Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unstoppable Force Nerf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar cok KB yapiyor mu ya? 5% critten vazgecmek koyar gerci adama axei birakip[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
evet çok feci knockback atıyor bir kere 2 tane bu silaha sahip paladin tarafından bir guzel havalarda uçuruldum , travel formda bile uçurdular zaten en son vuruş oydu galiba . Kesin nerflenmeli %si çok dengesiz gibi geldi bana yani zaten dmgi guzel silahın birde 2-3 atakta bir kb çok kötü yapıyor karşıdaki rakibi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
çok saçma olmuş uf .en başlarda vay kimse alamaz diyordum ama alteracda reputation kasmak çok kolay olmuş.gayet dengesiz pvp reward silahlar gibi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
ben kullaniyorum kendisini, warriorim. her duelde 2-3 defa procluyor suan, nerflenmesin plskthx. ;o[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Mesaj tarihi:
Evet nerfleniyor, artık knock back değil stun yapacak
ama proc rate ini düşürdük diyorlar yani stun effect i fazla beklemeyin.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
stunlara zaten immune oluyor herşey çok çabuk, resmen öldürmüşler silahı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
afk olunca otomatik çıkıyorsun bg'lerden.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Evet maalesef öyle mirage hatta 1 haftada bile exalted olabilirsin Bl gibi bir serverda , bu patchde en azından bunu önüne geçilmesi lazım bir şekilde , yoksa aç wowu gir AVye , bas numlock a musayit bir yerde 2-3 saatlık oyundan hiç birşey yapmadan butun repi al , yani pek adil değil[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 19 Ağustos 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
afk olunca otomatik çıkıyorsun bg'lerden.. :-)

yukarı tuşuna kağıt sıkıştırıp binaların birine bırak gayet afk olabiliyorsun
  • Yeni Oluştur...