vav_heroin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İnternette ne gibi bir site ne şekilde olsada takılsam diye düşünüyorsunuz?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hiçbişey anlamadım[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 böyle fotoğraflar olsun bi sürü değişik... sonra abuk bilgiler olsun , işte devenin nalı şunun gözü kadar gibi.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 modayla ilgili bişi olsa takılırım , işte nebilim tommy diesel gucci vb en son ne çıkarmış kaç paraymış fln =)
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SoulCube, 21 Ağustos 2005 14:17 tarihinde demiş ki: www.paticik.com [signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SoulCube, 21 Ağustos 2005 14:17 tarihinde demiş ki: www.paticik.com [signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SoulCube, 21 Ağustos 2005 14:17 tarihinde demiş ki: www.paticik.com [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Site yapcaksın siteye reklam alıp para kazancaksın demi.Abi bu işler zor ben denedim.Adres http://www.solarpower.tk şeklinde.Maynak kazancam falan zannediyorum bven tabi.İki hafata falan gecti elimde ne var: 3.49 cent sanırım.Zor sermaye lazım.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 .tk lı siteyle para yapacağını sanarak baştan hata etmişsin sen[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar