Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

osym hakkinda bir sarki +16

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açılmıştı çogu kez..:D
ösym dötüme ye..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
grup delinin ösym şarkısında küfür var.

kaydı daha yeni düzenlenmişken dinledim (ilk dinleyenlerdenim) ve bununla aynıydı.

ya da stüdyodaki amcam bize yanlış kayıdı dinletti .P[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
sokarım sınav sisteminize !! diye bağıran elemanlar değilmi bunlar ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
eheh benim telefonda var sınıfta derste açıoduk can sıkılınca :D
"bir şey söyleyeceğim size, sokayım sınav sisteminize!!"
böle sözleri var
Mesaj tarihi:
bunu tvde bile izledim ösym dötümü ye diyordular yarılmıştım canlı yayında bunuda gösterdiler diye

(bi de konuyla alakasız aşkım benim diye programda tarık pabuçcuoğlu(soyadı umarım doğrdur) çocuğun tekine senin yaptığınada yavşaklık denir demişti onada yarılmıştım heralde bunlar canlı yayında da gösterildiğine göre küfür sayılmaz =p)
Mesaj tarihi:
"bir $ey söyleyeceğim size, o sinav girsin dötünüze" de diyor[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!

ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
rocco ne kı?
topıtop dııl mı?
Mesaj tarihi:
Ya şu +bilmemkaç olayından vazgeçsek? Küfürlü falan yazsak direk[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
+18,+16 fln daha orjinal gözüküo 16+'dan :)
Bence o kdr da 16+'lık değil ama hoş bi şarkı ama çok topic açıldı ztn bu şarkıyla ilgili.Hatta 2-3 ayda bir açılıyor :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 20 Ağustos 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
eheh bi de +18 deil +16 hiç değil sayı+ yaw bi örenemediniz neye 16 ekliyosun sen?

katılıyorum[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Birara başka birisi vardı,+15 yazıp duruyordu :) 16 değil 18 değil,15. Neden? Çünkü kendisi 15 yaşında hehe[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

• Yeni Oluştur...