Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 8 kişinin katili “Şen Surat“ Keith Jesperson ile hapishanede yapılmış röportaj. — Kaç yaşındasın? KHJ:42 yaşındayım. Nisanda 43 olacağım. — Kaç kişiyi öldürdün? KHJ:5 eyalette toplam 8 kişiyi öldürdüm. Bu kadarı da yeterli. Zaten onun için buradayım. — Nerede doğdun? KHJ: Chiliwack British Columbia, Vancouver’ın 64 mil doğusunda. — Hapishane hayatı hakkında ne düşünüyorsun? KHJ: Burada olmaktan nefret ediyorum. — Takma ismin neden 'ŞEN SURAT'? (Burada yüzünde bir gülümseme belirir.) KHJ: Neden şen surat? Şimdiye kadar senin gazetende hep öyle yazılıp çizildi. Bundan sonra nasıl şeyler yazdığına dikkat et. — Çocuğun var mı? KHJ:3 çocuğum var, iki kız 15–18 ve birde erkek 17 — Babalarının bir seri katil olması hakkında neler düşünüyorlar? KHJ: Çocuklarım tüm bu olanlar yüzünden harap oldu. — Ömür boyu mahkûmiyetimi tercih edersin yoksa idam cezasını mı? KHJ: Ölüm cezası ile yüz yüze gelmeyi tercih ederim. — Niçin bu insanları öldürdün? KHJ: Her biri değişik vakaydı. Fakat çoğunlukla depresyon,ani öfke yüzünden uykusuzluk. — Öldürmek nasıl bir şey? KHJ: Kimsenin başına gelmesini istemeyeceğim bir şey. Panik maksimumdu. Öldürmeyi hayal et ama asla deneme. Onu gerçekleştirene kadar anlayabileceğiniz bir şey değil. — Pişmanlık duyuyor musun? KHJ: Pişmanlık? Her şeyi geri döndürmeyi isterdim. Ama ne yapabilirim ki? Çok üzgünüm. Kurbanların ailelerinin beni asla affetmeyeceklerini biliyorum. Her sabah vicdan azabı ile uyanıyorum. Fakat toplum anlamıyor yâda vicdan azabı çektiğime inanmıyor. İnsanlar bizim soğukkanlı katiller olduğumuza inanıyor. Bize inansınlar biz vicdansız değiliz. — Bu cinayetleri işleyeceğini tahmin etseydin, kendine engel olur muydun? KHJ: Her şey öylesine çabuk oldu ki. Kendim de dâhil herhangi birinin beni durdurup durduramayacağını bilmiyorum.
amelie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hadi 1 kişiyi istemeyerek öldürdün tamam ama 8 tanesinide istemeyerek nası öldürür hala gazeteciyi tehdit ediyor birde bence bu adam numara yapıyor
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Adam biraz zeki gibi konuşmuş ama dışarıya bırakırlarsa tabi ööle bişi olmas ama sanırım bomba gıbı devam eder
Trept Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben onu bunu bilmem kasten adam öldüreni idam edeceksin kardeşim. Her zaman idam cezasını savundum. Katiller, teröristler, uyuşturucu kaçakçıları, ormanları kasıtlı olarak yakanlar; bence hepsi idam edilmeli.
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 direk abi dediğin doru direk idam bitti. türkiyede adamın şeyi yemez ondan sonra bu kadar hırsızlık adam vurma kaçırma o bu şu falan..
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İyi de bu konunun tarih bölümü ile ilgisi ne onu anlamadım? Konu dışı daha uygun olurdu diye düşünüyorum.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... [Bu mesaj pekaziz tarafından 20 Ağustos 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 assınlar ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bence bu tip suçlular hayatlarına F tipi cezaevinde değil F tipi akıl hastanesinde devam etmeli..
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: amelie, 20 Ağustos 2005 13:08 tarihinde demiş ki: hadi 1 kişiyi istemeyerek öldürdün tamam ama 8 tanesinide istemeyerek nası öldürür hala gazeteciyi tehdit ediyor birde bence bu adam numara yapıyor tam diyecektim daha en baştan denmiş...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
arina Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tehdit edişi komik yalnız=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yaa adamın tıpındede pek ole kaytıl tıpı yok yaa vay be demekkı ummadık tas yarar bas dorumuss[signature][hline]--Borgır--
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Reaper08, 20 Ağustos 2005 10:10 tarihinde demiş ki: İnsanlar bizim soğukkanlı katiller olduğumuza inanıyor. Bize inansınlar biz vicdansız değiliz. Vicdansız değiliz demiş ya pes . 1 tamam 2 tamam da 8 tane adamı öldürmek , üstelik 3 çocuk babasıyken , vicdansızlık değil de nedir ?
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Trept, 20 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Ben onu bunu bilmem kasten adam öldüreni idam edeceksin kardeşim. Her zaman idam cezasını savundum. Katiller, teröristler, uyuşturucu kaçakçıları, ormanları kasıtlı olarak yakanlar; bence hepsi idam edilmeli. Bu insanların zaten hayattan bi beklentileri yok , ölüm onlar için çıkış yolu yukardaki röportajda görüldüğü üzere . Ebedi hapse mahkum edeceksin ki yaşayacak orda 4 duvar arasında gebere gebere .
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bence kazığa soksunlar bu adamı[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı?
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 idamı savunuyorum ben bazı koşullarda ama xaenin haklı.Hapiste zaten onlara acaip işkence yapıyorlar.Daha iyi oluyor ...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 lol allahtan vicdansız degilmiş bide olsa kaç kişiyi oldurcekti acep[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Trept Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bu insanların zaten hayattan bi beklentileri yok , ölüm onlar için çıkış yolu yukardaki röportajda görüldüğü üzere . Ebedi hapse mahkum edeceksin ki yaşayacak orda 4 duvar arasında gebere gebere . iyi de o zamanda devletin parası bu adamları beslemek amacıyla boşu boşuna çarçur oluyor. Ayrıca bir başka tehlike de ya bu tip suçlular hapisten kaçarsa ne olacak?
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sekizini birden nasıl istemeden öldürmüş.alttan muhabirede verdi dalgayı :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: amelie, 20 Ağustos 2005 13:08 tarihinde demiş ki: hadi 1 kişiyi istemeyerek öldürdün tamam ama 8 tanesinide istemeyerek nası öldürür hala gazeteciyi tehdit ediyor birde bence bu adam numara yapıyor ahhah koptum ya direk türk yorumu yapmış :)
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Trept, 20 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Ben onu bunu bilmem kasten adam öldüreni idam edeceksin kardeşim. Her zaman idam cezasını savundum. Katiller, teröristler, uyuşturucu kaçakçıları, ormanları kasıtlı olarak yakanlar; bence hepsi idam edilmeli. git başka account al kendine pis fake.. bide ismimi taklit etmiş :([signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Trept, 20 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Ben onu bunu bilmem kasten adam öldüreni idam edeceksin kardeşim. Her zaman idam cezasını savundum. Katiller, teröristler, uyuşturucu kaçakçıları, ormanları kasıtlı olarak yakanlar; bence hepsi idam edilmeli. +1[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bencede idam adam için kurtuluş 4 duwar arasında herif kafayı yer.Ya bide ne warsa eskilerde warmış yine.Osmanlıda hırsızlık yapanın eli kesiliomu.Şöyle sağlam agır,sucu kışkırtabilen cezalar olması lasımki bu olayların önüne geçile bilsin.[signature][hline] Msn 8-)
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 senin ben tipine.. :D[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bazen katillere hak veriyorum.[signature][hline]Welcome back!!
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bu tür olaylar Türkiye'de olsa hea osla demiyeyim var da ama tabi harbi seri katil denilecek adam çok çok az.. ee buda ii... ama abi adam istediği kadar adam öldürür 3 ay yatar af çıkar şu kadar yatar af çıkar türkiyedeki bu sistem çok gıcık.. arkadaşın tekinin telefonu çalınıyor gasp ediliyor falan bakıyoruz haydarinna AF :) biter.. :)
Öne çıkan mesajlar