Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Sizin ekşına bakış açınız nedir? Ve hergün ekşın olsa bayarmısınız?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 O_o serdar clublarda dura dura kafayı yemişsin.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Her gün yapılan her şey bayaar[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ne alaka şimdi clubla?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 22 Ağustos 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Artık ters tepki yaptı bende fakeler Direk thread saatine bakıyorum 2oo3 mü diye :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hani sen daha iyi bilirsin benden aslında ama clublarda ekşın var diye biliyorum ordan şey ettim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ekşın nedir diyorum işte size göre. İlla yatak olayı değil. mesela sevdiğiniz bi ekşın. Hergün yaparmısınız? Yapmak istermisiniz ve bayar mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 herşeyin fazlası[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 her gün ekşın her gün ekşın nereye kadar diye sorardım kendime...[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 mesela ortamlara akmaktır ekşınınız bayar hergün[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ekşınına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hm... kimse söölemiyo ekşınını[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hayır bide adam böle 2 hafta önce "alınıyorum hareketlerinizden" tarzında bi başlık açıp aglayıp kişiselde ardında böle Babscılar ekşın iyimi ?!? diye topic açmazmı. Seni bu insanlar kafaya alıyosa birazda hatayı kendi tarzında ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benim ekşınım bungee-jumping dir her gün yapamadım, henüz baymadı ama bayar herhalde her gün tophaneye gitmek baymıştı bir ara.hala bayığım, siz bayılmayın,bayılanları bayıltmayalım ıyk![signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eskiden haftada min 2defa yaptıgım cips&kola&film üçlemesi vardi, bunu ekşından sayabilir miyiz?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kokoreç yiyorum bende hergun.bakalım ne zaman bayıcak[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://spaces.msn.com/members/herenistiaron blogumda da olduğu gibi ve görüldüğü gibi baymıyo , her gün ayrı bi aksiyon ehehe edit : kah sinemada gölge yalama operasyonları , kah marketi restore etmemiz gibi şeyler yenileri gelecek :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away [Bu mesaj Bleeding tarafından 22 Ağustos 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 senin orda bana hakaret etmen ayrı bir olay, benim burda topic açmam ayrı bir olay. Biraz zorla marşı belki basar.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 uo da hergün ekşın baymazdı zamanında 1 sene oncesıne kadar baymaya baslamıstı bıraktım tabı o zmn da . yatak ekşını forever baymaz dota da iyi action yaparım ama da baymaya basladı[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hergun tırnanırmıyım tırmanırım bayarmı baymaz öhhh artık yeter demırıym 2ay sora derim ama devam edermiyim ederim. Buun dışında eşkin'larım random encounter tadında oluyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yüzmek bayıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ok atmak baymıyo ama ekşin değil o spor, Sayarsanız wc3 2vs2 ladder baymıyo bayada ekşin oluyo, yıllar oldu hala ellerim titriyo oynarken.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bünye kaldırsa (ve ölmesek bi şekilde) Her gün Die Hard tadında geçsin isterim! Böyle Die Hard usulü action değil belki ama hayatımızın her anı ekşin be baba... (Arkada gaz müzik) Sabah kalk uyan, geç kalktıysan nabız 150 çünkü az vaktin var...Afyon patlamadan evden koşarak dışaru çıkmalı İETT adı verilen toplu taşıma aracını yakalamalısın... Koşarak otobüsün açık kapıdan içeri atla. Bu yaz sıcağında duş almayan deo. kullanmayan "kötü adamlar/villain" lara ters bakış at! Otobüs inmen gereken durağa gelince, işi sadece seni engellemek olan, kapı önü manyaklarına omuz atarak kapıdan dışarı çıkmaya çalış. İş yerine ulaştığında ise asansörün kapısı kapanmadan, içeri girmeli ve uzaktan kaş göz işareti yaptığın halde, asansörü bekletmeyen gözlüklüye kravatını yedirmelisin. Eğer işe araba ile gidiyorsan olaya otopark mafyası, boğaz trafiği gerzekleri falan da giriyor ve hatta Ambulans'ın arkasına takılıp onun peşinden hız yapma ve polis yanından geçerken üzgün bir "ölü köpek bakışı" takınıp, "onlarla beraberim" şeklinde el işareti yapman da gerekiyor... İş çıkışında ise arabana çabucak ulaşmalı ve trafik tıkanmadan kendini eve atmaya kasmalısın falan filan.. varmış yeterli ekşın[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: dory, 22 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: eskiden haftada min 2defa yaptıgım cips&kola&film üçlemesi vardi, bunu ekşından sayabilir miyiz? absolutely not get serious action like this bungee jumping[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 mesela ben elma patateslere ketcap dokerken yasadıgım actıondan cok haz duyuyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar