Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 dierinin dogru mu soyledıgını yalancıya oburunun yalan soyledıgını de dogru soyleyene sorucak[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hihihihi xaer :D[signature][hline]purity is a simple idea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Horrible, 24 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Adamın biri ölmüş.Bir odaya gitmiş.Odada iki kişi varmış,teki hep yalan söylüyor,teki hep doğruyu söylüyormuş.Ama adam hangisini yalan söylediğini hangisinin doğruyu söylediğini bilmiyormuş.İki tanede kapı varmış,kapılardan teki cennete açılıyormuş tekide cehenneme.Adam hangi kapının nereye açıldığınıda bilmiyormuş.Bu adam bu iki adamdan birine öyle bir soru sormalıdır ki cennet kapısını bulmalıdır.Adamın soracağı soru nedir? Eheh bulun bakalım :) "Diğer bekçiye sorsam bana arkasındaki kapının nereye gittiğini söyler?"[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 rew sölemis nese =) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 24 Ocak 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Obscura, 24 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki: kader kısmet işleri bunlar fazla kurcalamamak lazım katiliyom...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 iyi de ölü adam nasıl soru soruyo hehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ve soulcube vermiş cevabı : )[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ehehehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 harbi soulcube e katılıyorum bu fıkra külliyen yalan efem kardeşim fıkra anlatmanında bi adabı var çık çık[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Spidee, 24 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki: "Arkadaşına cennetin kapısını sorsam bana hangi kapıyı gösterir ?" deriz, ikisi de cehennemin kapısını gösterir, diğer kapıya yöneliriz ve the end mutlu son =) peki ya yalan söleyen yok öle bi kapı, ikiside cehenneme flm derse nolucak apışıp kalıcaz mı ? :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: yosun, 24 Ocak 2005 21:26 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 24 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki: "Arkadaşına cennetin kapısını sorsam bana hangi kapıyı gösterir ?" deriz, ikisi de cehennemin kapısını gösterir, diğer kapıya yöneliriz ve the end mutlu son =) peki ya yalan söleyen yok öle bi kapı, ikiside cehenneme flm derse nolucak apışıp kalıcaz mı ? :) hhehe salla ya cevap yukarda bende baktım eraygnr yok hehe ben cevap veriyim dedim o olsaydı cekilirdim ben :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bu sorunun cevabi yok. %50 sans degil bu arada. cartezyen carpimindan 4 farkli olasiligi var :) o yuzden en az 2 soru sormasi lazim :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Var doğru cevap ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Onlarıda geçtim, elin adamı ne bilsin cennet nerde cehennem nerde... Bilse kendi girer :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 edit:sadece birine sorcakmışız:P [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 24 Ocak 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gelene kardeşin bu konuda ne diyor diye sorcan. eger akrdeşin dediini derse tersine deiştirirse kardein dediine gitcen[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: SoulCube, 24 Ocak 2005 21:04 tarihinde demiş ki: iyi de ölü adam nasıl soru soruyo hehe adam cennet yada cehenneme gidio[signature][hline]________________________ »§-70L64-§« ____________________________ / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bismillah deyip girecen hiçbişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ahaha:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eheh soulcube duzmanıtıgn sınırlarında :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ahahahahaha ashksdhaksjhdsasao lol lol lol.... jlkassjljljlsjlsfa... en iyisi salla bi kapiya gir iste... 2 tarafinda kendine ait gzllikleri war....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yalancının a... dersin sazanlık yapan yalancıdır . :P ne mantıksa söyle söyle söylemeyen i..... yada baba moralim bozuk cehennem ne tarafta dersin ya napıcan kardeşim cennet var yok sen git ben cehennem istiyorum ya manyakmısın *kapıyı acar* Bak burda babalar gibi cennet var ne cehennemi eiwallah kardeş :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 walla hiç uraşılma üle yalancılarla falan, direk dalsın o bi kapıdan[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ahanda cevabı buldum kıyafetımın rengini sorarım ordan anlarım[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 onu bulmayla uraşcaama cehenneme giderim daha iyi ya töbe töbe :P[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar