Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duydumki beni merak edenleriniz varmıs:P(foto)

Tyrande

Öne çıkan mesajlar

topiin amacini da anlamadim bu topie cevap yazanlarida?!
cok yakisiklisin uuv kuul cocuk fln gibi tepkiler beklenildigi icin mi acildi bu topic ve bu beklentiyi tiye alanlar tarafindan mi dalga gecildi?? herneyse bos bi topic olmus :P[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrande, 22 Ağustos 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
zep sorunun ne ise istedigin yerde bulusup istedigin gibi hallederiz?
banlanıcagımı bile bile bisey yazmıyorum küfürlü vs. ama harbi zorluyorsun artık.

said:
Zephyros, 22 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
kardeş FallenAngeL die arat aramada orda bi topicte adresten cep teli ne kadar herseyimi yazmıstım bu arada izmitliyim ama balıkesire geççem istersen gel kaldıgım yurdun adını solerim sana

Ne bu ya ? Delirdiniz mi ? ADRES VE KIRARIM AĞZUNU BAAH . Çüş ya . İnsanlık sınırları dışına çıkacaksanız da insanların önünde değil özel mesajla yapın burda gövde gösterisine gerek yok . Teyallaım .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Topicin amacı tüm patilerin resimleri,iltifat bekleyecek halim yok yani.En azından öyle bir sorunum olsa en son yapacagım yer net ortamı olurdu.Bu arada publicte beni asağalamaya calısan pmden ayrı tarz mesaj cekenlere birsey demiyorum.
post sayısı hakkında bakın ne demiş yöneticiniz.[signature][hline]Tyrande walks on earth
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu resmi yollayan kişiyi sevmeyebilirsiniz ama neden resmini yolladın neden şapka neden yaşıyorsun demek o kadar saçma ki hayır çok battıysa yorum yapmayın çoğu cevabı çok çok düşmanca buldum...

hani bi yerlerde pati albümü vardır -metboybahsetmişti- belki oraya mı yollamalıydı? bilmiyorum ama neden böyle sataştınız gıcık biride ben mi farkında değilim...?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...