khala Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 2 yıllık sözleşme imzalamıs beyler hayırlı olsun ( star'da simdi söledi )[hline]khala [!] [Bu mesaj khala tarafından 09 July 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 saçı beyazlamış herifin :)[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 eheuh hayırlı olsun. Yanlız Andersson da çok büyük kazık attı bize. Bakalım lukunkuyla bi sene geççek mi?[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ay unutmuşum bi de şaban var :P[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kaç yaşında bu adam? (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu herif fenere gelmio myudu lam? simofle bi ara hava atıodu :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 birth date: 5/15/1970 birth Nation: Netherlands Height: 179 Weight: 79 nationality: Netherlands Position: Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Defans olduğu için 33 yaşında olması o kadar önemli değil 3 sene oynar en az, ancak kaliteli bir ortasaha ve forvet almamız lazım. Bu iş Ayhanla, Revivo'yla, Kukku Rikku'yla falan olmaz...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ha çok yaşlı değilmiş.. 35-36 falan sanıyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 orta saha sağlam, say say bitmiyo: ayhan revivo ergün hasan şaş apo batista volkan forvetler de fena diil ama 1 tane iyi forvet lazım: ümit karan, hakan şükür, ayı lukunku, arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ayhan ve apo fecı saglam orta saha haklısın hele sabanda forvette olunca sız bu sene avrupada da sampıyonsunuz[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 De Boer herhalde gelmeyecek, resmi sitede yazmıyor, farklı kanallar farklı şeyler söylüyor, Lig TV de Ajax ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ajaks la anlasmıs.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bakıcaz zaman gosterir ben star'ın yalancısıyım :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 adam açısından ajax daha mantıklı bence de...[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 adamla görüşmeler devam ediyomuş sanmam gs ye gelceeni[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben olsam ben de Ajax'a giderdim. Eski takımı ve Şampiyonlar Ligi'nde de var zaten. Ama daha hiç bişey belli değil ShowSpor'a göre GS 1 milyon 600 bin dolar, Ajax ise yarısını veriyormuş. De Boer kabul etmiş Galatasaray'ın teklifini, karısını ikna etmeye çalışıyormuş.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bugünkü sabah'ta kesin bitti diye yazıyo. normalde böyle yalan haber basmazlar kesin bitti diye. herhalde oldu bu iş şu herif yerine adam gibi bi adam alsalardı keşke ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Dextra, 09 July 2003 23:35 tarihinde demiş ki: adam açısından ajax daha mantıklı bence de...[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. muhahah ne demek lan bu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: LvL_Sabo, 10 July 2003 09:08 tarihinde demiş ki: bugünkü sabah'ta kesin bitti diye yazıyo. normalde böyle yalan haber basmazlar kesin bitti diye. herhalde oldu bu iş şu herif yerine adam gibi bi adam alsalardı keşke ama neyse inanma gazetelere... star 2 yıl önce "Del Piero ve Zidane Galatasaray'da" diye haber yapmıştı, geçen sene de Rivaldo ile ilgili buna benzer bi haber yapmıştı...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 imzalamış de boer gs de kesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Türkiye saati ile 12:00’da Frank De Boer ile anlaştı. İki gündür Amsterdam’da gerçekleşen toplantıları bizzat yürüten Canaydın, sitemize yaptığı açıklamada anlaşmanın 2 yıllık olduğunu belirtirken, Barcelona’nın kaptanı Frank De Boer’u sarı kırmızı renklere katmaktan dolayı çok mutlu olduklarını da söyledi. Frank De Boer Info 15-05-1970, Horn (Hollanda) doğumlu. 1.79 boyunda, 79 kilo ağırlığında. Ajax ve Barcelona'da oynadı. Defansın göbeğinde görev yapıyor. Aynı zamanda Hollanda Milli Takımı’nın da kaptanı. Kaynak: Resmi site - www.galatasaray.org[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Yok yok ıyı adam, bence oynar 2 sene[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 allah icin yakisikli adam[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bende izledim harbi oyle dedi valla[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar