Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 arkadaşlar 2 gündür foxkids yerine tve var kablo tvde ben göztepedeyim arkadaş antalyada kablo tv var ondada bende çıkıyo diyo bende niye çıkmıo[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 şanslısın keşke bizdede çıkmasa tveyi izlesem bazen güzel filimler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Saat 8 den sonra TVE oluyor onun dışın da normal bizim evde.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 digiturk te war falla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 kablo tvde kapalı bu saate foxkids olması gerek tve var 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 kablotvde bazı kanallarda, akşam değişiklik oluyor. ana menü (hani bilmemkaç kanalı aynı anda gösteren kanal)de bakarsan fox kids / tve gösteriyor. bu demek ki, akşamları tve izleyeceksin.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 digitürkte war[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ne yani hava mı atıyorsun? kablotv'de de var[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yok yok eskiden akşam bi saate kadar foxkids vardı artık silme tve var. (2 gündür fln) ben de üzüldüm walla! çılgın korsan jack fln var süfer![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 digitürk daha iyi gibin ama çok pahalı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Duke_Guybrush, 04 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki: yok yok eskiden akşam bi saate kadar foxkids vardı artık silme tve var. (2 gündür fln) ben de üzüldüm walla! çılgın korsan jack fln var süfer![hline][i] qu est ce que c'est:viande foruma cevap verirken kablotv'yi açmıştım çılgın korsan jack vardı. acaba sen saatleri karıştırıyor olabilir misin?[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 yerinde duruyor kablo ve digiturkte. spiderman in de yeni bolumleri gelmis =)[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bak şimdi açtım, kötü köpek var fox kidste. yalan yok bizde.. dediğim gibi bir saatten sonra tve oluyor. sen hep o saate gelmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bone sanırım sen ankarada olduğundan izleyebiliyosun foxkidsi. bizim buralarda (istanbul) yok valla.. her daim tve[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 istanbul'da en azından anadolu yakasında ben kimsede gömredim ben dahil ulan zati üç şey izliodum onlar da yeniydi hep Spider-Man:ulan yeni bölümler de gitti X-Men:Yeni bölmüleri olmasa da süpperdi Hulk:Zaten çizgi film yeni :D ama gitti işte yok her dakka TVE var :([hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 valla nadolu yakasında gidiyor da diyer yerlerde niye gitmiyor ben bunu anlayamadım. Zaten foxkids herşeyin tekrarını veriyordu ama olsun genede çok komik çizgi filmler mevcuttu. ( kene, casus köpekler, çılgın korsan jack ve eek) 20 yaşındayım ve ailem beni foxkids seyrederken gördüğünde "eşşek kadar adam oldun hala çizgi film izliyorsun!" diolar. :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Benim zamanımda çıkan çizğifilimler genellikle animeydi cobra falan ki şimdiki çıkan salak şeylerle kıyaslamıyorum bile fox denen aptal kanal çocukların çok küçük beyni olduğunu kavramış aynı bölümleri verip duruyor yani bir şey yok kanal deyiştirirken bakıyorum izlediğim bir luey var onunda hep aynı bölümleri peh gerçekten kapansada tve izlesem. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 July 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ordaki çizgifilmler de eski zaten. 1995, 1993 felan. Bu ortamlarda bir çizgi film varsa, o da Voltron! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Zaman geçirme açısından dan zevkli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: TheSilver, 03 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki: şanslısın keşke bizdede çıkmasa tveyi izlesem bazen güzel filimler oluyor. eheh varmı harbi[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 siyah ekran[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ya kablolu tvde arada sırada kanallar yer değiştiriyor hatta 1 hafta 15gün çıkmıyor sonra birden başka bir kanalın yerini almış oluyor acaba öyle bir şey mi oldu?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Valla Fox hala seyrettiğim bir kanal(hatta biraz önce Domuz şehrini seyrediyordu.Abi manyak geyik bir çizgi film olmuş:))Diğer kanalalrda göremeyceğimiz çizgi filmler verdiği için seviyorum o kanalı.Yalnız bunlarda Spiderman'in Mary Jane'i bulmaya gittiği bölümden sonrasını vermediler(en son Spider Wars bölümünde Stan Lee ile karşılaşıyordu örümcek adam.Ondan sonra Madam web bunu M.Jane'i bulmaya götürüyor.bitiyoır orada.Yıllar önjce Star yayınlarkende aynı yerde kesmişti filmi) Yaa yanlız ben en çok Şu Eek ve Onunla beraber çıkan Terrible Thunder Lizards a hastayım yaa.(Kertenkeleler!!!)Öyle hasta ruhlu bir çizgi film olamaz.(Kedi karşıya geçmek için sağa sola bakıyor.BOş olduğunu görünce adım atıyor ve anayoldan resmen yolcu uçağı geçiyor.Gelde ölme)Sonrada Korsan Jack gelir tabi(yokmu bunun başka bölümleri yaa.Hastayım bu filmede.Hani kızı canavarın önüne atıp kendi kaçıyor ya:))[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Spiderman (özellikle yeni bölümleri. en son izlediğimde hobgoblin düğünü basıyodu :)) Mad Jack The Pirate üstüne tanımam da ee fox yok bi haftadır? frekansı neyin mi değişti bilen var mı? normalde siyah ekran ama tve saati gelince canavar gibi :([hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 11 July 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar