Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Selamlar herkese.. Elimden geldigince size burda World of Warcraft'ın yeni expansion pack i ( ek-paketi ) olan The Burning Crusade'i açıklayıcı görsel ve yazınsal ögeleri sunucam.. Ayrıca birçok ek bilgiyi bu topic altında bulucaksınız. Oyunu nerden alıcagınızdan tutun,yeni gelen race ler ve abilitylerine kadar.. The Burning Crusade Öncelikle Blizzard'ın burning crusade sayfasının linkiyle başlıyoruz.. Dilerseniz burdan E3 Trailer izlemeniz mümkün..Intro diyebiliriz başka bir degişle.. The Burning Crusade 2 yeni Race ( Irk ) geliyor The Burning Crusade'de Draenei ( Alliance Faction ) Blood Elves ( Horde Faction ) Yukarıda giriceginiz linklerde Irklara verilen sınıfları görebilir,okuyabilir ve yeni eklenmiş detayları inceleyebilirsiniz. Ayrıca sitenin ana menüsünde Draenei ve Blood Elf lere ait diger konular işlenmekte..Yaşadıkları şehirler,tarihçeleri..Burning Crusade zamanına gelişleri,olaylara bakış açıkları,saflarda bulunma sebepleri ve aklınıza gelen diger tüm sorular.. Tüm sorular tabikide orda bulunmuyor bunun için World of Warcraft bize bir Ansklopedi verdi..Buraya girerek her türlü kaynağa erişebilirisiniz. The Burning Crusade Oyun için görüntüler TBC Login Screen : The Burning Crusade'in gelmesiyle birlikte Client normal olarak değişti..Artık oyuna baglanırken karsımıza gelen interface expansion'ı yansıtan bir hal alıyor.. Burdan Login Screen'ı izleyebilirsiniz.. Karakter Yaratma : Yeni gelen 2 ırkın karakter yaratma ekranları ve interfacelerini Burdan izleyebilirsiniz. Çalan şarkılar sırasıyla : 1- World of Warcraft - the shaping of the world 2- Jason Hayes - A call to arms ( world of warcraft - A call to Arms ) 3- World of Warcraft - Song of Elune Intro : Draenei Intro Blood Elf Intro Danslar,şakalar,sesler ve diger tüm interfaceleri Youtube aracılıgıyla izleyebilirsiniz. Flying Mount ( Uçan Binekler ) : TBC bize flying mount ayrıcalıgını tanıyor.Daha fazla sözü uzatmadan Video lara geçiyorum. 1 2 The Burning Crusade nerden temin edilebilir ? Daha önce benim açtıgım topic altındaki çabamız sanırım sonuç verdi..Ve Bir Türk sitesini ilk olarak yazıcagıma çok mutluyum..Umarım gereken ilgiyi göstericekler.. Weblebi Sendit Gamersloot Gamersloot sadece CD-Key satmakta..Şuan sizden 9$ bir ön-ücret alıyorlar..TBC çıkınca CD-Key iniz e-mail adresinize Telefonla onay sonrası gönderilicektir.Destek hattıyla konuşmam sonrasında aldıgım bilgiye göre oyunu download etmeniz için kullanıcılara özel mirrorlar açıcaklarını söyledirler. Başka siteleri siz bulabilir ve ön-sipariş verebilirsiniz.Fakat 3 ana siteyi size bu şekilde verebilirim. Son söz : Bundan yaklaşık 2.5 yıl önce World of Warcraft dünyasına girmiş biri olarak : The Burning Crusade olayların kaldığı yerden çok daha epiksel bir macera eşliginde sürdürülmesini sağlıyor.Yeni Instanceslar yeni itemlar yeni questler ve yeni koskocaman bir Kıta ( Outland ) bizleri bekliyor. Oyun hepimiz için yeni başlıyor.Ve eğer gerçekten bir world of warcraft hastasıysanız bu oyunu belkide sağlıgınız ve hayat düzeniniz açısından kaçırmanız gerekiyor. =P Mükemmel bir atmosfer bizi bekliyor. Update : 1- Screen Shot update : www.deepgame.net/TBC.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Flying Mountlara butun her yerde binebiliyor muyuz? Yoksa sadece outland de mi gecerli? Bi bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Sadece Outland'de binilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Git 30 tane şundan öldür, 50 tane bundan vs vs başkada bir olayı yok. TBC bir başarısızlık abidesi; almayın oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bende görevlerin çok birbirine benzer olucağını düşünüyordum. Ama bence bir çok zevkli eğlenceli quest var. Sadece 10 tane şundan 10 tane bundan öldür sonra gel 5 tane şundan topla sonrada git şu liderlerini öldür gel itemini veriyim değil tüm görevler. Bir sürü orjinal düşünülmüş quest olduğu kanısındayım. Netherstormun yarı questi duruyor geri kalan bir çok questi yaptım ben zevkli buldum bir çok questi. En çok içimi burkan quest blade's edge deki Showdown questi. Orc şampiyonu rexxar gruul un oğullarından gocu kesmek için bizim yardımımızı istiyor. Sadece denemek için bıraktığımda rexxar öldüğünde gocun çeyrek canı gitmişti. Artık gözümde Rexxarı ne kadar büyüttüysem böyle ölünce tüm hevesim kaçmıştı :) (Ama hala Rexxar Boss olduğu halde gelseydi görürdüm ben o gocu diye kendimi avutuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 walla acıkcası 70 olmak cok kolay bi maraton olmus ve 70 olunca yine eski sisteme donuyor oyun gündüz arcatras / botanica aksama karazan :D ben aradımı bulamadım ve bıraktım oyunu o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 sadece rexxar ın orjinal skin i bile koparttı beni. ayrıca oyunda yapılcak çok şey var. oyunu benim açımdan bok eden şey bir ay içinde coilfang ve tempest keep in temizlenecek olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 acikcasi guildim cok yavas ilerliyor ve bu sebepten oturu oyun bana zevk vermiyor, guzel bi guild bulup gecmeyi düşünüyorum, sonra muhtemelen TBC hakkinda fikirlerim degişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 burning legionda ally human mage lvl70 mi satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 70 olup kusumu aliim cancel edicem accu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 cancel edecegine sat daha iyi.. 60 lar ucuzladi gerci ama 70 ler bayagi iyi para eder.koy ebaye satarsin cabuk.. bende 54 um 2 haftadir oynamiyom. 60 yapiyim biraz 60 zevkini cikariyim almayi dusunuyorum.. du lan gaza geldim biraz oynasam mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Ben BE mage istiyordum cok, da nasip olmadi. Eylulde falan baslicam WoW kalirsa o zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Peki bisi soracam bu oyunun setup'i icinde eski wow+patchler geliyor mu? Yoksa cd ler sadece tbc'yi mi iceriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Sadece TBC , WoW da lazım yanında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 1.5 ay önce başladım WOW a bi kaç realm değişikliinden sonra en sonunda Burning Steppes de oynamaya başladım arklarla 3-4 haftadır. Level 56 orc lock ım var =) aliom bu akşam TBC'mi , Outlands e gitme zamanı yaklaştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 @nedanko: Wow yükleyip üstüne TBC yükleyince 2.0 patch'ine update ediyor kendi. Şu anda 2.0.7 güncel sürüm. Yani çok da patch yüklemen gerekmiyor. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 15:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 70den sonra bir çok yapılcak işler var tabiki, öncelikle mount için para kasmak gerekiyor... bunun dışında 3 5 günümü alıcagını düşündügüm respice için farm yapmak var zamanımızı kolay kolay bunlarla öldürebiliyoruz =) ( birde geceleri instanceler yetiyor ) questler 3, 5 ondan öldür getirle bitmiyor bence eylenceli questlerde var... ( 2.0.8 versiyon şuanda ) [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 17:02 tarihinde, ocean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 chain quest rewardları baya iyi. dps ve tank setimi tamamladım o questlerle :), o kadar çok chain quest var ki o netherstorm'da ve shadowmoon'da insan gold'a doyuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 daha yeni aldım mount u epey bi spec denemem yüzünden. bide primal might felan aldım balta için ama questlerden iyi para geliyor evet.netherstorm ve shadowmoon da instancelardan düşenlerden daha iyi itemlar var biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 burning cursade bi girdim bi anda 2390583785634768 şey ustume saldırdı resmen, 2390428904 tane rep kasma yeri 3490234 tane farklı rep pvp reward şeysi, bilmem kac zilyon mark shard cart curt götürme karşısında epixs alma mevzusu, cılgına donmu oyun ustuen socketler gelince iyice delilendim, ha kötümü değil yanı ceşittir güzeldir severiz ceşidi mistir. arena sistemi ladder'a gecmiş duyduğuma göre direk tft nin sc nin matematikğiyle yapmışlr sitemi ne kadar güzel olmuştur kimbilir daha ona kafa yorucak kaadr item kasamadım ama kasınca giricem tozunu atıcak arenanın magninin izniyle. onun dışıdna tmosferler matfosferler falan cok super olmuş tebrik ediyorum blizardı tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Sizce Blood Elf Paladin mi yoksa Mage mi? Bu iki classin expansiondaki durumlari nedir? Paladin'i de retri oynatma amacli istiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bana kalsa şu anda lock en iyi daha doğrusu en abartı class ama ben lock istemıyorum diyip mage ile pala arasında kaldıysan ben mage derim supporter class olması sebebiyle illaki bir gün healer olmak zorundasın ve diğer dps clasları gibi salam hale gelmek için uzun çabalar harcamalasın.sende biliyosun bu durumu. o yüzden açıcan safi dmg için mage, yok hollymiş yok shadowmuş retrimiş falan uğraşmassın.dmgın her türlüsü kafi spamla frostboltu :) hem mage zevklidir oyundaki pvp için en el yorucu classlardan biridir.Ellerin hızlıysa hareketleri çabuk yapabilirsen mage aç derim. bu aralar locklar dısında pekde sorun teşkil eden sınıf yok gibi mage için. e lockta allahın emri yyıllardır anti mage. biraz da roguelar iyi oldu şimdilerde ama ben eminimki roguelara bi nerf gelicek. Cos skili aşırı abartı bi skill. ha bizde de ice lance var tam yamultmalık o da ayrı. ek olarak: mage açıcaksan Be falan açma yalan o silence olayı. onun yerine Will of forsaken yüz kat daha ii.anlıyo insna zamanla. [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 19:35 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Yok ben sirf BE icin TBC download ediyorum simdi ya, oynamicam oynamicam dedim Awake'in videoyu izledim dayanamadim : ) Warlock da acabilirim aslinda. Ya mage ve lock karsilastirir misin : ) Genel gorev falan olarak demiyorum biliyorsun, TBC durumlari olarak : ) Hangisi zevklidir vs. Bi de igrenc bi bilgisayar ve harika bir baglantiyla oynucam o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 pente valla bende bırakmıstım dediin gibi dayanamadım bende. ben blood mage açıcam. aslında ilk woa başladıımda bi elf mage istiodum bu gune kısmetmiş. warlockta pro gibi gözüküo ama du bakalım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 paladin sux [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 23:30 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar