Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yorumsuz.. pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu ne yaaa ? zauhzauhz[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 nedeni nedir aşşadaki link yüzünden mi ? ama yanılmıyorsam domain ztn o kişinin di ? geri istedi ondan biz taşındık diye biliyorum olay o mu ?[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Kediye mi garip hissettin kedi böyle kedii kedii böyle kulağa şirin geliyor düşünsene kedi böyle tüylübaş kedi böyle pıtı pıtı.. Ay dişlerim gıcırdadı..[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 garip hisseidlecek birşey yok?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Prawler, 10 July 2003 02:36 tarihinde demiş ki: garip hisseidlecek birşey yok?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] banada öyle geldi, aslında tam anlayamadım. ama site konusu ise a.I.s.b.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 işte athea nın kedisine adanmış site[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kedilerden nefret ederim, çünkü onlar benden nefret eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 birbirinizden nefret ederek gül gibi geçinip gidersiniz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 3 aydan uzun süredir burada olanlar zaten biliyordur durumu, daha yeni katılanlar ise nasıl biliyor pepelek ismini?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet öyle oluyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Sam, 10 July 2003 03:22 tarihinde demiş ki: 3 aydan uzun süredir burada olanlar zaten biliyordur durumu, daha yeni katılanlar ise nasıl biliyor pepelek ismini?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 2. acc olma şansı var ? mesela ben Pepelek kapanınca yeni domain bulunana kdr gdip geri gelmemiştim.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben de buraya yoktum isim değişikliği olduğunda, ne olmuş diye sordum öğrendim. ne olduğunu sormak yerine 'kendini garip hissetme'nin manasını anlayamadım..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Sam, 10 July 2003 03:30 tarihinde demiş ki: ben de buraya yoktum isim değişikliği olduğunda, ne olmuş diye sordum öğrendim. ne olduğunu sormak yerine 'kendini garip hissetme'nin manasını anlayamadım..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 understood, ok. thx[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 neyse konu daha fazla uzamasın bence[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: -overdose-, 10 July 2003 03:33 tarihinde demiş ki: said: Sam, 10 July 2003 03:30 tarihinde demiş ki: ben de buraya yoktum isim değişikliği olduğunda, ne olmuş diye sordum öğrendim. ne olduğunu sormak yerine 'kendini garip hissetme'nin manasını anlayamadım..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 understood, ok. thx[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. bendensin cani, bendensin..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben aciklama getiriyom isteyen okur anlar sormaz burasi referans verilir pepelek com athea nin sitesiydi zaten, ama daha sonra athea geri almak istedi, cunku zaten 1 yila yaklasik karakedideydi site, bu nednele yeni isim bulma calismalarina basladik, ve paticik e karar verildi toplu karar ile (ben bu karari vermedim :P) athea da o domain i asil alis nedenini gerfceklestirmis oldu, ismi Pepelek olan kedisine verdi siteyi budur[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 umarım daha fazla resim koyar.. ben de www.ayk.com açmayı düşünüyorum[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Kediler rulles :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bonecrusher www.ayk.com u açmaya karar verdiğinde bana özel mesaj atsana[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Aron-Caldwell, 10 July 2003 14:03 tarihinde demiş ki: Kediler rulles :)[hline]The-Hunter - Atlantic [hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ehe işte o Pepe; huysuz, agresif, huzursuz, suratsız, sevimli yaratık, aynı zamanda Türkiye'nin en ünlü kedisi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Bonecrusher, 10 July 2003 02:57 tarihinde demiş ki: kedilerden nefret ederim, çünkü onlar benden nefret eder. nankör yaratıklar nolucak :) Köpek rules[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 köpek de başka bir alem hav hav hav insanın başını ütülüyorlar[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: theKingpin, 10 July 2003 15:12 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 10 July 2003 02:57 tarihinde demiş ki: kedilerden nefret ederim, çünkü onlar benden nefret eder. nankör yaratıklar nolucak :) Köpek rules[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan qedi ayıptır söylemesi çok eziq bir hayvan yane :D[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar