dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bu internetin konusumu yoksa yazılımınmı bilmediğim için buraya yazıyorum.. Bir programvardı internetten düştüğünde otomatik bağlanıyodu ve o anki ip adresini bir yere yolluyodu böylece bilgisayarının başında olmasanda sen ipni öğrenebiliyodun.. O programın adı neydi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SULTAN_EKREM, 21 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ben bilmiyorum Bende seni tebrik ediyorum şahane cevap :D keep goin on[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 donanım yazılım daha uygun olur.. öyle bir program bilmiyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zubadam, 21 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: SULTAN_EKREM, 21 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ben bilmiyorum Bende seni tebrik ediyorum şahane cevap :D keep goin on +1 :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zubadam, 21 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: SULTAN_EKREM, 21 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ben bilmiyorum Bende seni tebrik ediyorum şahane cevap :D keep goin on 1 üstteki mesaj quotelanmaz arkadaşım birde bu adma banlanırken adından fake oldugu anlasılan SULTAN_EKREM niye banlanmamış şaşıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hangi adam banlanmış ?[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 doğan slx[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. [Bu mesaj PrudenT tarafından 21 Ağustos 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 GÖREMEDİM HANGİ ADAM BANLANMIŞ BİRDAHA SÖYLERMİSİNİZ ?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 KONUYU AÇAN ADAM DOGAN-SLX BANLANMIIŞ YAAAA[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aaa neden banlanmış?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: dogan-slx, 06 Şubat 2004 07:03 tarihinde demiş ki: Bu internetin konusumu yoksa yazılımınmı bilmediğim için buraya yazıyorum.. Bir programvardı internetten düştüğünde otomatik bağlanıyodu ve o anki ip adresini bir yere yolluyodu böylece bilgisayarının başında olmasanda sen ipni öğrenebiliyodun.. O programın adı neydi?? nick super ya cok hosuma gitti :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 EHEHEHEH DİMİİİ HOHEHEHE BU YANITLA BUTONUDA COK HOSUMA GİTMEYE BAŞLADI[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 magicgladiotor su mesajını görünce aklımdan ne geçti biliomusun i BAN thee. nie bold + caps yazıosun düzgün yazamasmızın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Helal olsun geçen yılın topiğine adam ' Ben bilmiyorum ' diyerek up'ladı.Nerden buldun bu topiği[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 lütfen haksızlık etmeyelim arkadaş arama butonunu kullannmaya alışıyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Goraxe, 21 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: magicgladiotor su mesajını görünce aklımdan ne geçti biliomusun i BAN thee. nie bold + caps yazıosun düzgün yazamasmızın? NEDEN YAPIYORUM SENCE Bİ ANLAM VEREMEDİNMİ ?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar