muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 www.trgamer.com/haberler.asp?id=8147 linke bakınız lütfen[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi [Bu mesaj muzcu tarafından 21 Ağustos 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 boyle bi halt olacagi belliydi.guzel.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 şey ben pek anlamadım?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Şöyle yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 magic the gathering yapıyorlar yani? upperdeck diyince aklıma hemen deck geldi. Xena'nın felan kartlarını yapmışlardı hatta sanırsam bunlar. Collectable Card Game yani? peh. Blizzard'ın buna gereksinimi yok ki.. Onlar miniature felan yapsın ya daha eğlenceli olur. :) Grom Hellscream, Medivh felan yapmışlardı bi ara.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 güzel olur.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok güzel,ehe yakında çocukların ellerinde falan görürüz komik olur : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bir illidanın kartını alırım hatıra olarak o kadar :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://www.upperdeckentertainment.com/wow/[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 azerothu kartlardan tanıyacagıma wow oynarım guzel bır somurme taktıgı tabı[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Of feci para tuzağı bunlar. Tabi parayı verip eğlenene sorun yok. Ama fazla kaptıranların sonu iyi olmuyor. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ama ona bakarsan herşey para tuzağı...Bende hatıra olsun diye blade dedemizi alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benim kendi kartımı çıkartcaklar yakında hero class dolis olarak benim kartı alana altcharlarım bonus veriyorum bak :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mike morhaime, george lucas'a özenmiş... bi şey yapsak da warcraft sevenlerin cüzdanı blizz'in cüzdanı olsa demiş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bence kötü bir şey deıl ben illiadin ın ve blade ın minyatürünü almıstım burdanda 2 kart flm alırım yane[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar