kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kazaa ya işim düştü yükledim parça indiricem diyelimki 6 mb 4 mb ını çekiyo sonra birden 0 lanıyo başa dönüyo salakmıdır nedşir benle dalgamı ne geçiyo bu program adamı katil ederler :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kaza ile mi kurdun ?[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 niye acaba kazaa lite k++ denesene, ben halen açıp kullanırım, başıma gelmedi öyle sorun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 aradığın dosya çok bulunan bişey herhalde.. ne bilem normalde dosyaların ucu başı bi yerdeki byte lara bakıp öyle arıyor.. tabi bazen 2 dosyayı aynı sanıyor.. 1. dosyaya 2. eklmeye basladımı bakıyo bunlar tutmuyo.. 0 lıyo.. :)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byharper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 en güzeli imesh olay bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Bone, 20 Ağustos 2005 22:07 tarihinde demiş ki: niye acaba kazaa lite k++ denesene, ben halen açıp kullanırım, başıma gelmedi öyle sorun zaten o yüklü kısaca kazaa yazdım :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar