elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Daha pek birşey bilmiyorum. Zaten guitar pro'da yazmıştım fretboard olduğundan daha kolay. Midi olarak geçirdim de notaların üstüne üstüne sample koydum. Davulları baştan yazdım. ps: Gitardan ve saksafondan anlamadığım için "hele hele ne güzel de ses çıkıyor" diye melodik kaygıyla şeyoldu. Kusura bakmayın. Davullara da çok kasmadım gerçi hehe neyse. Umarım beğenirsiniz. http://rapidshare.de/files/4161667/elvyn_-_Sorrow_Rain.mp3.html[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 O incelme sesi dışında beğendim Zoiiiii die ne o öle :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bu arada uptıs taktıs şarkısı değil. Cuvi cuvi hiç değil. Tıngır mıngır olabilir belki.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İndirmiş birileri 3 4 kere. Arkadaşım indiriyosunuz bari şukela, kaka falan bişey yazın. Takip ediyorum bakın, ona göre.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benim için çok free[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Free derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 fikir güzel, bestenin genel gidişatı güzel, ancak bu sadece bi başlangıç, bi deneme zaten senin de dediğin gibi. baslar çok geride kalmış, ya da gitar fazla önde. saksafonun inceldiği yer kesinlikle değişmeli, hatta komple enstrüman değişmeli! şarkıyı güzelce uzatıp, arka plana bi klavye koyup, daha planlı, özenli sololar kotarırsan baya hoş bir parça olabilir. daha güzel samplelar bulman ümidiyle :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Olm bune :D sonlara doğru bişi girdi yarıldım orda lol[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://rapidshare.de/files/4250901/elvyn_-_Sorrow_Rain.mp3.html Saksafonu çıkardım yerine overdriven guitar koydum, piano ekledim. Daha bir güzel oldu gibi ama vibrato nasıl kullanılıyor öğrensem daha şukela olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar