Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

urartuca konusan amca

duende

Öne çıkan mesajlar

ben chemicalce biliyom bitek ben konuşabiliyorum.

adsdas dssdads asdsda adssdadasadsdas
bak burada patiye küfür ettim mesela.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 14 Haziran 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amca sey diyo beniim oyle amclarim yok ben bu isi cocuklarimi okutup eve para goturmek için yapiyorum diyo (tahtalara urartuca istedgnz seyi kaziyoda amcamiz)[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
trgdy, 14 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
kars kalesinde 45yil boyunca bekçilik yapan amca orada kendi kendine urartuca ogrenmis (nasil olduguna dair hiç bir fikrim yok) su anda bu dili bilen 18 insandan birisiymis ve uraruca yazabilen tek insanmis simdi amca kalede bekçilik yapmakla kalmayip istedgnz seyi tahtaya(urartular gibi) istedgnz seyi urartuca kaziyip satiyo
ya amcaya hasta oldum ben harika bisi yapmis ancak nasil oldugunu bilmiyorum benim tahminim kaledeki yazilarin yaninda cevirileri olur ya onlardan ogrenmistir 45 yil tabi
[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
Sosyal ağlarda paylaş

unide bolum olarak leh dili ve urdu dili diye bisiler var ne ise yariyo acaba bunlari bilmek anca okudugun bolume hoca olursun heralde :)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 14 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
kars kalesinde 45yil boyunca bekçilik yapan amca orada kendi kendine urartuca ogrenmis (nasil olduguna dair hiç bir fikrim yok) su anda bu dili bilen 18 insandan birisiymis ve uraruca yazabilen tek insanmis simdi amca kalede bekçilik yapmakla kalmayip istedgnz seyi tahtaya(urartular gibi) istedgnz seyi urartuca kaziyip satiyo
ya amcaya hasta oldum ben harika bisi yapmis ancak nasil oldugunu bilmiyorum benim tahminim kaledeki yazilarin yaninda cevirileri olur ya onlardan ogrenmistir 45 yil tabi

Böyle birşey varsa bu amca'nın elinden tutmak lazım (elden tutmak terimine hastayım)[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

bizde patice biliyoruz

o_O hede hödö[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

abi kaynakları warsa nie örenemesin benim de arkadaşım kitaptan japonca örendi baya baya da bilio yani şahit oldum bi japon gelmişti okula gösteri için ciddi ciddi muhabbet ettiler adamla..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 05 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
unide bolum olarak leh dili ve urdu dili diye bisiler var ne ise yariyo acaba bunlari bilmek anca okudugun bolume hoca olursun heralde :)

yapilan kazilarda cikan uratu seylerindeki yazilari cevirmek için[signature][hline]ve tanrılar bulutların arasındaki tahtlarından indiler sahneye bu gece, bize hatırlatmak için müziğin aslında ne olduğunu...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
duende, 14 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
oraya gelen arkeologlardan örenmiş urartucayı[signature][hline]artık renk yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...