HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 her gün mahallenin köpekleri tarafından kovalanmak ekşına giriyosa : I love ekşın.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Her gün değil de Haftada 3-4 masa tenisi baymıyor[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Manyak istanbul trafiğinde köprü yolunda karşıdan karşıya koşarak geçme ve arabaların sana"değmesine" izin vermeme.. isimli oyun ekşın sanırım... Tinerci çetesinin yanından sessizce süzülerek geçmek de ekşına girebilir..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaşadığım tek action işe giderken veya işden dönerken motosikletle bu tümsekler var hız kesmek için adı her ne şeyimse onların kenarındaki küçük boşluklardan hızlıca geçmek diğer kazmalar yavaşlayıp tümsekten geçerken benim için ekşın oluyo işte o[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kasis mi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hah ondan işt :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Her taksime gittiğinde travestilerle kapışmak ekşınsa evet Bi kere önden avuçladı bi tanesi yürürken de o ekşına girmemişti pek .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: HymnOfSnuk, 22 Ağustos 2005 20:20 tarihinde demiş ki: her gün mahallenin köpekleri tarafından kovalanmak ekşına giriyosa : I love ekşın. LOL. herşeyin fazlası bayar be abi... müzik dinlemek dışında.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Herzaman yapılan seyin elbet tadı kısa sürede kalmaz .[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hergün pati baymıyo nedense :) ama ekşından sayılmaz sanırım bu. hergün stüdyoya gitsem de baymayabilir. belki hergün içmek, veya hergün arkadaşlarla buluşmak bayabilir beni, o kadar. -[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: dasaaa, 22 Ağustos 2005 20:22 tarihinde demiş ki:Tinerci çetesinin yanından sessizce süzülerek geçmek de ekşına girebilir.. Hemde sthealt action mgs halt etmiş haftada 5 öğün yapıyorum bunye kendine geliyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bakın aktivitelerimizi anlatıyorum bu son 2 gün içinde yaptığımız tamam mı .. İLk önce toplandık bi 10 kişi , şindi bizim site çamlık sitesi , bunun bi çamlık market diye bi mekan var .. biraz restore ettik , nasıl mı ? NAHA BÖYLE önce : operasyon sonucu : bide sinemada yalama olayı ve deve güreşi takımlarımnız var da çok üşeniyorum tek tek resim koymaya girin spaceden bakın istiyosanız yok istemiyosanız bu sefer .. ne yapcağımı çok iyi biliyosunuz[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away[Bu mesaj Bleeding tarafından 22 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sevdigim birsey olsun olmasin her gun bir zaman sonra bayar. belli araliklarla yapilirki tadini korusun[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bayıyo. mesela ben 6-7 yıl ekşın yaptım. brit mezar destard benim mekanımdı zamanında. buxu az basmadım. pe kada oldum tabi. brit köprüyü basardık. sonra baydı mesela. bıraktım şimdi...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ahah bleeding.. Bende hep bu camcıları amcı yapan tipleri merak ederdim.. Böyle insanlarmış demek :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aheahe süper bende bir ortam kuracam böyle sokak sokak dolaşcam![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Zephyros, 22 Ağustos 2005 20:18 tarihinde demiş ki: absolutely not get serious action like this bungee jumping yeah man c'mon .... en sevdiğim ekşın bilgisayarın power düğmesine basmak.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hergün Ekşın Baymaz, Atrakşın bayar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ekşına bağlı. Her gün bir sarışın versinler şöyle güzelinden bayacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 walla uo da hergun eksına gıdıoduk her gun daha da zevklı oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ıyy.. çöp kokuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Valla ekşın olarak hergün world of warcraft ve grand theft auto:san anderas abanıyorum :) Baymıyor. Diğer ekşınları bilemicem[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar