Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeka sorusu...

Horrible

Öne çıkan mesajlar

said:
Horrible, 24 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
Adamın biri ölmüş.Bir odaya gitmiş.Odada iki kişi varmış,teki hep yalan söylüyor,teki hep doğruyu söylüyormuş.Ama adam hangisini yalan söylediğini hangisinin doğruyu söylediğini bilmiyormuş.İki tanede kapı varmış,kapılardan teki cennete açılıyormuş tekide cehenneme.Adam hangi kapının nereye açıldığınıda bilmiyormuş.Bu adam bu iki adamdan birine öyle bir soru sormalıdır ki cennet kapısını bulmalıdır.Adamın soracağı soru nedir?

Eheh bulun bakalım :)

"Diğer bekçiye sorsam bana arkasındaki kapının nereye gittiğini söyler?"[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 24 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
"Arkadaşına cennetin kapısını sorsam bana hangi kapıyı gösterir ?" deriz, ikisi de cehennemin kapısını gösterir, diğer kapıya yöneliriz ve the end mutlu son =)

peki ya yalan söleyen yok öle bi kapı, ikiside cehenneme flm derse nolucak apışıp kalıcaz mı ? :)[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yosun, 24 Ocak 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 24 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
"Arkadaşına cennetin kapısını sorsam bana hangi kapıyı gösterir ?" deriz, ikisi de cehennemin kapısını gösterir, diğer kapıya yöneliriz ve the end mutlu son =)

peki ya yalan söleyen yok öle bi kapı, ikiside cehenneme flm derse nolucak apışıp kalıcaz mı ? :)

hhehe
salla ya cevap yukarda bende
baktım eraygnr yok hehe ben cevap veriyim dedim
o olsaydı cekilirdim ben :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

eheh soulcube duzmanıtıgn sınırlarında :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahaha
ashksdhaksjhdsasao
lol lol lol....
jlkassjljljlsjlsfa...

en iyisi salla bi kapiya gir iste...
2 tarafinda kendine ait gzllikleri war....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Sosyal ağlarda paylaş

Yalancının a... dersin sazanlık yapan yalancıdır . :P ne mantıksa söyle söyle söylemeyen i..... yada baba moralim bozuk cehennem ne tarafta dersin ya napıcan kardeşim cennet var yok sen git ben cehennem istiyorum ya manyakmısın *kapıyı acar* Bak burda babalar gibi cennet var ne cehennemi eiwallah kardeş :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...