Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 zep sorunun ne ise istedigin yerde bulusup istedigin gibi hallederiz? banlanıcagımı bile bile bisey yazmıyorum küfürlü vs. ama harbi zorluyorsun artık.[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kardeş FallenAngeL die arat aramada orda bi topicte adresten cep teli ne kadar herseyimi yazmıstım bu arada izmitliyim ama balıkesire geççem istersen gel kaldıgım yurdun adını solerim sana[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abartmasanız arkadaslar[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 "Rate this image! 6 people have rated this image, and the rating is 2.5." *!yorumsuz*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 :) 2.5 dur bende rateleyem[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 22 Ağustos 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 engin sen karısma bu adam kendini god MODE : ON sanıp keyfinin istediği gibi davranabileceğini sanıyo[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya cocuklar amacım kitlelere ulasmaktı.Ünlü olacaktım ben,her acıtıgm topiclere dadanarak engellediniz tüm hayallerimi.Cok post atıyosun deyip actıgım topiclere benden cok post atanlarıda gördük,neyse no comment[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 huzur verin :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: daverc, 22 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: huzur verin :/ lütfen..ilginizi cekmiyorsa girmeyin...ilgilenmeyin..[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 2.29 oldu haha oy verdim bak sana değierini bil[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tyrande abi amac ne merak ettim valla ole cevap vermeyebilirsin :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sarkıcı olcaktım[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben resimlerimi koyarsam patide olay olur[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Tyrade senin üstüne neden geliyorlar ve neden resmşin için bu kadar istek oldu?Cevaplarsan sevinirim,cidden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 topiin amacini da anlamadim bu topie cevap yazanlarida?! cok yakisiklisin uuv kuul cocuk fln gibi tepkiler beklenildigi icin mi acildi bu topic ve bu beklentiyi tiye alanlar tarafindan mi dalga gecildi?? herneyse bos bi topic olmus :P[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 haşa, ilgilenmezmiyiz, ilgileniyoruz tabi.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Tyrande severek izliyoruz ...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hangisi sensin?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 fantastico.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Tyrande, 22 Ağustos 2005 17:45 tarihinde demiş ki: zep sorunun ne ise istedigin yerde bulusup istedigin gibi hallederiz? banlanıcagımı bile bile bisey yazmıyorum küfürlü vs. ama harbi zorluyorsun artık. said: Zephyros, 22 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: kardeş FallenAngeL die arat aramada orda bi topicte adresten cep teli ne kadar herseyimi yazmıstım bu arada izmitliyim ama balıkesire geççem istersen gel kaldıgım yurdun adını solerim sana Ne bu ya ? Delirdiniz mi ? ADRES VE KIRARIM AĞZUNU BAAH . Çüş ya . İnsanlık sınırları dışına çıkacaksanız da insanların önünde değil özel mesajla yapın burda gövde gösterisine gerek yok . Teyallaım .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gitmeyin adamın üstüne vesikalık fotosunu vermiş alt tarafı. Ya başka yerleri çekseydi merak edenler varmış diye.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Topicin amacı tüm patilerin resimleri,iltifat bekleyecek halim yok yani.En azından öyle bir sorunum olsa en son yapacagım yer net ortamı olurdu.Bu arada publicte beni asağalamaya calısan pmden ayrı tarz mesaj cekenlere birsey demiyorum. post sayısı hakkında bakın ne demiş yöneticiniz.[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Beyler şimdiden soyluyorum bu arkadasa pm den bi tane dahi msg atmadım P.S. ben soyliyimde ihale bende kalmasın hesabı[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 can sıkıntısı insanı nelere itiyor...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya bu resmi yollayan kişiyi sevmeyebilirsiniz ama neden resmini yolladın neden şapka neden yaşıyorsun demek o kadar saçma ki hayır çok battıysa yorum yapmayın çoğu cevabı çok çok düşmanca buldum... hani bi yerlerde pati albümü vardır -metboybahsetmişti- belki oraya mı yollamalıydı? bilmiyorum ama neden böyle sataştınız gıcık biride ben mi farkında değilim...?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar