Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engineer hakkında..(Soru-merak)


Lind3r0th

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim şöle bir soru+sorunum var.Benim lvl 30 charıdma eng var şuan 225 ve elimde de bir scroll var eng kasanlar bilir suyun altında kullanmak için bir helm yani görünüşü çok cool olan herneyse onu yapmak ıstıyorum ama 230 istiyor dedim gnome eng seçince 300sp cıkar dedim gnome eng oldum ama halen sp 225 te kaldı bu yüzden bu helm yapamıyorum gadgetzan gittim artisan olmam için lvl 35 istiyor işin ilginç yanı ben bu helm kullanan lvl 27 30 adamlar gördüm bu insanlar nasıl yaptılar bunu ?_? ben valla hiçbir şey anlamadım yani 225+ yapmak için bir book mu var ne var kafam almıyor eng kasmış arkadaşlar varsa bilgi verirse çok iyi olucak şimdiden teşekkürler.

Not:Başka bir eng ile igili topic vardı ona yazdım ama kimse cvp vermedı bende kendim bir başlık açim dedim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başka bir engineer craft edip onlara satmıştır..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitap falan yok ya gidip o elemandan öğreniyorsun işte. Level 35 gerektiğinden haberim bile yoktu, ben öğrenirken 36 falandım sanırım gerçi.

Belki aynı grafiğe sahip başka bir helm görmüşsündür onla karıştırıyorsundur.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...