Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

foxkids kapandı mı

Belphegor

Öne çıkan mesajlar

said:
Duke_Guybrush, 04 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki:
yok yok eskiden akşam bi saate kadar foxkids vardı artık silme tve var. (2 gündür fln) ben de üzüldüm walla! çılgın korsan jack fln var süfer![hline][i]
qu est ce que c'est:viande

foruma cevap verirken kablotv'yi açmıştım çılgın korsan jack vardı.

acaba sen saatleri karıştırıyor olabilir misin?[hline]Don't make me destroy you.
- Darth Vader

Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'da en azından anadolu yakasında ben kimsede gömredim ben dahil ulan zati üç şey izliodum onlar da yeniydi hep
Spider-Man:ulan yeni bölümler de gitti
X-Men:Yeni bölmüleri olmasa da süpperdi
Hulk:Zaten çizgi film yeni :D

ama gitti işte yok her dakka TVE var :([hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

valla nadolu yakasında gidiyor da diyer yerlerde niye gitmiyor ben bunu anlayamadım.

Zaten foxkids herşeyin tekrarını veriyordu ama olsun genede çok komik çizgi filmler mevcuttu. ( kene, casus köpekler, çılgın korsan jack ve eek)

20 yaşındayım ve ailem beni foxkids seyrederken gördüğünde
"eşşek kadar adam oldun hala çizgi film izliyorsun!" diolar. :)[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

Benim zamanımda çıkan çizğifilimler genellikle animeydi cobra falan ki şimdiki çıkan salak şeylerle kıyaslamıyorum bile fox denen aptal kanal çocukların çok küçük beyni olduğunu kavramış aynı bölümleri verip duruyor yani bir şey yok kanal deyiştirirken bakıyorum izlediğim bir luey var onunda hep aynı bölümleri peh gerçekten kapansada tve izlesem.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 06 July 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 03 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki:
şanslısın keşke bizdede çıkmasa tveyi izlesem bazen güzel filimler oluyor.
eheh varmı harbi[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Fox hala seyrettiğim bir kanal(hatta biraz önce Domuz şehrini seyrediyordu.Abi manyak geyik bir çizgi film olmuş:))Diğer kanalalrda göremeyceğimiz çizgi filmler verdiği için seviyorum o kanalı.Yalnız bunlarda Spiderman'in Mary Jane'i bulmaya gittiği bölümden sonrasını vermediler(en son Spider Wars bölümünde Stan Lee ile karşılaşıyordu örümcek adam.Ondan sonra Madam web bunu M.Jane'i bulmaya götürüyor.bitiyoır orada.Yıllar önjce Star yayınlarkende aynı yerde kesmişti filmi)
Yaa yanlız ben en çok Şu Eek ve Onunla beraber çıkan Terrible Thunder Lizards a hastayım yaa.(Kertenkeleler!!!)Öyle hasta ruhlu bir çizgi film olamaz.(Kedi karşıya geçmek için sağa sola bakıyor.BOş olduğunu görünce adım atıyor ve anayoldan resmen yolcu uçağı geçiyor.Gelde ölme)Sonrada Korsan Jack gelir tabi(yokmu bunun başka bölümleri yaa.Hastayım bu filmede.Hani kızı canavarın önüne atıp kendi kaçıyor ya:))[hline]I don't know how it is but she has the power
She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah)
She tells me that I'm in control but I know it's just a lie
Sosyal ağlarda paylaş

Spiderman (özellikle yeni bölümleri. en son izlediğimde hobgoblin düğünü basıyodu :))
Mad Jack The Pirate
üstüne tanımam da ee fox yok bi haftadır? frekansı neyin mi değişti bilen var mı?
normalde siyah ekran ama tve saati gelince canavar gibi :([hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter

[Bu mesaj Eraq tarafından 11 July 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...