Aegean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 efes dark veya normali, vodka + kola/portakal, bide kışın kanyak :) alkölsüz bilemicem bu sıralar biraz para biriktirme durumu olduğundan bu sıralar çamlıca ya sardım baya :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 vodka+limon, sadece tonik ( ve tabii parça limon ) ve bol buzlu, şöyle buuuuzzz gibi kola. Dwarf olsam godshaker içerdim ama. Edit : Pardon battlerager olsam. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 30 April 2003 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 SU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 tabiki milli içeceğimiz çay[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 kahve kısacası Kafeinli herşey (kola falan değil ama)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Vaaay duygulandım, Schweppes'çi bolmuş. Hala içen(içmeyi başaran) varmı? Türkiyede yıllardır piyasada yok... Schweppes siz bir hayatta şimdilik Ice Tea -Şeftali- ile yetiniyorum[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 çilekli Clearly Canadian soda[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 tabii ki nescafe soğuk olarak da coca cola[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ayran- karışık meyvalı cappy- taze sıkılmış portakal suyu[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ice tea.. cola.. :) daha çok ice tea bitiyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 içeceğim coca cola light tır :) yani adım gibi bişi oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 efes dark extrada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Efes Dark ve Roze. Hatta ikisi bi arada daha güzel, harbi tam büyülüyolar:) Alkolsüzden poşet ice tea. 1.5 litrelik su şişesinde buz gibi ice tea süper oluyor. Bide kıvamını kendim ayarladığım için kutu ice tea den daha çok seviyorum.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Alkolsüz: Red Bull Nescafe Gold Coffee Nescafe Taster's Choice Coffee Alkollü: Heineken Heineken Heineken Heineken * Heineken Birde Simirnof Ice, gündüz vakti ise Arlooax the Drunken Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Olmeca(Tequila)+Portakal+Şeker ha bi de Sex on The Beach :-)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Smirnof ice[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Kımız, rakı çay, onsuz olmuyor, soğuk sıcak hiç farketmiyor...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eh tabii şu anda süt içiyorum o ayrı konu :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 şu sıralar weight gainer 1850 (+süt) votka+herhangi bi redbullumsu içecek[hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 kanyak ve yaninda kahve tamamen günü kurtaricak nitelikde ama havalar isindi malum birada demeden geçmiyelim[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Milk Shake cilekli /mc donalds[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay tavşan kanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: Sufi, 01 May 2003 13:14 tarihinde demiş ki: çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay çay tavşan kanı :) günde 3 kere çay içiyorum ama çayın güzel bi tadı olmadığında ısrar ediyorum.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 su, kola büyülü alkollüm ise mojito diye bir karışım kendisi nane yaprağı, yeşil limon ezilmesinden , üstüne bacardi, votka, tekila ve yeşil limon suyu konulmasından oluşan bir içki. Muhteşem.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 alkolsüz: sprite, ice tea şeftalili alkollü: sex on the beach, votka..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar