Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Biletlerimizi şimdiden alalım ben bileti Pazar Günü için Tribün 5'ten aldım gelecek olanlar varsa şöyle güzel bi organizasyon yapalım...Bilet almak ve Fiyatlar için[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 24 Temmuz 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 gnçtrkcll in yarışmasını kazanırsam bende gidiom:D[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bugün ordaydım f3, seat cup, palio ladys cup fln vardı süper bir pist hayran kaldım hatta torpilli olduğum için 1.4 75 beygirlik aşmış polom la 2 tur bile attım eheh (bugün değil) biletler pahalı fln ama kıçı kırık f3 ten çıkan ses bile yedi bitirdi beni tavsiyem gidin görün
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ya şimdi bir arkadaşta gidelim dedi de. Biletlerin maşallahı var resmen amele gelmesin diye yapılmış yahuu :p Merak ettiğim konular 1. Doğal tribüne gidince yemeğide dışarıdan getirsek şöyle bir mangal karpuz yapsak oluyormu :p 2. Otopark ücretlimi? Ücretli ise nekadardır?.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Private Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Evden izliycem, ingiliz arkadaşım orda olmak saçma zaten adam gibi göremiyorsun 300 le geçince, seste kötü dedi. Ev en iyisiymiş ama gelcek sene belki giderim.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Seyirci grubuna televizyonumun başından iştirak ediciim. Ben de genelde kastırıp canlı izlemeye gidenlerin bir halt anlamadan döndüklerini dinledim onlardan, evde TV daha güzel görsel olarak, bir tek oranın atmosferi yok diyorlar. Evde tv başında sonuna dek arkanızdayım![signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tv de izlemek en mantıklısı tabi en azından kim nerde görebiliosunuz ama pistte atmosfer var coşku var tabi saniyelik olayları görüosunuz o yüzden pek fazla işe yaramıyor :)
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pınarbaşında(izmir) tribünden bütün pist gözüküo.ordada öle deilmidirki ayrıca tribünlerin olduğu yere dev ekranda koyarlar heralde .[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Çayırdan 2 bilet aldık, yayılcas çayıra, mangal yapcas,şumayere taş atcas felan. Çayırda izlicek pati warsa bekleris.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
netmar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben içeri giren ambulanslarla gidicem babam 112 den baya adam tanıyo[signature][hline][BU BİR NETMAR YORUMUDUR]
dupri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya gerçekten tribünden izlemekle tv den izlemek arasında dağlar kadar fark war o ses hele.....wala gitmek lazımda ben bi de antalyada yaşıom baya uzak zaten sonuç belli... RAİKKONEN (adama da yazıq oldu son yarışta 1. iken motoru bozuldu) :(
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 daha ii ya wrc ye gidersin daha zevkli f1den[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
SideWinder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gençler bu çayır çimen bileti alınca herhangi bir otluk alana yerleşebiliyoruz değil mi? kombine çayır-çimen almayı planlıyoruz ama nereye yayılalım konusunda açıklık getiremedik bir türlü; bir kısmımız arabaların yavaş geçebileceği ve iyi foto imkanı sunabilecek bir yer isterken, bir kısmımız ise tam tersi arabaların vın vın diye geçeceği yerden istiyor. p.s. ben 6-7. viraj arasındaki alana yayılmayı düşünmekteyim. zira u viraj öncesi geçiş imkanı da olacaktır ve arabalar nispeten yavaş geçeceğinden güzel şipşak alabiliriz canon a510 ile.[signature][hline]Indeed!
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ilk başta arkadaşla gideriz diye düşünmüştüm ama en iyi tribünden bile tur başına araçları max görebileceğiniz süre 6 ila 7 sn olduğu için tvden izlicem, (yarış 60 tur olsa 6 dk ediyor :P) tüm yarışı görücem bölece kazaları felan hepsini :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Biz Arkadaslarla Özel güvenlik olarak gidiyoruz izliyip üstüne para alıcaz :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 onemli olan ilk yaris ordaki onemi baska acayip gitmek istiyorum ama :([signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Büyük ihtimalle alıcam.ama tribün3 silver 2 olabilir.alınca yazıcam buraya[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gencturkcell ın sorusunu beklıyorum ılk 100 e gırersem gelıyorum kısacası :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bizde aldık biletimizi 1. tribünden bekliyoruz merakla işallah güzel yarış olur[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya turkcell den hala kazandınız yada olmadı uzgunuz gıbı teselli mesajı gelmedı deli olcam[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende gidiiyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ankaradan 10-15 kişi geliyoruz valla. Biletlerimizi aylar onceden aldık. Yıllardır bugünü bekledik umarım güzel bir gün olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya bu turkcell salakmı ılk once kampanya yapıyorlar gencturkcell hede sı sonra ne haber ne şey sitedeki reklamlarıda kaldırmıslar bosu bosuna kontor mu harcamıs olduk sımdı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Absolut, 06 Ağustos 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Ankaradan 10-15 kişi geliyoruz valla. Biletlerimizi aylar onceden aldık. Yıllardır bugünü bekledik umarım güzel bir gün olur. Abi buluşalım ya bi şekilde ben pazar günü ordayım...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya ben oranın çıkışını merak ediyorum . Park'ın toplam kapasitesi 300.000 kişi . De ki tam dolmadı yarısı dolu parkın 150.000 kişi . 2 kişiden biri arabayla gelsin yada bi arabada 2 kişi gelsin diyelim 75.000 araba . Milletimin ne kadar izlediği şeyin etkisi altında kaldığını da göze alalım . Ben düşünemiyorum sokakta 75.000 tane schumacher . O yüzden de gitmiyorum tişört yolluyorum bi tane bütün pilotlardan imzalı geri gelicekmiş . Satıcam var mı isteyen hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Öne çıkan mesajlar