karakedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 dün telefon açtı, herkese selamı var, askerliğini 8 ay kısa dönem olarak Konya'da yapıyor. Jandarma er yapmışlar, elinede bi kalaşnikof vermişler dediğine göre. dün (yani iki gün önce) bunu sabah 2-4 nöbetine atamışlar :) Amerika hakkında bişiler diyecektide aman ictima falan bişi diyerek telefonu kapatmak zorunda kaldı, bende anlamadım valla :) *! elçiye zeval olmaz diyerek uzaklaşır*[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Aleykum selaam...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Artık hazır silahı da var, darbesini hakkıyla yapar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 konyadan busht a nişan alır bu gazla :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konyada askerlik pff. fedaykin açısından üzülüyorum.Dogru düzgün anısı olmaz.Anı olurda cocuklarına anlatılmaz...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hiç diilse amerikalılara sataşıp sonra kurşuna dizilemeyeceği bi yere gitmiş...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Fistan, 21 April 2003 11:44 tarihinde demiş ki: Konyada askerlik pff. fedaykin açısından üzülüyorum.Dogru düzgün anısı olmaz.Anı olurda cocuklarına anlatılmaz...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Konyanin nesi kotu ? gul gibi sehir[hline]ERKEK ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ FENERLI OLMAK AYIP DEGIL YETERKI CAKTIRMA BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ehe soracaktım bunu, icqya cevap veremedi, hala bi net cafe bulamadı herhalde. Konya ha? Neyse kısa dönem olması iyi olmuş, uzatmasın da yaka yaka. Eee, ne yapıcaz şimdi bu adamın titleını? O şimdi asker yazsak ayıp olur, bence o şimdi general yazalım. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Grudge, 21 April 2003 12:37 tarihinde demiş ki: hiç diilse amerikalılara sataşıp sonra kurşuna dizilemeyeceği bi yere gitmiş... muahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: BonePART, 21 April 2003 13:02 tarihinde demiş ki: bol bol carsı pazar dolanır guzel yane[hline] konyada çarşı pazar güselmidir acaba bilmiyorum pek:p suudi arabistanin türkiye sınırı içinde kalan kısmı gibi düşünmüşümdür orayı hep gitmedim gerçi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net [Bu mesaj DynamicK tarafından 21 April 2003 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Hakikaten Konya'dan adam çıkmıyor nedense... Yüzölçümü en büyük şehir, en köklü en büyük üniversitelerden biri orada nedendir anlamam. Bende Suriye nin köyü gibi bi izlenim yaratmıştır hep.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Fistan, 21 April 2003 13:14 tarihinde demiş ki: Hakikaten Konya'dan adam çıkmıyor nedense... Yüzölçümü en büyük şehir, en köklü en büyük üniversitelerden biri orada nedendir anlamam. Bende Suriye nin köyü gibi bi izlenim yaratmıştır hep.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] hadi leyn[hline]ERKEK ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ FENERLI OLMAK AYIP DEGIL YETERKI CAKTIRMA BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Abi adam asker öyle böyle oraya tatile gitmedi adam yaw güzel olsa ne olur olmasa ne olur inanın pekde şehri inceleyecek zamanı olmaz.Bu arada selam olsun tüm askerdekilere ve hayırlısı ile göz açıp kapaması kadar zamanda tezkerelerine kavuşurlar inşallah.Geride kalanlar aklınızı kullanın gitmeyin askere :) [hline]Thief of Paticik [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 21 April 2003 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 fedaykin kardeş su gibi gider su gibi dönersin inşallah. *!arkasından bir tas su döker*[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 21 April 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 estele katilir *! bi kovada arkasindan gene su doker*[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 *!İtfaiye arabasını getirir* niehe alın.. :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 * Nil nehrinin yönünü değiştirerek fedaykinin tam arkasına getirir * Röheeeey[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj karpuz tarafından 21 April 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 *!eşşeğin kulağına su kaçmadan suları keser üstüne kabarık fatura gönderir en İSKİci müdürüyetinden* hayırlı tezkereler selamımı söyle :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Yahu ben bu adamin yazilarini okumayi falan özledim, kim konusursa selamlarimi iletsin.[hline]Yok lem imza fln...De get! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hayırlı tezkereler[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 kolay gelsin... hayirli tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 sss.... laaaaaayn 2 günlügüne ayri kaldim yok ehliyet sinavi,yok canta derdi,yok kamp derdi,yok hava derdi... Simdi kardesim var,beraber kafedeyim,makine biraz s1r1t1yor bu aralar.. ******************* Fedaaaaykinnn abiii beniii bullll.....Bulun buldurun...Bu aralar cok acik doluyum... ******************* Dikkat Ps: buyuk ve dikkat ceki_ci yaziyorum ki dikkat ceksin :p isler yoghun,sinav stresi var,C&C Generals multi hattan cekiyor insani,yarin dreamcathver a gitcem sinemada vs vs...acaip doluyum yani :P birde hic bir sinava girmedim bu hafta ondan dolayi da bir kac sorun var onlari halletmem gerek yane :p ps2:kafedeki_ kalvye ozurlu k1raicam.sinir..Ehliyet sinavi gecti imdaaaaaak [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Fistan, 21 April 2003 13:14 tarihinde demiş ki: Hakikaten Konya'dan adam çıkmıyor nedense... Yüzölçümü en büyük şehir, en köklü en büyük üniversitelerden biri orada nedendir anlamam. Bende Suriye nin köyü gibi bi izlenim yaratmıştır hep.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Genelleme yapma bilmeden... Kizirsoft Sir Kapisi Dunyaca unlu bir program.. Yabanci bir adamin gelipte bana sen bu programi biliyormusun sizin oradan biri yazmis demesi yetmisti vaktiyle.. Gel gosteriyim(konyayi),sora verirsin kararini... Bir kac lameri olabilir,onlarda arada eritilir... Bu arada Kedi Nerde yapiyormus askerligi?Hangi boluk? Ya bulusak onla bir ara :) harbi gezdiririm iyi bi onu..hehe..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Süper adam yaw, o arada bile Amerika felan olaylara giriyor :) İşallah en kısa zaman da sağ salim döner. Bir an önce hayırlısıyla aramıza katılır tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konyayi birbirine katıp isyan çıkarmasında.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar