Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Park'dan ilginç bir resim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Böyle bir F1 tutkusu görülmedi derim.Pistin etrafında gezinirken Türk Yıldızları'nın geçişi sırasında kafamı yukarı kaldırdığımda birde ne göreyim.

[signature][hline]| Msn |
İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...!

Mesaj tarihi:
Bir de ne göreyim !
Türk!
Bizim kadar kıvrak zekalı yok işte dünyada .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Azimle bir şey yapan mermeri delermiş diye boşuna dememişler işte .

Edit : Ama nasıl indiği tartışılır .
[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

[Bu mesaj Xaenin tarafından 22 Ağustos 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
muahuauhaua :lol: abi ben böle bir şey görmedim ya[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
Durursunda sırtında o direklere tırmanmada kullanılan kemerlerden göremedim nasıl çıkmış lam:) incecik direk yahu nası bacaklarınla tutunucanki aslında çok zor değil ama amca o ya ben 2 saatte zor çıkarım oraya.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
O teller senin göbeği taşımaz chemi bu yüzden boşuna 2 saat hayalleri kurma :-p[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
Biz heryerdeyiz havada karada denizde ..!! ueyt be cıkmıs direge abimiz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
beleştepe de mangal yapıp izleyen bi aile vardı oda efsanet di[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
yakinda amcam oraya iki koltuq atar :D ahsduadshad[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Mesaj tarihi:
Ya bide bunun beklemesi var yarışı var vs. Adam nası dayandıki 3 saat? Heh bide basın toplantısını nereye çıkıp izledi acaba eheh :)[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.
  • Yeni Oluştur...