Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben chemicalce biliyom bitek ben konuşabiliyorum. adsdas dssdads asdsda adssdadasadsdas bak burada patiye küfür ettim mesela.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 14 Haziran 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ne var ben de patide kala kala bonepart'ın yazdıklarını okuyup anlayabiliyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Chemical, 14 Haziran 2005 22:30 tarihinde demiş ki:adsdas dssdads asdsda adssdadasadsdas :yapma: ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 amca sey diyo beniim oyle amclarim yok ben bu isi cocuklarimi okutup eve para goturmek için yapiyorum diyo (tahtalara urartuca istedgnz seyi kaziyoda amcamiz)[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kimse uraltuca bilmiyosa kandırmak zor olmaz...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: trgdy, 14 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: kars kalesinde 45yil boyunca bekçilik yapan amca orada kendi kendine urartuca ogrenmis (nasil olduguna dair hiç bir fikrim yok) su anda bu dili bilen 18 insandan birisiymis ve uraruca yazabilen tek insanmis simdi amca kalede bekçilik yapmakla kalmayip istedgnz seyi tahtaya(urartular gibi) istedgnz seyi urartuca kaziyip satiyo ya amcaya hasta oldum ben harika bisi yapmis ancak nasil oldugunu bilmiyorum benim tahminim kaledeki yazilarin yaninda cevirileri olur ya onlardan ogrenmistir 45 yil tabi [signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 unide bolum olarak leh dili ve urdu dili diye bisiler var ne ise yariyo acaba bunlari bilmek anca okudugun bolume hoca olursun heralde :)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: trgdy, 14 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: kars kalesinde 45yil boyunca bekçilik yapan amca orada kendi kendine urartuca ogrenmis (nasil olduguna dair hiç bir fikrim yok) su anda bu dili bilen 18 insandan birisiymis ve uraruca yazabilen tek insanmis simdi amca kalede bekçilik yapmakla kalmayip istedgnz seyi tahtaya(urartular gibi) istedgnz seyi urartuca kaziyip satiyo ya amcaya hasta oldum ben harika bisi yapmis ancak nasil oldugunu bilmiyorum benim tahminim kaledeki yazilarin yaninda cevirileri olur ya onlardan ogrenmistir 45 yil tabi Böyle birşey varsa bu amca'nın elinden tutmak lazım (elden tutmak terimine hastayım)[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 urartu dili nası bşey ki. Resimli mi harfli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yokmu aramızda urartulu kimse gitsin konuşsun :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 İşte Urartulu Türk :P Urartucu'yu öğrenmek isterdim Kelimelerde Türkçeyi rastlayabilirim :)[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Milletvekilimiz İstiklal Marşı'nı söyleyemiyor, 1000 yaşındaki adam Urartuca öğreniyor..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: trgdy, 14 Haziran 2005 19:06 tarihinde demiş ki: ntv de cikti haber alala hadi hadi bırak şimdi..[signature][hline]böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 İyi de bilen var. Adamın bildiğini onaylamışlar ve adam çeviri falan yapıyomuş. Sallamak ne alaka ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bizde patice biliyoruz o_O hede hödö[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi kaynakları warsa nie örenemesin benim de arkadaşım kitaptan japonca örendi baya baya da bilio yani şahit oldum bi japon gelmişti okula gösteri için ciddi ciddi muhabbet ettiler adamla..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: fastreload, 05 Temmuz 2005 23:33 tarihinde demiş ki: bizde patice biliyoruz o_O hede hödö =o=[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: daverc, 05 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki: unide bolum olarak leh dili ve urdu dili diye bisiler var ne ise yariyo acaba bunlari bilmek anca okudugun bolume hoca olursun heralde :) yapilan kazilarda cikan uratu seylerindeki yazilari cevirmek için[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 45 yıl bekcılık yapmıs ama sız sadece urartuca ogrendıgıne sasırıyorsunuz :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: duende, 14 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: kars kalesinde 45yil boyunca bekçilik yapan amca orada kendi kendine urartuca ogrenmis (nasil olduguna dair hiç bir fikrim yok) su anda bu dili bilen 18 insandan birisiymis ve uraruca yazabilen tek insanmis simdi amca kalede bekçilik yapmakla kalmayip istedgnz seyi tahtaya(urartular gibi) istedgnz seyi urartuca kaziyip satiyo ya amcaya hasta oldum ben harika bisi yapmis ancak nasil oldugunu bilmiyorum benim tahminim kaledeki yazilarin yaninda cevirileri olur ya onlardan ogrenmistir 45 yil tabi oraya gelen arkeologlardan örenmiş urartucayı[signature][hline]artık renk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bu olay doğru ben Van'a gittiğimde bizzat şahit olmuştum ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar