desirous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=13175 Valla gelirse türkiye için müthi$ olur. Edit:Bir link daha! http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=117989 [signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! [Bu mesaj desirous tarafından 18 Ağustos 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1-Asparagas olabilir 2-Doğruysa bile Manisa teklif götürmüştür. 3-Denilson gelmez FB,GS ve Bjk nin listesindeydi türkiyeye gelmek istemedi.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız... 17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gazetede gördüm şimdi ama 3 cm karelik bir bölümde olması ilginçti :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ee büyüklük kimin aldığı ile doğru orantılı Beşiktaş yada dier 3 büyük alsaydı gastenin tamamında olurdu Denilson :)[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bence V.Manısa ıcın cok buyuk bır transfer superlıg de boyle oyuncuları gormek buyuk mutluluk.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Gelirse süper olur da adam Manisa da mutlu olabilir mi onu bilemem[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 macun yedirirler mutlu olur. Denilson nasıl oynuyor? sağlammı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 İyi bir oyuncudur.. 3 büyüklere gelse iş yapardı.. Kim bilir Manisaya gelse neler neler yapar .. Sağlam oyuncu bana göre[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ohaa abi denilson deyip geçmeyin adam dünyadaki en iyi sol açıklardan..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 zamanının en pahalı oyuncusuydu.. ben daha önceden cmde keşfetmiştim zaten kendisini :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 inanmayın ya bu vestel manisa bi zamanlar insua yı da almıştı güya[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 güneyköy spor olarak transfer ediyoruz...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 simdi shubuo dan mesaj geldi v.manisa 1 yıllığına kiralamış[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 inanmam, inanamam..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Süper transfer de biz böyle transferleri çok gördük. Zamanında İstanbulspor da doldurmuştu kaliteli topçuları ama aşı tutmamıştı. Görelim bakalım Denilson bu kadroda ne yapacak?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 forma satar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 2000 sayımına göre Manisa nüfusu köy+şehir toplam 1.260.169 kişi, bunun yüzde yirmisi kadarının şehirdışında yaşayan manisalılar olduğunu varsayarsak hepsi toplam 1.5 milyon yapar. 2000'den bu yana 5 yıl geçmiş, sapma payı %33 olarak 500 bin de ben koyayım, 2 milyon manisalı var. Bunların % kaçı forma alabilir ki? Velhasıl, Vestel'in yaptığı sadece cepten para harcayıp tanınırlığını artırmaktır, forma satışından gelir gelmez, ama tribünleri doldurabilir (Manisa 19 Mayıs stadyumu ise max 10000 kişi alabiliyor. İlginç bir durum.)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Erciyes alır :) Şaka bi yana pek inanmadım .[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 walla bende pek inanmadım ama,gelsede forma satışı dışında takıma bi yararı olmaz zaten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 uefanın sitesinde henüz yazmıyor ama yarın yazar onlar da duyduğuna inanmamıştır zaten formayı giymeden inanmazlar heuheuh..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 atv'de dedi. gelmiş galiba hakkaten uefa'nın sitede de yerini aldı[signature][hline]choose life. [Bu mesaj Dextra tarafından 18 Ağustos 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sol açık diyince anlayinki fenerbahçe..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ne alaka şimdi neyse manisaya bravo denilsonu izlicez sayelerinde[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok iyi ya harbiden manisada iş var ama cidden tuttum ben bu takımı inşallah ligde başarılı olurlar[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Manisalı bir iş adamının kulübe hediyesiymiş, 5 yabancıyı siz alın sonuncuyu ben size hediye edeceğim demiş =P yuh yani... bizde hediye etmeyi seven işadamları istiyoruz lol bjk de yıllardır sözde kalıyor bu şeyler...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar