Mira Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 İlk hangi versiyonu önerirsiniz ? suse? mandrake ? redhat ? tamamen yabancı olduğum bir konu , ama çözmek istiyorum , hangisi daha iyi olur başlamak için ?[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - )
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 en basit olanı suse diye biliyorum. Zaten Linux'un en büyük handikapı kurulumu olduğundan ve o probleimde bu sistemin aştığı iddia edildiğinden bence direkt suse ile başla.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 mandrake 9.0 kurdum makineye kurulum aynı windows gibi. hatta kurulum sırasında partition ını kendin bile ayarlıyabiliyorsun.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Kurulum açısından Mandrake FreeBSD Suse ve redHat gibi bir çok sürüm hemen hemen birbirinin aynısı oldu. Başlamak için kurman gerekecek tabii ki ve son sürümler olduğu sürece yukarıdakilerden herhangi biri olması pek de farkettirmez.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mandrake en çok ve iyi diyorlar ama bilgine yüklemeden falan çalıştırabileceğin knopixti galiba fenam diil oda ama mandrake sanırım en iyisi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bence mandrake, bi ara ben kullanıyordum, sora win'e döndüm. bak eğer cd'sini fln istersen bu ayın ve bulabilrsen geçen ayın PcNet dergisini al( cd leri ile birlikte :) dergi veriyor işte. =)
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Suse 7 küsürlerden Red Hat 5+ lerden başla... red hat yavaştır-suse hızlı susenin bir pcnet versiyonu vardı onu bulabilirsen onu al...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Öne çıkan mesajlar