Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voltran

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar bu çizgi film artık yayınlanmıyo di mi ufakken acayip hastasıydım ki hala öyleyim keşke yayınlansa[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Ozamanlar sadece trt1 vardı... ve haftasonları çıkardı voltron :) voltron dedinmi akan sular durudu... iki farklı volton vardı ozamanın tabiriyle bir aslanlı voltron birde sonradan çıkarn arabalı voltron vardı... hiç unutmam bir bölümde ikisi bir araya geliyordu :) işte resmi...

aslanlı voltron ekibinin bir resmi prenses avuranın aslan kullanmadığı ilk bölümlerden...

[Bu mesaj TheSilver tarafından 20 Eylül 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

onca anime (uberleri) izledikten sonra hayal kirikligi yaratir die izlemedim bi anime..
gelecek icin arsivlenmeli
cocuklara aha biz bunlari izlerdik sizin yaslarinizdayken filan...[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi hey, ne çabuk yaşlanmışız be birader.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilkokuldayken bir sınıf arkadaşımın babası voltran resmi çizmişti arkadaşıma, inanamamıştım. Adam o kadar yetenekliydi ki hiç abartmıyorum mangasını çizse satardı.

Arkadaşta kaynak babasında diye yırtmıştı boyarken beğenmediği için, o gün bugündür çizmek istemişimdir voltranı , hatta anime ve Mach çizme tutkumu ateşleyen en baba olaylardan biridir...
eheh[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
çok komik anekdotlar var bu çizgifilmle ilgili mesela ilkokulda voltrancılık oynarken kimse kimse yeşil aslan olmak istemezdi zira yeşili kullanan elemanın adı piç diye okunuyodu yada siyah aslan olan eleman mutlaka bende skini olusturuyorum derdi(hani vardı ya çizgifilmde teker teker anatomisini saymaca)bide bunu söylemeden geçemiycem en son msj tvde izlediğimde şöyle bi dialog vardı:

-onu bu şekilde yenemeyiz birleşmemiz gerek!
-hadi o zaman ALLAHIN İZNİYLE voltran voltran voltran!

artık bu kadarı yorumsuz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldebaren, 18 Ağustos 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
çok komik anekdotlar var bu çizgifilmle ilgili mesela ilkokulda voltrancılık oynarken kimse kimse yeşil aslan olmak istemezdi zira yeşili kullanan elemanın adı piç diye okunuyodu yada siyah aslan olan eleman mutlaka bende skini olusturuyorum derdi(hani vardı ya çizgifilmde teker teker anatomisini saymaca)bide bunu söylemeden geçemiycem en son msj tvde izlediğimde şöyle bi dialog vardı:

şirinler ve heman geçemez o ayrı konu[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

TV'de bi adam anlatmıştı bi keresinde. Uluslararası bir uçakta bir gün bu, Voltran'ın fikir babalarından biriyle karşılaşıyor. Sohbet- laf falan, muhabbet dönüp dolaşıp Türkiye'de çocukların yaptığı "ben de mikini oluşturacam!" muhabbetine geliyor, yanındaki adam, fikir babası dumur oluyor, hiç böyle birşey duymadığı için daha önce.
Hatta voltranı yapanlardan birinin de Türk olduğu falan geçiyordu muhabbette.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

ah be elektrot daha neler var neler bi bilsen ben asıl biraz büyüyünce voltrancılar toplanıp yaptığımız kritikleri özlüyorum mesela hiç anlamadım kötülerin her hafta voltran kadar bi robot yapıp elemanların üstüne salmasını bekle işte 10 hafta yap voltranın 10 katı bi robot sal üstüne bak bakalım lazer topu mu işliyo yoksa ışın kılıcımı para var teknoloji var ama kafa yok kafa çık çık çık... :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bide bunu söylemeden geçemiycem en son msj tvde izlediğimde şöyle bi dialog vardı:

Voltron Mesaj Tv'de yayınlanmadı böyle bir vaka da hiç olmadı bildiğim kadarıyla (olsa da TGRT'nin Combattler V'yi yayınladığı dönemde fazlasıyla olurdu) Şehir efsanesidir bu laf kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akuma_Blade, 20 Ağustos 2005 09:05 tarihinde demiş ki:
said:
bide bunu söylemeden geçemiycem en son msj tvde izlediğimde şöyle bi dialog vardı:

Voltron Mesaj Tv'de yayınlanmadı böyle bir vaka da hiç olmadı bildiğim kadarıyla (olsa da TGRT'nin Combattler V'yi yayınladığı dönemde fazlasıyla olurdu) Şehir efsanesidir bu laf kanımca.

bu olay tam tarihveremem ama 90'ların sonlarında oldu eski bi mevzu yani yinede kafamdan çıkmadı çıkamadı belki kaçırmış olabilirsin yada unutmuşsundur ne biliim işte öyle..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...