semizotu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yaa genelde tek ksinin etrafında gecen olayları anlatan intikam konulu =) filmler arıyorum cizgi roman tarzı olursa daha da gusel olur.varmı onerisi olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Anime önerebilirim Wrath of the Ninja Intikam konulu ama pek aksiyon değil...şey aslında var biraz Old Boy gelirse aklıma başka yazarım[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sin city tek kişinin etrafında geçmiyordu. intikam konulu da değildi. kill bill, sin city diyince aklıma hulk'un filmi geliyor. aklıma çok fazla film gelmiyor. dediklerine en yakın olarak equilibrium geliyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semizotu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Old Boy u izledm yaw tesekkur ederm intikam konusunda aşmışlar olayı.. Bide sin city i tek hikaye olarak dusunursen marv ın yaptıkları felan hoş yane anlatmak istediimi anlamıssınzdır umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Zatoichi olabilir.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Bone, 12 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki: sin city tek kişinin etrafında geçmiyordu. intikam konulu da değildi. kill bill, sin city diyince aklıma hulk'un filmi geliyor. aklıma çok fazla film gelmiyor. dediklerine en yakın olarak equilibrium geliyor. Abi cok alakasız olmus :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semizotu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Bone, 12 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki: sin city tek kişinin etrafında geçmiyordu. intikam konulu da değildi. kill bill, sin city diyince aklıma hulk'un filmi geliyor. aklıma çok fazla film gelmiyor. dediklerine en yakın olarak equilibrium geliyor. abi var ya o kdr kastm indirdm equilibrium u aradklarımla hic alakası yok yaa kolpa matrix bariz bi bicimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 equilibrium ile matrixin alakası = 0 ayrıca equilibrium matrixe 10 takar.. İzlemeyen çok şey kaybeder..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: jankis, 12 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Zatoichi olabilir. [signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 transporter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Slat, 20 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: equilibrium ile matrixin alakası = 0 ayrıca equilibrium matrixe 10 takar.. İzlemeyen çok şey kaybeder.. +1, kesinlikle matrixten çok daha başarılı bi senaryo bana kalırsa, görsel olarak belki matrix kadar şey sunmuyor ama kurgu filan mükemmel bence. weapon kata stili olayı bitiriyo zaten :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kafamı buluyosunuz ya.Equlibirium mudur ismini bile zor telafuz ediyorum,Matrixten iyi ha?Zevkler ve renkler diyorum neyse.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende lock stock and two smoking barrels diyemiyorum ama super film lutfen izlemeden etmeden eleştirmiyelim böle ismi bilem yamuk diye.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 intikam falan deyince aklıma the crow geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 aa hakkaten crow nasıl unuttuk ya crow tam senin aradğın şey, çizgiroman olarak çıktı zaten ilk olarak. her hikaye başka birini anlatıyo ama konsept aynı, beğeniceksin eminim[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hepsini izle ama öle sonuncu filme bakıp gecme diğerlerini cunki cidden olay aynı olsada crowlar başka =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 2. ve 3. film yapılmamalıydı.büyük bi hata bence.ilk film bi efsane olarak kalacaktı güzel güzel.sonra suyu çıktı.zaten brandon abimizide bu filmde yitirdik:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 aslında hepsi aynıda değil crow 2 de daha farklı bi sevgi işlenmişti :) 2 güzeldi ama 3 daha güzel olabilirdi bencede. crow 4 ü netten sipariş etmek gerek ya, edward furlong u crow rolünde cok merak ettim harbi :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 21 Ağustos 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben brandon'ın teknik ekipten falan intimak almak için geri dönüceğine inanıyorum hala sadece bi kaç yuz yıl daha sabretmek lazım o kadar[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 crow'un öyle bir suyunu çıkartmışlardı ki aynı senaryonun kadın başrollüsünü çekmişlerdi ayrıca. en son gelicek olanın daha iyi olması ümidi ile. Ayrıca konuyu açan arkadaşım; sen sadece bol efektli aksiyon filmi arıyor olabilirmisin?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrisYush Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 walla crow'u çook önermişlerdi bana amma nedense bir türlü sewemedin.izlediğim birinci olmalı. amma equilibrium hakkında dediklerinize büyük ölçüde katılıyorum we şiddetle tavsiye ediyorummm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 equilibrium güzel film ama matrixten güzeldir demek pek mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sen onu bunu bırak, ichi the killer'ı izle!![signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İchi the killer da deli bi filmdi cidden.. Her taraftan fıskiyeden akar gibi kan akıyor.. Sonuçta takashi miike filmi :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Albert Pyun'dan MEAN GUNS o da kesmez ise Kinji Fukusaku'dan BATTLE ROYALE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar