Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi tek ben mi melankoliden zevk alıyorum?

-pinkmartini

Öne çıkan mesajlar

melankoli bazen süper oluo (mesela şimdi).Böle arka planda bi müzik (mesle placebo-bitter end -ne alakaysa-),bi yandan forum okuyup derin derin düşünmek hafif bir bunalım havası yaratmak...Valla acaip zevkli ama bazen...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 19 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
said:
Peynir, 18 Ağustos 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
Melankolik olmanın da ayrı bir tadı yok mu arkadaşlar ya?

Melankolik takılıyorum diye gezinen insanların hepsi dikkat çekmek için melankolik takılırlar .

doğru, bu bir yerde gerçekten çok duygusal insanların bunu gizlemesi ile örtüşen bir durum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten melankolik insan tanıyorum .
Melankolik sıfatını da orda onlara ben takmış bulunuyorum . Ben melankoyum diye gezmiyorlar .
En ufak duygusal bişeyde , şarkıda ağlamıyorlar sadece hüzünleniyorlar , eminim bundan zevk almıyorlardır .

Melankoli eğlenceli bir şey değil , son zamanlarda moda oldu o kadar .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

melankoli eğlenceli olmayabilir, illa eğlenceli şeyler yapmamız gerekmez diyorum ben de. melankolinin moda olması da sözkonusu değil, yüzyıllardır süregelen bişey bu, insan doğasının bi parçasıdır melankoli. tabii sürekli bunalım takılan "öö depresifim abi life sux" tarzı insanlardan ben de hiç hazzetmem.[signature][hline]abandon your life for three months..
Sosyal ağlarda paylaş

yeri gelir zamansız melankoliler olur , sebebini sen bile bilemezsinki insanlar bilsin ve sana yardım etsin..

yeri gelir sebepsiz melankoliler olur..birden çıka gelen, tek bir şarkı yada cümlecikle..bazen satler geceler , bazende 1-2 dakika süren..anlayamadan uçup gidersin..

bazende sebebi ve zamanı belli ve yerinde melankoliler olur..işte onlar acıtır..cünkü sebebini bildiğin halde elinden hiçbirşey gelmemektedir..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 19 Ağustos 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
melankoli eğlenceli olmayabilir, illa eğlenceli şeyler yapmamız gerekmez diyorum ben de. melankolinin moda olması da sözkonusu değil, yüzyıllardır süregelen bişey bu, insan doğasının bi parçasıdır melankoli. tabii sürekli bunalım takılan "öö depresifim abi life sux" tarzı insanlardan ben de hiç hazzetmem.

Depresifim abi life sux tarzı insanlar türedi . Öyle olmayan insan da var . Cidden bazen hayattan zevk alamayan ama dışarıya bunu ''ben melankoyum baps hayatım H4xx0r'landı'' diye göstermeyenler var . Gösteren işte modaya uyup melankolik takılıyorlar . Elektronik müzik dinleyen adam bi anda tarz değiştirip huyundan suyundan vazgeçerse ben buna modaya uyup mekomeko olmak derim kısacası . Zevkler ve renkler tartışılmaz o da ayrı konudur .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...