Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hergün ekşın bayar mı?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

O_o

serdar clublarda dura dura kafayı yemişsin.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Artık ters tepki yaptı bende fakeler
Direk thread saatine bakıyorum

2oo3 mü diye :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Hani sen daha iyi bilirsin benden aslında ama clublarda ekşın var diye biliyorum ordan şey ettim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ekşın nedir diyorum işte size göre.
İlla yatak olayı değil.
mesela sevdiğiniz bi ekşın.
Hergün yaparmısınız?
Yapmak istermisiniz ve bayar mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

benim ekşınım bungee-jumping dir
her gün yapamadım, henüz baymadı

ama bayar herhalde
her gün tophaneye gitmek baymıştı bir ara.hala bayığım, siz bayılmayın,bayılanları bayıltmayalım ıyk![signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

http://spaces.msn.com/members/herenistiaron
blogumda da olduğu gibi ve görüldüğü gibi baymıyo , her gün ayrı bi aksiyon ehehe
edit : kah sinemada gölge yalama operasyonları , kah marketi restore etmemiz gibi şeyler yenileri gelecek :D[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away

[Bu mesaj Bleeding tarafından 22 Ağustos 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bünye kaldırsa (ve ölmesek bi şekilde) Her gün Die Hard tadında geçsin isterim! Böyle Die Hard usulü action değil belki ama hayatımızın her anı ekşin be baba...
(Arkada gaz müzik)
Sabah kalk uyan, geç kalktıysan nabız 150 çünkü az vaktin var...Afyon patlamadan evden koşarak dışaru çıkmalı İETT adı verilen toplu taşıma aracını yakalamalısın... Koşarak otobüsün açık kapıdan içeri atla. Bu yaz sıcağında duş almayan deo. kullanmayan "kötü adamlar/villain" lara ters bakış at! Otobüs inmen gereken durağa gelince, işi sadece seni engellemek olan, kapı önü manyaklarına omuz atarak kapıdan dışarı çıkmaya çalış. İş yerine ulaştığında ise asansörün kapısı kapanmadan, içeri girmeli ve uzaktan kaş göz işareti yaptığın halde, asansörü bekletmeyen gözlüklüye kravatını yedirmelisin.
Eğer işe araba ile gidiyorsan olaya otopark mafyası, boğaz trafiği gerzekleri falan da giriyor ve hatta Ambulans'ın arkasına takılıp onun peşinden hız yapma ve polis yanından geçerken üzgün bir "ölü köpek bakışı" takınıp, "onlarla beraberim" şeklinde el işareti yapman da gerekiyor...
İş çıkışında ise arabana çabucak ulaşmalı ve trafik tıkanmadan kendini eve atmaya kasmalısın falan filan.. varmış yeterli ekşın[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...