak salak özenip kesiyolardı ama adamlar köse naparsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 lan zorj gel sana web cam açam sakallarımı gör eheuhueh[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yok abi Sen Maşallahın var.Hevesimi kırma şimdi... :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gel de keçi sakalımı gör :D:D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Sorj, 22 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki:Arkadaşla Banyoya girdiydik adamı kontrol etmek için iyiymiş buda[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 basmayın ya damarıma bugün yükseltme sınavı vardı salak gibi babamı dinleyip kestim gittim zorla! bi baktım formayı takan yok herkes sakallı..=( tabi onların sakalı bnm 1 haftalıga denk geldiği için ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Eru'cum sık sık kesersen daha çabuk çıkar. Arkadaşlarına söyle dikkat etsinler. Sonra şekilsiz çıkabilir sakalları böyle göt kılı gibi kıvır kıvır.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 jıletı vurdukca daha cok cıkar ben onun ıcın 1 bucuk haftada bı oluor mama ondada hayvan gıbı cıkıo keserken zorlanıorm[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 buyrun Sakal denemem :D:D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Lexi yanaklarındakileri kes sadece top sakal ve uzun bi faul kalsın :) Abauoouuu Ne deli oldun ya :) canlandırdım da[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o nası bı sakal ya? :)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar