MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yani sarki benim hosuma gitti =) sözlerinde herseyi acıklıyor ancak birazcık kufurlu Click Me[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 indirmedim ama grup delinin osym şarkısısa küfür yok... ösym başkanına dinletmişlerdi hatta...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 açılmıştı çogu kez..:D ösym dötüme ye..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 grup delinin ösym şarkısında küfür var. kaydı daha yeni düzenlenmişken dinledim (ilk dinleyenlerdenim) ve bununla aynıydı. ya da stüdyodaki amcam bize yanlış kayıdı dinletti .P[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 şarkıda gözümü e denior ve bu şarkıı dediğim gibi canlı yayında ösm başkanına dinlettiler küfür olsadı böle birşe apmazlardı değil mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sarkıyı yukleyemedım :([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sokarım sınav sisteminize !! diye bağıran elemanlar değilmi bunlar ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ulan 1 kısı sarkıyı dınlemedımı basbayaa küfürlü işte bıde savunuolar lol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eheh benim telefonda var sınıfta derste açıoduk can sıkılınca :D "bir şey söyleyeceğim size, sokayım sınav sisteminize!!" böle sözleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bunu tvde bile izledim ösym dötümü ye diyordular yarılmıştım canlı yayında bunuda gösterdiler diye (bi de konuyla alakasız aşkım benim diye programda tarık pabuçcuoğlu(soyadı umarım doğrdur) çocuğun tekine senin yaptığınada yavşaklık denir demişti onada yarılmıştım heralde bunlar canlı yayında da gösterildiğine göre küfür sayılmaz =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 "bir $ey söyleyeceğim size, o sinav girsin dötünüze" de diyor[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 18+ bitti 16+ basladi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya şu +bilmemkaç olayından vazgeçsek? Küfürlü falan yazsak direk[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eheh bi de +18 deil +16 hiç değil sayı+ yaw bi örenemediniz neye 16 ekliyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 +18,+16 fln daha orjinal gözüküo 16+'dan :) Bence o kdr da 16+'lık değil ama hoş bi şarkı ama çok topic açıldı ztn bu şarkıyla ilgili.Hatta 2-3 ayda bir açılıyor :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Othranx, 20 Ağustos 2005 20:01 tarihinde demiş ki: eheh bi de +18 deil +16 hiç değil sayı+ yaw bi örenemediniz neye 16 ekliyosun sen? katılıyorum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Birara başka birisi vardı,+15 yazıp duruyordu :) 16 değil 18 değil,15. Neden? Çünkü kendisi 15 yaşında hehe[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar