shippy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 başlıkta dediğim gibi nerflenceği haberini duydum dogrumu ? galiba knockback nerflencekmiş çünkü arkım denedi her wf de en az 1 kere knockbacklio.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 O kadar cok KB yapiyor mu ya? 5% critten vazgecmek koyar gerci adama axei birakip[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 vallaha hiç yerde durmadım süperman gibi uctum.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet çok feci knockback atıyor bir kere 2 tane bu silaha sahip paladin tarafından bir guzel havalarda uçuruldum , travel formda bile uçurdular zaten en son vuruş oydu galiba . Kesin nerflenmeli %si çok dengesiz gibi geldi bana yani zaten dmgi guzel silahın birde 2-3 atakta bir kb çok kötü yapıyor karşıdaki rakibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çok saçma olmuş uf .en başlarda vay kimse alamaz diyordum ama alteracda reputation kasmak çok kolay olmuş.gayet dengesiz pvp reward silahlar gibi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben kullaniyorum kendisini, warriorim. her duelde 2-3 defa procluyor suan, nerflenmesin plskthx. ;o[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet nerfleniyor, artık knock back değil stun yapacak ama proc rate ini düşürdük diyorlar yani stun effect i fazla beklemeyin.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 stunlara zaten immune oluyor herşey çok çabuk, resmen öldürmüşler silahı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yahu AV'ye girip sırf AFK olsanız bile bir iki hafta sonra silahı alabiliyorsunuz dediler bana. Eğer öyleyse az bile nerflemişler. Her önüne gelende bundan var yahu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 afk olunca otomatik çıkıyorsun bg'lerden.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet maalesef öyle mirage hatta 1 haftada bile exalted olabilirsin Bl gibi bir serverda , bu patchde en azından bunu önüne geçilmesi lazım bir şekilde , yoksa aç wowu gir AVye , bas numlock a musayit bir yerde 2-3 saatlık oyundan hiç birşey yapmadan butun repi al , yani pek adil değil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Sam, 19 Ağustos 2005 19:36 tarihinde demiş ki: afk olunca otomatik çıkıyorsun bg'lerden.. :-) yukarı tuşuna kağıt sıkıştırıp binaların birine bırak gayet afk olabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Olsun stun'da aynı işi görür. :D (başlığı düzelttim arama için)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar