Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Best Avatar Look 2004

Kalhiae

Öne çıkan mesajlar

said:
daverc, 20 Ocak 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
ilk attigim mesaja bakarsan bossun felan demedigimi gorursun.suclayici weya tahrik edici bisey soylemedigimi düsünüyorum sonunada benim dusuncem diye belirttim herkezin dusuncesine saygim war.
lol benim düşüncem diyince tahrik edici olmuyomu?Bir topluluğun görüşünü bilderebilirmisin ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 16 Kasım 2004 05:22 tarihinde demiş ki:
en guzeli benimki battosai rules bi kere :)

benimki de okita, okita daha da rules![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dusuncesi bile kotu
ustelik kutsal olan aydan gaylik hakkinda en ufak bi bilgi cikartanlar gaydir

berkin asil avatari da deniz manzarasidir, igrenctir gonlumce, edittir, o kadar kalin avatar yasaktir kurallarca[signature][hline]I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.

[Bu mesaj karakedi tarafından 16 Kasım 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
şimdi dışarı çıkıyorum,
döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim.

[Bu mesaj karakedi tarafından 16 Kasım 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]

uff tehtıde bak valla ben yorum yapmadım bakayım neler olcak merak la beklıyom cobuk gel kedı :D[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu şu anda kullandığım...

Birde şu aşağıya eklediğim var.. 4 sene önce falan Nebula yı kurduğumuzda kedi sağolsun bize forum alanı açmıştı.. Orada kullanıyordum..

[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...