BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Walla KFC cok lezzetli ama pahalı yane onun yerine baska mekanda yiyorum. Ama zaten uzun zamandır yemedim fastfood cok kilo yapıyo.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 neden ''az biraz iğrenç'' dedin ki? bence çok güzel hayvanlar.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
GM_Duncan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 işte cevabı sen vermişsin bence diyerek evet sence[signature][hline]I stand on the brink of your mind Living inside a nightmare from which I just cannot awaken stand on the Edge of your life just give me Another moment From which I will never Awaken
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Chemi ve onun gibi konuşanlar az sayıda değil. Ben bütün konuyu okudum ve şuan sahte haberdir herhalde diye düşünüyorum. Emin olmak için uygun zaman ve mekanda kontrol edicem. Kontrol sonuçlarını aldığım zaman buraya yazıcam :)
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Şimdi şöyle yapıyoruz, pahalı KFC yerine gidip marketten baharatlı kanat alıyoruz. Şöyle büyükçe bir paketi 5-7ytl arası. Bunu aluminyum(<- ulan bunu yazması çok zor) folyo üzerine koyup fırına atıyoruz...250'C, 20-30 dakika fırına atıyoruz(süreler için twistedemo ya teşekkürler) Artık tabasco soslu mu, Ranchers mı, sarımsaklı mayonez mi neye bularsanız bulayın yiyin.. Daha da iyisini yapmak için az sulu salçalı bir çözeltiye hafifçe banıp üzerini galeta unu kaplayın öyle atın fırına. (yanına açın bi bira [18 altı soğuk kola açsın veya sprite!]) dasaaa ya dua etmeyi unutmayın!!![signature][hline]MONO(b)LOG
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 az önce kfc yedim ooooh mis şahane.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 burger king daha uygun bence. kfc pahalı baya :/
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kıroluk olacak ama sanki daha önce acilmisti... neyse tekrarlanmasi iyi olduyanniz kfc chicken diye yaziyo artik olmasa bile tadı inanilmaz güzel ve cok lezzetli :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ohoo tavuk dönerler martı, et dürümler eşek kedi köpek, coca cola'da fare var. ice tea şeftali daha güzel (limona döndüm :-)), hede hödö yiyiniz, bişiy olmaz. (çaylar radyasyonlu ama :-P)[signature][hline]May the Force be... With me.
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kaç para aldınız mcdonaldsdan burger kingden?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Tavuk severim ben, KFC güseldir.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
nvda Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 2. resimdeki horoz karizma olmuş harbiden. İbik fln süper.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 istenmeyen köklere kesin çözüm = bioder
Öne çıkan mesajlar