unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 iste zaten mevzu da orda, adamin ne oldugu belli degil. bi dakka sonra adamin ne yapacagini bilemiyosun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hehe elminster we raistin de ne yapıcaı beli olmuo merak etme. gandalfın olayı farklı diyorum size anlatamıyorum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ölümün söz konusu bile olmadığı bi şahısla, Tanrı olmak için savaşan ve bu savaşta yenilen birisini karşılaştırıyorsunuz. Raistlin, Tanrı olmadı. Oldu vs.. diyeceksiniz de, "normal" zamanı düşündüğünde, ya da şöyle tanımliyim Tanis'in gözünden anlatıldığında, Caramon ona engel oldu, ve Raist Tanrı olamadı. Eğer olmuş olsaydı, bir tanrı için zaman kavramı yoktur, hatta Raist için hiç yoktur; o tanrı olduğu zamandan geri döner, geçmişi de silerdi. Yani alternatif gelecekle, yaşanmış olan zamanı karşılaştırırsanız, hataya düşersiniz ki, yaşanmış olanda Raist yenildi. alternatifte ise tanrı oldu. Ama zaman aşımından dolayı alternatifin hiçbir önemi yok. Dolayısıyla: RAISTLIN BİR TANRI DEĞİL. GANDALF ise tanrı tarafından öldükçe geri yollanıyo... Zaten iyi kötü dengesi bi ortadünyada "dünyada" sağlanıyo, dragonlance serisinde ise tanrı düzeyinde sağlanıyo ki ikisi karşılaştırmaları dengesizleştiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 gandalf dover be abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Viktor, 06 July 2003 17:12 tarihinde demiş ki: Raislin donek satıcı bır buyu Gandalf ıse dendıgı gıbı olumlulerın ısıne karısmıyor o orda dengeyı saglamak ıcın var hem Gandalf AD&D kahramanı degıl eger FOTR ın Khazad dum bolumunu okursanız gandalfın balrog u gormeden oradankı orkları durdurmak ıcın kapıyı kıtlemeye calısıyor buyule ve dıgerlerını onden yolluyor fakat perısan bır halde gerı gelıyor ve kacın kendı dengımı buldum dıyor asagıda ıse kapının arkasında cok guclu bır sey hıssettıgını orkların Gansh yanı alev dedıgını soylıyor ve balrog un karsı buyusune hazırlıksız yakalandıgını az daha ölucegını pacayı zor yırttıgını soylıyor sonrada kapıya bır emır sozcugu uyguladıgını ama bunun fazla gelıp kapıyı havaya ucurdugunu soylıyor Gandalf guclu fakat gucu sınırlandırılmıs kasten cunkı cok guclu olursa Yuzuge dokundugunda soyledıgı gıbı bu gucu ıyılık ıcın kullanır ve kucuk ıyılıkler buyuk kotuluklerı dogurur zaten kıtabın teması bu Gandalfın gucu sınırlı ama Whıte olarak geldıgınde asırı guclenıyor cunkı tanrılar saurona karsı dursun dıye daha fazla gucunu serbest bırakıyor hatta sarumanı o sayede Istari divanından yani buyuculer arasından atıyor yani baska bir maiar ın tum guclerını kendıne alıyor Sorcere olayına gelınce LOTR da Buyu yoktur buyu sadece Anor alevının hızmetkerlarına verılmıstır bunlarda tanrılardır Anor u ılluvatar yaratmıstır AD&D ıse buyuyu tanrılar saglar ve takıpcılerının calısarak kullanmasına ızın verırler Sorcerer lar buyuyu ıclerınde bulundurur Wizardlar calısmak zorundadır ama LOTR da buyu sadece Tanrısal kana sahıp olanlara acıktır elflerın kımısı Maiar soyundan geldigi icin silah enchant edebilir veya basit buyuler yapabilir Aragorn dada buyu vardır cunkı onunda soy agıcında Maıar vardır ama ona bahsedılen guc ıyılestırmedır Athelas ıle buyusunu bırlestırıp ınsanları ıyılılestırır ve yapabılıcegı maksımum odur yanı buyu LOTR da kanda mevcuttur ve anor alevının hızmetkarlarına verılmıstır[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Dönekse dönek satıcıysa satıcı .. biz burda erdemlerden değil güçten bahsediyoruz. Hem döneklik savaşta daha güçlü kılar adamı.. sadakat ve acıma duyguları olmaması cabası.. Gandalf da tanrı olmuş ama adam olamamış el kadar veletlere bağlanıyo falan.. Zayıflıktır bence bu. Lol kendimi komik hissettim ya hehe. Bu arada konuyu açan arkadaşın mesajı bi daha okudum da arkadaş biraz fazla kaptırmış sanırım? Gandalf ablan falan mı neden o kadar sinirlendinki? Bi görüş sonuçta bu yani..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 elminster ayrı bir şey uyuzluğun beden bulmuş hali bu dede adamı çıldırtıyor yok böyle bir uyuzluk evrende raistline gelince raistlini katlar bu uyuza öyle güçler verilmişki yok yok metreslik hiç bukadar kerlı olmamıştı dediritiyor adama msytra ile yattı herifin şimdi bir eli yağda öbürü balda şeyi kafasından yukarıda dolanıyor çevresindeki karakterlere uyuzluk yapıyor biri boğazını kessede güzel bir gün geçirsem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: GeeM, 06 July 2003 20:52 tarihinde demiş ki: Dönekse dönek satıcıysa satıcı .. biz burda erdemlerden değil güçten bahsediyoruz. Hem döneklik savaşta daha güçlü kılar adamı.. sadakat ve acıma duyguları olmaması cabası.. Gandalf da tanrı olmuş ama adam olamamış el kadar veletlere bağlanıyo falan.. Zayıflıktır bence bu. Lol kendimi komik hissettim ya hehe. Bu arada konuyu açan arkadaşın mesajı bi daha okudum da arkadaş biraz fazla kaptırmış sanırım? Gandalf ablan falan mı neden o kadar sinirlendinki? Bi görüş sonuçta bu yani..[hline] obur topicde kac defa dedi millet adam yari tanri adamin bi misyonu var milleti gaza getirip biseyler yaptirmak ozel misyonla gonderilmis ayarliyolar gucunu yukardan azaltip cogaltiyolar. adam sirti saglama dayamis. doneklik savasta guclu degil, tahmin edilemez kilar. sadakat ise kisinin yalniz basina mucadele vermek zorunda kalmasi ile dostlarinin olmasi arasinda secim saglar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 adam takmiyor yuzugu bi amac bi misyon var diye. zaten kendisi de agzindan kaciriyor cok fazla iyilik olur diyor. adam yuzugu bi taksa ne sauron ne saruman kalicak ortalikta. iyi ile kotu arasindaki mucadele direkt bitecek. ve aksi takdirde bu mucadeleyi sonuclandirirken sahislarin ve topluluklarin yapacagi secimler yapilamayacak ve katedecegi mesafeler alinamayacak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: unity100, 06 July 2003 21:52 tarihinde demiş ki: zaten kendisi de agzindan kaciriyor cok fazla iyilik olur diyor. Hayir.. "Beni kiskirtma, yuzugu iyilik yapmak icin kullanmaya kalkarim" diyor, beni de bozar manasinda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: unity100, 06 July 2003 21:50 tarihinde demiş ki: said: GeeM, 06 July 2003 20:52 tarihinde demiş ki: Dönekse dönek satıcıysa satıcı .. biz burda erdemlerden değil güçten bahsediyoruz. Hem döneklik savaşta daha güçlü kılar adamı.. sadakat ve acıma duyguları olmaması cabası.. Gandalf da tanrı olmuş ama adam olamamış el kadar veletlere bağlanıyo falan.. Zayıflıktır bence bu. Lol kendimi komik hissettim ya hehe. Bu arada konuyu açan arkadaşın mesajı bi daha okudum da arkadaş biraz fazla kaptırmış sanırım? Gandalf ablan falan mı neden o kadar sinirlendinki? Bi görüş sonuçta bu yani..[hline] obur topicde kac defa dedi millet adam yari tanri adamin bi misyonu var milleti gaza getirip biseyler yaptirmak ozel misyonla gonderilmis ayarliyolar gucunu yukardan azaltip cogaltiyolar. adam sirti saglama dayamis. doneklik savasta guclu degil, tahmin edilemez kilar. sadakat ise kisinin yalniz basina mucadele vermek zorunda kalmasi ile dostlarinin olmasi arasinda secim saglar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com lol bak işte adam yukardakilerin elinde oyuncak olmuş halbuki raist yukardakinin ta kendisi.. onun gücünü kısıp arttıran yok Tahmin edilmez olmak güçlü olmaktır.. Hem o sadakatli adam ya raist gibi bi satıcıya sadakat duyuyosa? Alır o zaman dostu kafasına vurur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Baggio, 06 July 2003 21:56 tarihinde demiş ki: said: unity100, 06 July 2003 21:52 tarihinde demiş ki: zaten kendisi de agzindan kaciriyor cok fazla iyilik olur diyor. Hayir.. "Beni kiskirtma, yuzugu iyilik yapmak icin kullanmaya kalkarim" diyor, beni de bozar manasinda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 iste iyilik yapmak icin kullanmaya kalkarim diyor, yani iyilik yapmak icin kullanmaya kalkar, ama iyilik yapmak icin kullanilsa bile gucu o kadar buyuk olur ki sonu kestirilemeyecek dinamiklere yol acar. bu cumle iki sekilde de yorumlanabilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yahu yukaridakiler dedigimiz bir dunyanin kaderini degistirmeyi birak, planlayan bir olusum. raistlin tanri olmaya calisan bir zibidi degil mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 raistlinin vicdanı durduruyor raistlini. yani caramonu orda tek büyüyle indirirdi isteseydi kapıya gidince. nedir yani. caramon geleceği söylüyor raist vazgeçiyor. zaten bi kere tanrı olduktan sonra elde ettiğin güçler öyle böyle değil herkesi alırsın da..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bana kalırsa Viktor'un mesajlarını okumak Gandalf'ın Raist'den ne kadar üstün olduğunu anlamnızı sağlar. Fakat olaylara gözü kapalı, yok "şurası daha karizmatik", yok "şunu indirdi abi" şeklinde baktığınız için Viktor'un mesajları ağır geldi size. Büyük ihtimalle okuyamadınız yarıda kestiniz. Size birşey daha söyleyim. Raist o kadar salak bir büyücü ki yaratma gücü olmadığı halde tanrı olabilmek için herşeyi yok etti. E be salak, herşeyi yok ettikten sonra neyin tanrısı olucan öküz büyücü. Sam'in sözlerini ise ayrı bir takdirle okudum: "Cüzzamlılardan tanrı, hayat kadınlarından ejderha binicisi oluyor." Muhteşemdi. Hernekadar DL yi sevsemde Sam'in bu sözleri çok doğru. Biraz sert olduysa özür dilerm ama Raist'i Gandalf'a tercih edenlere az bile.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bence Gandalf la Fizban ı kapıştırın :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: theKingpin, 06 July 2003 22:09 tarihinde demiş ki: Bence Gandalf la Fizban ı kapıştırın :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Doğru diyosun aslında. Raist'i Gandalf'a rakip çıkarmak bile Gandalf gibi bir ermişe saygısızlık oluyor.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Topicin asil amaci olan aptal tartismayi bir yana biraktim ben kesinlikle de bazi yanlis seyleri duzeltmek istiyorum sadece.. Ara sira ondan mesaj atiyorum, yoksa kosarak uzaklasilacak gereksiz ve anlamsizlikta bir sey yaptiginiz.. Raistlin vicdanindan yapmiyor o isi, kendisinden baska kimsenin olmadigi bir sonsuzlukta yasamak istemedigi icin yapiyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Çok şey istiyormuş :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Selamon, sana da ciddi ciddi bir doktor vs tavsiye ederim, yakinda ben Anor alevini kullanirim bana bisey olmaz diye evde yangin cikarirsin sen. Raistlin-Gandalf kavgasini Fb-6s kavgasina cevirmissiniz, gelip buraya da sicrattin.. Ayri dunyalar bir kere, yapabilecegin bir yorum yok. Biri Krynn, biri Middle Earth.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 İstediği kadar dünyalar ayrı olsun. Cüzzamlı, güç budalası, sadece kendini düşünen, ruhunu satan bir büyücü, nasıl olurda Tanrıların soyundan gelen, Anor Alevi'nin gücünden nasibini sonuna kadar almış olan, var olandan bile önce var olan bir büyücüden daha iyi olabilirki.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Kendi dunyanda yasamaya devam et sen o zaman.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bu tanrıların soyunan falan gelen gandalfmı :) vay anasnı görmiyeli bayağı deyişmiş pompalamışlar biraz kitapta böyle birşey yok nerde yazıyor gandalfın tanrıların soyundan geldiği elfler tanrılardan geliyorlar okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Adam gibi frp'den anlayan, filmi seyredip de kendini Gandalf zannetmeyen biri olmasa boyle bir tartismaya girmez zaten :) Normaldir, varmayin ustune. Acilin nefes alsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bu arada soyliyim de beni de ciddi falan sanmayın Ben dalga geçiyorum tabiki terminator alır :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar