Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geberioomm

karakedi

Öne çıkan mesajlar

said:
karakedi, 29 May 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
pizza hut olaya girmiş ya hani sınırsız pizza olayı. şiş göbek arkidişler olarak olaya bi el atalım batırlaım pizza hutı diye giriverdik. off binbir cesit pizza dilimini mideye indirdim. göbek yarıçapım genişledi. geberiom resmen midem berbat oldu bide igrenc gazı olmayan şekerli su pepsi veriolar iyicene mideme etti.

ama ii pizza yedim eehuhe. kahrolsun pizza hut :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Ye kara Yakısır afiyet olsun kedime :lol:[hline]*arkanda*
Sosyal ağlarda paylaş

bodrum'da açmadı adamlar, alacakları olsun..

bir de pizza çeşitleri pizzza hut ile domino's'un bambaşka, chicago stili mi ne diyorlardı galiba gevrek, hamuru daha az filan. başka tarzlar, ayrı tatlar bence..

ama bizim ataköy'de 'pizza evi' vardı, oranın pizzası süperdir işte. bütün çocukluk haftasonlarım o pizzayla geçti.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 26 May 2003 18:12 tarihinde demiş ki:
ben dirseğimi yerim bile sen ne diosun..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Ehehe oraya Sly ı götürüceniz siz :D
bilmiyorsunuz aksiyon nasıl yapılır[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;[i]death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pizza hut olaya girmiş ya hani sınırsız pizza olayı. şiş göbek arkidişler olarak olaya bi el atalım batırlaım pizza hutı diye giriverdik. off binbir cesit pizza dilimini mideye indirdim. göbek yarıçapım genişledi. geberiom resmen midem berbat oldu bide igrenc gazı olmayan şekerli su pepsi veriolar iyicene mideme etti.

ama ii pizza yedim eehuhe. kahrolsun pizza hut :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

ee bundan bize ne?
camış gibi yedigini anlatmayı marifetmi sanıyosun

burda bu kadar insan var
kaç kişinin canı çekmiştir şimdi pizzayı
kazık kadar admin oldun halen adam olamadın[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 30 May 2003 01:09 tarihinde demiş ki:
said:

ee bundan bize ne?
camış gibi yedigini anlatmayı marifetmi sanıyosun

burda bu kadar insan var
kaç kişinin canı çekmiştir şimdi pizzayı
kazık kadar admin oldun halen adam olamadın[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
lol ki ne lol :)[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir..
#MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer
MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lixad, 29 May 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
istanbula gittiğimde akmerkezde KFC ile Pizza Hut arasında takıldık hangisi olsun diye sonra karar verdim KFC'de yedim :) Orda yeseydim otobüste büyük ihtimal çıkarırdım yedikelrimi :).[hline]Something in your mind?

Otobüsün tabanı erir be! çok severim KFC yi:) baharat rulas[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 30 May 2003 00:11 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 26 May 2003 18:12 tarihinde demiş ki:
ben dirseğimi yerim bile sen ne diosun..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Ehehe oraya Sly ı götürüceniz siz :D
bilmiyorsunuz aksiyon nasıl yapılır[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;[i]death is only a Begining

Oradaki "Sen" ben oluyorum söleyim:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Mans, 30 May 2003 01:30 tarihinde demiş ki:
İyi mi bu Pizza Hut?
Pahalıymış çok.
Vereceğim paraya değermi.?
Cevap verin..
Ve de hangi çeşidini tavsiye edersiniz?
Yarın 3-4 kiş çıkacağız belki oradan yeriz diye sordum.

[Bu mesaj Mans tarafından 30 May 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]

sınırsız pizza olayında çeşit çeşit pizzalar geliyor sen istediginden istedigin kadar alıp atıyon tabagına yiyon paso
fiyatı ise hafta içi saat 01 le 03 arası 4.5 milyondu galeria da dier saatlerde ise 5.5 milyondu herhal
içecegini dışarıdan al getir (merak etme ayılık olmuyo adet böle)

(galeria da yersen tabe, + restoranın içinde yersen dışarıda ngetirme ama dışarısıdna yersen git migrosdan al:P)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

içecek dışardan diyolar adam şimdi gelio böle baya büyü bişi hata bu adamı "Alomatik" olarak analım.

*!Pizzacının kapısı açılır*
Çlilinçinng
*!Dub dub dub dub*
"ALAAAAH PİZZA HEMDE SINIRSIZ"
*!DUBDUBDUBDUB*
*!reyonu boşaltır*
*!çantasından 2 tane 2.5 litrelik kola çeker*
*!40 pizzadan sonra pizza hutu batırırı*[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender

the chemicals between us

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
galeriada çok gördüm öle tipler oranın bi bakıma raconu böle:P

2 kanka gelirler
2sinin kilo /yaş ortalamaları 95/180

masaya 2.5 litrelik kola cıkarırlar 2 de bardak
sonra sınırsız menuden
masaya 4 tabak 2 si pizza dilimlerinin köşelerini koymak ve bitince saymak için

sonra 2 saat boyunca maraton başlar
derken karınlar şişer masadan kalkılır birisi 20, dieri 21 dilim falan mideye indirmiştir:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 30 May 2003 01:09 tarihinde demiş ki:
said:
Depede var işte aynısı onun[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

bi daa depede popoyenin dedigi var[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i

:lol: eauhauhueu

*!iptal olur*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 29 May 2003 20:49 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım söylemişti bana bunu bi Pizza Ritüelinden sonra ve haklılığına şapka çıkarmak gerekiyo;
"Pizza Hut'ı s.ksen kazıklayamazsın"
Kazıklayamazsınız arkadaşlar kasmayın.Haa gidip rekor kırcam diyosanız o başka ama kazıklayayım derseniz ı-ıh[hline]What the hell are you looking down here for?

Harbiden yaa bu adamlar cin gibi mübarek kazıklanmıyorlar[hline]Camelot Knight
Avalon
Sosyal ağlarda paylaş

Pizza hut'ta sınırsız pizza olayı hafta içi 17.00'den sonra var. Haftasonu da her saat var.

Fiyatı da 7 milyon. Yanında 2 bardak kola içeceğinizi düşünürsek 11 milyona çıkıyorsunuz. Ve 2 hafta aklınızdan pizza yemek geçmiyor. :p (yeme olayını abartanlar için geçerli)[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...