Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kfc'nin İsmi Neden Sadece Kfc Ve Yediklerimiz Tavuk Mu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden ''az biraz iğrenç'' dedin ki? bence çok güzel hayvanlar.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
işte cevabı sen vermişsin bence diyerek evet sence[signature][hline]I stand on the brink of your mind
Living inside a nightmare from which
I just cannot awaken stand on the
Edge of your life just give me
Another moment From which I will never Awaken
Mesaj tarihi:
Chemi ve onun gibi konuşanlar az sayıda değil. Ben bütün konuyu okudum ve şuan sahte haberdir herhalde diye düşünüyorum. Emin olmak için uygun zaman ve mekanda kontrol edicem.

Kontrol sonuçlarını aldığım zaman buraya yazıcam :)
Mesaj tarihi:
Şimdi şöyle yapıyoruz, pahalı KFC yerine gidip marketten baharatlı kanat alıyoruz. Şöyle büyükçe bir paketi 5-7ytl arası. Bunu aluminyum(<- ulan bunu yazması çok zor) folyo üzerine koyup fırına atıyoruz...250'C, 20-30 dakika fırına atıyoruz(süreler için twistedemo ya teşekkürler)

Artık tabasco soslu mu, Ranchers mı, sarımsaklı mayonez mi neye bularsanız bulayın yiyin..

Daha da iyisini yapmak için az sulu salçalı bir çözeltiye hafifçe banıp üzerini galeta unu kaplayın öyle atın fırına. (yanına açın bi bira [18 altı soğuk kola açsın veya sprite!]) dasaaa ya dua etmeyi unutmayın!!![signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
kıroluk olacak ama sanki daha önce acilmisti... neyse tekrarlanmasi iyi olduyanniz kfc chicken diye yaziyo artik olmasa bile tadı inanilmaz güzel ve cok lezzetli :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ohoo tavuk dönerler martı, et dürümler eşek kedi köpek, coca cola'da fare var. ice tea şeftali daha güzel (limona döndüm :-)), hede hödö

yiyiniz, bişiy olmaz. (çaylar radyasyonlu ama :-P)[signature][hline]May the Force be...
With me.
  • Yeni Oluştur...