Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendimi biraz garip hissettim :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ne yaaa ? zauhzauhz[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Kediye mi garip hissettin kedi böyle kedii kedii böyle kulağa şirin geliyor düşünsene kedi böyle tüylübaş kedi böyle pıtı pıtı..
Ay dişlerim gıcırdadı..[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Mesaj tarihi:
3 aydan uzun süredir burada olanlar zaten biliyordur durumu, daha yeni katılanlar ise nasıl biliyor pepelek ismini?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 10 July 2003 03:22 tarihinde demiş ki:
3 aydan uzun süredir burada olanlar zaten biliyordur durumu, daha yeni katılanlar ise nasıl biliyor pepelek ismini?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

2. acc olma şansı var ?
mesela ben Pepelek kapanınca yeni domain bulunana kdr gdip geri gelmemiştim.[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
death blossomswhere clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Mesaj tarihi:
ben de buraya yoktum isim değişikliği olduğunda, ne olmuş diye sordum öğrendim. ne olduğunu sormak yerine 'kendini garip hissetme'nin manasını anlayamadım..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 10 July 2003 03:30 tarihinde demiş ki:
ben de buraya yoktum isim değişikliği olduğunda, ne olmuş diye sordum öğrendim. ne olduğunu sormak yerine 'kendini garip hissetme'nin manasını anlayamadım..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

understood, ok. thx[hline]I asked a god for poison cradle me,
Mesaj tarihi:
said:
-overdose-, 10 July 2003 03:33 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 10 July 2003 03:30 tarihinde demiş ki:
Level, Ağustos 2001

understood, ok. thx[hline]I asked a god for poison cradle me,

bendensin cani, bendensin..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Mesaj tarihi:
ben aciklama getiriyom isteyen okur anlar sormaz
burasi referans verilir
pepelek com athea nin sitesiydi zaten, ama daha sonra athea geri almak istedi, cunku zaten 1 yila yaklasik karakedideydi site, bu nednele yeni isim bulma calismalarina basladik, ve paticik e karar verildi toplu karar ile (ben bu karari vermedim :P) athea da o domain i asil alis nedenini gerfceklestirmis oldu, ismi Pepelek olan kedisine verdi siteyi
budur[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Mesaj tarihi:
umarım daha fazla resim koyar..
ben de www.ayk.com açmayı düşünüyorum[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 10 July 2003 02:57 tarihinde demiş ki:
kedilerden nefret ederim, çünkü onlar benden nefret eder.

nankör yaratıklar nolucak :)
Köpek rules[hline]The Legends will never die
KinGpiN
the striked sazan
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 10 July 2003 15:12 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 10 July 2003 02:57 tarihinde demiş ki:
kedilerden nefret ederim, çünkü onlar benden nefret eder.

nankör yaratıklar nolucak :)
Köpek rules[hline]The Legends will never die
KinGpiN
the striked sazan

qedi ayıptır söylemesi çok eziq bir hayvan yane :D[hline]Mixed Website
e-m@il
TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

• Yeni Oluştur...