elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Darksun, 18 Ağustos 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Manisalı bir iş adamının kulübe hediyesiymiş, 5 yabancıyı siz alın sonuncuyu ben size hediye edeceğim demiş =P yuh yani... bizde hediye etmeyi seven işadamları istiyoruz lol bjk de yıllardır sözde kalıyor bu şeyler... Manisalı bir iş adamı dediğin adam Ahmet Nazif Zorlu, Vestel'in sahibi. Adam, ülkenin sayılı zenginlerinden. Öyle "manisalı bir iş adamı" denip geçilecek biri değil yani.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 adı üstünde vestel işte vestel :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende inanmamıştım ama haberlerde transferi duyunca dedim ne oluyo.. hakkaten de gelmiş..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: elektrot, 18 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Manisalı bir iş adamı dediğin adam Ahmet Nazif Zorlu, Vestel'in sahibi. Adam, ülkenin sayılı zenginlerinden. Öyle "manisalı bir iş adamı" denip geçilecek biri değil yani. İyi de nedir bu agresiflik? Manisalı mı? Evet. İşadamı mı? Evet. Eh, o zaman manisalı bir iş adamı kendisi. Agresifliğe gerek yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 http://www.uefa.com/footballeurope/news/Kind=2/newsId=327714.html[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 denilson , ata demirerle beraber vestel reklamlarında oynıycakmış :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Rewendor, 18 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: said: elektrot, 18 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki: Manisalı bir iş adamı dediğin adam Ahmet Nazif Zorlu, Vestel'in sahibi. Adam, ülkenin sayılı zenginlerinden. Öyle "manisalı bir iş adamı" denip geçilecek biri değil yani. İyi de nedir bu agresiflik? Manisalı mı? Evet. İşadamı mı? Evet. Eh, o zaman manisalı bir iş adamı kendisi. Agresifliğe gerek yok. İyi de kim agresif? Ben sadece adamın kim olduğunu söyledim. Adam babamın oğlu değil ki adamın onurunu kurtarayım, adam için niye burada kavga edeyim, agresif olayım. Bana ne, sen onu "manisalı bir işadamı" diye görüyorsun gör, ama o kadar basit biri değil, onu demeye çalıştım. Hatta sonuna bir :) koyacaktım, ama unutmuşum. Birileri kendi agresifliğini, saldırganlığını çevreye maletmeye çalışmazsa daha güzel olur. Önce aynaya dönüp bi baksınlar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 abi bencede gelmez zaten de ne bilim zorlu holdingden bahsedioruz adamlar alır düşünceside kafamda yok deil.zaten gelirse harbi lig kaliteli olacka rekabet olacakta.inanmak zor bilmiorum bende[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 doğru geliyo manisa'ya Manisa bile yıldız oyuncu aldı almayanlar düşünsün.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 vestel grubunun sahibi Ahmet Nazif Zorlu'nun manisaya hediyesiymiş.. şaka gibi gelmişti başta ama gerçekmiş.. yok artık vestel manisa..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi saka gibi ya harbiden.. e ben giderim artik manisanin maclarina izmirden hatta izmirden otobus bile kalkar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yalan oldu sanirim bu gaztede kulup ile anlasildigi ancak denilsonun kesinlikle turkiyeye gelmiyecegi yaziyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hemen inanmayın bea[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya hadi anlarim bizm gazetelerin böle yazmasinida uefa.com da war pek enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lan biz kilyli alamıoz adamlar denilsonu aldılar yaaaa :([signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tebrik edelim abi adamlar az zamanda cok sey hedefliyor demkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Denilson böyle bir transfer olduğunu reddetmiş.Real Betis teklif yapıldığını ama her şey içni erken olduğunu söylemişti.Kaynak arıyorum şimdi haberlerde duydum.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi vestel işte, şampiyonlar ligine veya uefa ya girip bi iki birşey yapsa.. reklamın kralını yapar. zaten bir yılda tv ye verdiği reklam paralarının yarısı kadar para harcası 4. büyük olur yani o takım.. adamların yıllık ciroları milyarlarca dolar sonuçta. ben inandım gelebilir..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 19 Ağustos 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Vestel'in bu hareketi Gs'ye kıçıyla gülmektir :P Şaka bi yana cidden adamlar başardılar yani. Azimle sıçan taşı deler öyle sıç ki seramiği del ege seramik[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya herşeyi geçtim alsa nolucak ki denilson'u ? o paraya kaliteli yerli oyuncular alır 3-4 tane daha sağlam bir takım olur. en azından küme düşmeme uğraşına girer..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bi ara okumustum vestelin bu yil transfere ayirdigi butche fener ve bjk den sonra 3.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kaç yaşında bu denilson?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 28[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 biraz önce ntvde söyledi denilson ispanya basınına türkiyeye gitmeyi düşünmediğini söyledi ayrıca v.masina basın sözcüsüyle canlı bağlantı yaptılar sadece denilson ile betis arasında ufak pürüzler kalmış... Pazartesiye kadar belli olacakmış... ne kadar doğru bilemem[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çok büyük iş başardılar ben bile şok oldum ki insua yı da alıcaz demişlerdi harbiden hll olsun[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar