dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bu internetin konusumu yoksa yazılımınmı bilmediğim için buraya yazıyorum.. Bir programvardı internetten düştüğünde otomatik bağlanıyodu ve o anki ip adresini bir yere yolluyodu böylece bilgisayarının başında olmasanda sen ipni öğrenebiliyodun.. O programın adı neydi??
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SULTAN_EKREM, 21 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ben bilmiyorum Bende seni tebrik ediyorum şahane cevap :D keep goin on[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 donanım yazılım daha uygun olur.. öyle bir program bilmiyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zubadam, 21 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: SULTAN_EKREM, 21 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ben bilmiyorum Bende seni tebrik ediyorum şahane cevap :D keep goin on +1 :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zubadam, 21 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: SULTAN_EKREM, 21 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ben bilmiyorum Bende seni tebrik ediyorum şahane cevap :D keep goin on 1 üstteki mesaj quotelanmaz arkadaşım birde bu adma banlanırken adından fake oldugu anlasılan SULTAN_EKREM niye banlanmamış şaşıorum
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hangi adam banlanmış ?[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 doğan slx[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. [Bu mesaj PrudenT tarafından 21 Ağustos 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 GÖREMEDİM HANGİ ADAM BANLANMIŞ BİRDAHA SÖYLERMİSİNİZ ?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 KONUYU AÇAN ADAM DOGAN-SLX BANLANMIIŞ YAAAA[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aaa neden banlanmış?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: dogan-slx, 06 Şubat 2004 07:03 tarihinde demiş ki: Bu internetin konusumu yoksa yazılımınmı bilmediğim için buraya yazıyorum.. Bir programvardı internetten düştüğünde otomatik bağlanıyodu ve o anki ip adresini bir yere yolluyodu böylece bilgisayarının başında olmasanda sen ipni öğrenebiliyodun.. O programın adı neydi?? nick super ya cok hosuma gitti :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 EHEHEHEH DİMİİİ HOHEHEHE BU YANITLA BUTONUDA COK HOSUMA GİTMEYE BAŞLADI[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 magicgladiotor su mesajını görünce aklımdan ne geçti biliomusun i BAN thee. nie bold + caps yazıosun düzgün yazamasmızın?
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Helal olsun geçen yılın topiğine adam ' Ben bilmiyorum ' diyerek up'ladı.Nerden buldun bu topiği[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 lütfen haksızlık etmeyelim arkadaş arama butonunu kullannmaya alışıyorr
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Goraxe, 21 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: magicgladiotor su mesajını görünce aklımdan ne geçti biliomusun i BAN thee. nie bold + caps yazıosun düzgün yazamasmızın? NEDEN YAPIYORUM SENCE Bİ ANLAM VEREMEDİNMİ ?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Öne çıkan mesajlar