-007- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yeni öğrendiğim bir uygulama. İnternetteki birçok büyük forum bu olaya destek veriyor. Tamamen güvenli ve şahsen kullanıyorum. Buradan. Lütfen bunu tanıdığınız herkese ulaştırın. Ne kadar çok saldırı o kadar başarı. [signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 19 Ağustos 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Eğer işe yarıyorsa güzel bir atılım hemen indiriyorum[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 indirdim *!Ne mutlu türküm diyene* Mustafa Kemal Atatürk...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sizin ip nizi kullanarak hackliyor adamlar ahaha.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Devlet için ip alan da veren de şereflidir!![signature][hline]MONO(b)LOG
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Jester, 19 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sizin ip nizi kullanarak hackliyor adamlar ahaha. hacklemiyor lütfen siteyi incele.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sonunda olacak sey, turkiye iplerinin cesitli hosting firmalari tarafindan engellenmesi olabilir. hmm[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sadece ddos attack yaparak siteye paketçikler gönderiyosunuz. Bu da sitenin bandwidth ini bitiriyor.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 baktımda böyle bi olay wardom.org da da vardı belki aynısı olabilir bilemicem çalışma mantığı aynı çünkü aslında bende katılıyorum yardım yardımdır aptal bi siteyle haberlerini çok hızlı yayıp organize olmalarına karşıyım ve bunu dünya basınına duyurup BAKIN NAPIYORUZ demelerinide sevmiyorum
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 biçok büyük forum ve site bu olaya destek vermeye başladı örneğin forumtr bunu sabitledi..
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 wardom.org un yıllardır yaptığı şey[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 torjan tarzı birşey olmasın bu :-p siteye girince ip'mi yedekleyip bir listeye atacak daha sonra programdaki trojan server ile bilgisayarıma erişecek :) yok aman kalsın. zaten birde arka planda çalışıp internet bağlantımı tüketecek.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 DDos saldirisinin mantigi cok kullanilicili, hedef siteye gereksiz paketler gondererek database'i, sunucuyu hantallastirir ve kullanici sayisina gore belki sunucuyu devre disi birakabilir. Bunun disinda bandwidth'da yer haliyle. Ayrica Dela'nin dedigi gibi bazi hosting firmalarinin turkiye ip'lerini banlamasi olasidir. Bizim Turk kullanicilar da ise yaramayacagini dusunuyorum. Netlimiter ile bu programi acanlar falan. :-P Ne anladim ben bu isten? :-)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 beyler ben bu programı önceden çekip kullandım,birsüre sonra kaldırmak istedıgınızde farkedeceksınızki kesınlıkle kaldıramıyorsunuz.habire baglantı tüketimine yolacıyor.microsoft antispyware de bunu zararlı olarak gösterıyor ama sılemıyor.yüklememenizi tavsiye ederim.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
unac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 indirmeyim ozaman [Bu mesaj unaccompanied tarafından 19 Ağustos 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sitelere saldırı amacı guden bir programı neden paticik olarak destekleyelim? Bu adamların nerelere saldıracagı tamamen onlara baglı iken özellikle. Sadece Turkiye ye zarar vermekten baska (gerek bw olarak gerek etik ve manevi olarak) bir işe yaramaz.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gayet türkiye karşıtı birileri de yapıyor olabilir bunu. güçlenince tdk.gov.tr,vs.. batırmayacakları ne malum? (abarttım mı bana mı öyle geldi?)[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 diver sana katılıyorum her turlu sey olabılır..[signature][hline]--Borgır--
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Tcpip, 19 Ağustos 2005 15:07 tarihinde demiş ki: sitelere saldırı amacı guden bir programı neden paticik olarak destekleyelim? Bu adamların nerelere saldıracagı tamamen onlara baglı iken özellikle. Sadece Turkiye ye zarar vermekten baska (gerek bw olarak gerek etik ve manevi olarak) bir işe yaramaz. site den kastın ülkene saldıran bölücüler yalnız değil mi? Türkiye'nin etik ve manevi değerleri bakımından da gayet başarılı gerekli bir uygulama. Teröristlerin internette organize olmasını zorlaştıracak bu sistemde katkım olmasını şahsen onurla isterim. Ayrıca program sürekli çalışmıyor. İstiyorsanız açıyorsunuz ve nerelere ne yapıldığı da ayrıntılarla açıklanmış. Gelecekte de bir zararı olacağını sanmıyorum zaten yeni bir olay değil. ben yeni duydum.[signature][hline]Atam izindeyiz!
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Divertissement, 19 Ağustos 2005 15:39 tarihinde demiş ki: gayet türkiye karşıtı birileri de yapıyor olabilir bunu. güçlenince tdk.gov.tr,vs.. batırmayacakları ne malum? (abarttım mı bana mı öyle geldi?) abarttın hem de çok çünkü yeni bi olay değil ve bunu yapan adamların sağlam adamlar olduğunu düşünüyorum yeterli mi[signature][hline]Atam izindeyiz!
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Nasıl zarar vermiyor ? Bağlatınızı s***** yor daha ne olsun ? 2.... Özgür düşünce engellemez. Neden düşünce özgürlüğü olmalıdır ? bunu burada tartışacak değilim. Sadece tarihden biraz ders alın.[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 saygılı olmak lazım. bana bölücü terör suçlularını düşünce özgürü gibi bir gerilikle savunma, yeri burası değil bu konu tartışılmaz. konu terörist sitelere zarar vermek için kullanılan bir yöntem. bu yöntem de bağlantını senin tercihine göre etkiliyor. Seviyeyi sen belirliyorsun. Bilip bilmeden konuşmamak lazım. ancak cevaptan bağımsız olarak Türkiye IP leri konusunda belki soruna sebep olabilir de olmayabilir de ama bence olmaz. edit: noktalama işareti [signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 20 Ağustos 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar