Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kill sayısı artıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Playerlar oyundan çıkıp girdiklerinde her zaman değil ama arada bir 6 kill oluor verdiğim eventlerda kille ilgili bi şey yok .xshow events diorum fix.scp dior oraya bakıorum kille alaka yok nerden kaynaklanıo olabilir[signature][hline]Forever Rock
Mesaj tarihi:
tam emin değilim ama logoutta kill düşmesini önlemek için yapılan checkde sorun var sanırım.[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Mesaj tarihi:
simdi tam olarak hangi versionda vardı o bug ama +1 -1 oynuyordu bir şekilde 55i zamanında logout olduğun zaman. çok bilinen bir çözümdür taglere kaydet killi logoutda, loginde de oradan al :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
oke sorunumu çözdüm. saolun. ama şimdide adamlar durup duruken stone oluolar? büyü atarken oldu diolar büyü atıo bi daha olmuo acaba sphere.ini de speed e karşı alınınan önlem yüzündenmi adım atma sayısı varya ondan mı?
Mesaj tarihi:
hayır
s_stone diye bir spell var onu atıyo npcler büyük ihtimalle. on=@effect return 1 ekle[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
spherespell.scp(spheretable_x.scp) de s_stone büyüsünün altına ekliyceksin.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize...

BRE KADIN SEN KİMSİN BE! SPHERE COMMUNITYSIYLE KAÇ GÜNLÜK ALAKAN VAR! SERVERLAR ASLA BÖLE SAÇMA BİŞEYİ KABUL ETMEZ! Bİ ***TİR GİT!

[Bu mesaj Heimdall tarafından 20 Ağustos 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
commands.scp'de

if ()
if !(0)
tag.lg 1
elseif ( > 2)
kills ( + 1)
tag.lg 0
else
tag.lg + 1)>
endif