Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mmorpg sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Euheuh baya mmorpg tanıttım dedim ki neden kendi sitemi açmıyroum :P bende bir mmorpg sitesi açtım (ben değil tcpip hazırladı bana verdi ^^) Site daha tamamlanmadı yavaş yavaş oyunları incelemeleri ile yazıyorum. Yakında tamamen biter. Ama şu anda açık yardım alablirsiniz oyunlar yavaş yavaş ekleniyor sadece :P Herkesi beklerim ^^

Sindarin.gen.tr Mmo sitesi[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Mesaj tarihi:
güzel olmuş geliştirilebilirse iyi yerlere gelir :)
başarılar.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Öeh :D kolay gelsin o zaman.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Bu Sindarin çılgınlığı nedir. Her site, server açan sindarin adını kullanıyor :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
O kadar MMORPG var mıydı ya :)

Yalnız anasayfada yarı Türkçe yarı İngilizce olmuş butonlar vs.ler, ona bi el atarsanız iyi olur :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
daha gelişme aşamasında düzelcek onlar zamanla :P ve 100 lerce deil 1000 lerce mmorpg var ^^ . Bu arada sindarin adını tcpip sayesinde aldım. Hediye etti bana gibi bir şey :P Bi düzgün rpoje ile kalamadı :d[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Mesaj tarihi:
Kaç yüz tane var. oho... uyuyonuz siz :-P

Şöyle söyliyim Kendi tarzında (Klonlar saymazsak yani aynı emülator ile yapılmamaş vs) 50 60 a yakın oyun oynadım.Hala oynamaktayım... En son irth online denedim Ekran kartım desteklemiyormuş :( sildim...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Gayet güzel olmuş eminim çok başarılı olucak[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
Bende Bellow arkadaşıma yardım için bu sitede mod oldum.Hepinize şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar bellowada yakışan buydu zaten MMORPG ci :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 02 Ağustos 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
Kaç yüz tane var. oho... uyuyonuz siz :-P

Şöyle söyliyim Kendi tarzında (Klonlar saymazsak yani aynı emülator ile yapılmamaş vs) 50 60 a yakın oyun oynadım.Hala oynamaktayım... En son irth online denedim Ekran kartım desteklemiyormuş :( sildim...

ragnarok ve gunzdan sonrası yalan oldu be kanka :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Uğraşmışsın güzel olmuş onlar belli ama incelemeler biraz kısa olmuş. Hadi paticik mmocuları olarak el atalım stratics gibin bişey olsun burası da.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
  • Yeni Oluştur...