LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 postumu okuyunca nerden esti felan diyeceksiniz ama bilmem esti işte :-) d&r firmasının sahipleri evli 2 eşcinsel bey miş aralarında çocuk kavgası çıkmış birisi evlatlık almak istiyomuş diğeri ise taşıyıcı bir anne vasıtası ile çocuk sahibi olmak tartışmalar büyümüş ve ayrılma kararı almışlar ama merak etmeyin firma ortaklığı bozulmayacakmış. ilginç.. ööle işte.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sahipleri doğan grup ile raks medya :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ne! d&r dağılırsa ne yaparız biz.. aman allah korusun[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o zaman başka firma d&g miydi yoksa ehm aklım karıtı yabancı firma olması lazım heuehe
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 raks medya ve doğan grup gay mi yani? ekieki :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dolce gabbana :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dumur oldum yahu.. [Bu mesaj LeBaaL tarafından 19 Ağustos 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dolce gabbana olabilir ama dumur olma.. sahipleri iki kişi çünkü onların..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ve doğruymuş.. http://www.sabah.com.tr/2005/08/09/gun101.html[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
arina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sen dolce gabbana'dan bahsediyon galiba=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hağğğyııır olamass[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet de işte benzer firmalar kurunca karışıyor
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evlatlık daha akla yatkın.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eğer harbiden doğruysa d&r'dan alışverişi kesiyorum.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 D&G belki D&R asla =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 d&r ı duyunca şirket evliliklerinde bi çığır açıldı zannettim zati :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 araştırdım buldum evet dolce gabbana domenico dolce ve stefano gabbana iki gay, 20 yıllık aşkları bitmiş ama iş bitmemiş =) iş başka, vuruşmak başka mantığı var adamlarda =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yakıyorum d&r kartımı.[signature][hline]Atam izindeyiz!
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 önce iş sonra s..iş[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dolce ve Gabbana gay'ler , Doğan ve raks değil . Ayrıca d&r bir Türk kuruluşu ve Türkiye'de eşcinsel evlilik yok . Dolce ve Gabbana o kesinlikle . Reina'nın açılışına gelmişlerdi hatta dev ekranda yayınladılar kendilerini .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: sheref, 19 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: araştırdım buldum evet dolce gabbana domenico dolce ve stefano gabbana iki gay, 20 yıllık aşkları bitmiş ama iş bitmemiş =) iş başka, vuruşmak başka mantığı var adamlarda =) D&G gibi bi markayı öyle ''aşkımız bitti'' diye bitirmek kolay olamazdı zaten .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 d&r değil ya poffs d&g yetiş alexi :D
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yanlış anlaşılma olmuş canım olur öyle şeyler , Alexi'nin yetişmesine gerek yok yani .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lebaal, labaaliliğin luzumu yok =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar