Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kill Bill,Sin City,The Punisher tarzı film istiorm...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anime önerebilirim
Wrath of the Ninja

Intikam konulu ama pek aksiyon değil...şey aslında var biraz
Old Boy

gelirse aklıma başka yazarım[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Mesaj tarihi:
sin city tek kişinin etrafında geçmiyordu. intikam konulu da değildi.

kill bill, sin city diyince aklıma hulk'un filmi geliyor.

aklıma çok fazla film gelmiyor. dediklerine en yakın olarak equilibrium geliyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Old Boy u izledm yaw tesekkur ederm intikam konusunda aşmışlar olayı..

Bide sin city i tek hikaye olarak dusunursen marv ın yaptıkları felan hoş yane anlatmak istediimi anlamıssınzdır umarım..
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 12 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki:

aklıma çok fazla film gelmiyor. dediklerine en yakın olarak equilibrium geliyor.

Abi cok alakasız olmus :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 12 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki:

aklıma çok fazla film gelmiyor. dediklerine en yakın olarak equilibrium geliyor.

abi var ya o kdr kastm indirdm equilibrium u
aradklarımla hic alakası yok yaa
kolpa matrix bariz bi bicimde..
Mesaj tarihi:
equilibrium ile matrixin alakası = 0

ayrıca equilibrium matrixe 10 takar.. İzlemeyen çok şey kaybeder..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 12 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
Zatoichi olabilir.
[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
said:
Slat, 20 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
equilibrium ile matrixin alakası = 0

ayrıca equilibrium matrixe 10 takar.. İzlemeyen çok şey kaybeder..

+1, kesinlikle matrixten çok daha başarılı bi senaryo bana kalırsa, görsel olarak belki matrix kadar şey sunmuyor ama kurgu filan mükemmel bence. weapon kata stili olayı bitiriyo zaten :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
Kafamı buluyosunuz ya.Equlibirium mudur ismini bile zor telafuz ediyorum,Matrixten iyi ha?Zevkler ve renkler diyorum neyse.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
bende lock stock and two smoking barrels diyemiyorum ama super film lutfen izlemeden etmeden eleştirmiyelim böle ismi bilem yamuk diye.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Mesaj tarihi:
aa hakkaten crow nasıl unuttuk ya
crow tam senin aradğın şey, çizgiroman olarak çıktı zaten ilk olarak. her hikaye başka birini anlatıyo ama konsept aynı, beğeniceksin eminim[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
You belong to me
Mesaj tarihi:
hepsini izle ama öle sonuncu filme bakıp gecme diğerlerini cunki cidden olay aynı olsada crowlar başka =)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
aslında hepsi aynıda değil crow 2 de daha farklı bi sevgi işlenmişti :) 2 güzeldi ama 3 daha güzel olabilirdi bencede. crow 4 ü netten sipariş etmek gerek ya, edward furlong u crow rolünde cok merak ettim harbi :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
You belong to me

[Bu mesaj Aegean tarafından 21 Ağustos 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben brandon'ın teknik ekipten falan intimak almak için geri dönüceğine inanıyorum hala sadece bi kaç yuz yıl daha sabretmek lazım o kadar[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
crow'un öyle bir suyunu çıkartmışlardı ki aynı senaryonun kadın başrollüsünü çekmişlerdi ayrıca. en son gelicek olanın daha iyi olması ümidi ile.
Ayrıca konuyu açan arkadaşım; sen sadece bol efektli aksiyon filmi arıyor olabilirmisin?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
walla crow'u çook önermişlerdi bana amma nedense bir türlü sewemedin.izlediğim birinci olmalı. amma equilibrium hakkında dediklerinize büyük ölçüde katılıyorum we şiddetle tavsiye ediyorummm.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
İchi the killer da deli bi filmdi cidden.. Her taraftan fıskiyeden akar gibi kan akıyor..

Sonuçta takashi miike filmi :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
  • Yeni Oluştur...