uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: SilphatosIce_, 19 Temmuz 2004 18:56 tarihinde demiş ki: Guns lots of guns. +1.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 i love you neo[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Commodores Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence en etkileyici söz "system failure" dur bnce.Bana herşeyin sona erebileceğini,erdirilebileceğini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 i believe this over fate to be here it is our destiny i believe this hold for each and the ever .... the very meanıng of over night. this is a war and we are soldier.[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bence en iyisi yüzbaşının zion a saldırılırken o askerlere söylediiydi galiba Eger ölüceksek o p.ç kurularına cehennemi yasatalım gibi biseydi ama sonra bide ta m makinalar iceri dalınca tepeden for zioon!!! diip ates etmeleri de bana bayaa gazvermisti :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Matrix heryerdir....[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shownoomercy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Smith : Goodbye Mr. Anderson... ...metronun isiklari iyice parlaklasir... Neo : My name is Neo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 2. Filmde Geçen 2 Adam Telefonu Açarken Biri Geçiyor Diğerini Smitin Kendine Çevirken Diyalog En Güzel Yer Adam:Aman Tanrım! Smith:Smith Demen Yeterli. Bunu İlk Gördüğüm Anda Sinemada Yere Yuvarlanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 do you think is it air you are breathing now?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Matrixxx Sinemalarda ![signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Everyting that has a beginning has an end... Bitirir olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bide son filmde robotların babasının son sözü vardır windows'un açılış soundu yaptığım... İt is done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Fortuna, 26 Şubat 2005 19:32 tarihinde demiş ki: 2. Filmde Geçen 2 Adam Telefonu Açarken Biri Geçiyor Diğerini Smitin Kendine Çevirken Diyalog En Güzel Yer Adam:Aman Tanrım! Smith:Smith Demen Yeterli. Bunu İlk Gördüğüm Anda Sinemada Yere Yuvarlanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_OverKill_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 My Name İs Neo[signature][hline]_Requem Owner_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Follow the white rabit o anda o tavşanı izlemese neler olurdu hiç düşündünüz mü :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 everyting that has a beginning has an end[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Neo: It ends tonight. Smith: Welcome Mr.Anderson we missed you... Bu lafların üstüne tanımam gaz vericilik bakımından ayırıyorum morfinin savaş öncesi konuşmasını bu laflar başkaaaaa[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Diablo, 08 Haziran 2005 03:13 tarihinde demiş ki: everyting that has a beginning has an end +23413414[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Neo:how can i make a choice if you know what i'm already going to do. Oracle: Wtf o_O. haha[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake_Mgs Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Matrix Online I calıstırmak ıcıne hangı pc ozellıklerı gereklı takılmaması ıcın yanı :) Bılen Lutfen Soylesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 www.thematrixonline.com topic le ilgili mesajlar lutfen....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yanlış olabilir ama boleydi French is the best language to swear in.It's like wooping your ass with silk. Merovingian[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir kaşık aslında yok..! (bu ne lan o zaman :) )[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 en etkileyici söz: "Every thing that has a beginning has an end" dir. en etkileyici sahne ise: ilk filmde neo'nun çatıda ajanaın kurşunlarını dodgelamasıdır.[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ilk filmdeki dogelama oalyından sonra... ajan: only human.... trinity: hey... DODGE THIS.... bu kadar "cuk" oyturan bi lafın ustune tanımam[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar