Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pala


murtyy

Öne çıkan mesajlar

evet yalan olduğu için mayıstan beri sıkılmadan oynuyorum.. yalan karakter fetişim var.. :-p

yalan olmakla neyi kastettiğine bakar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
murtyy, 18 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
Sen pvp yapmıcaksan git sims oyna

Bu mesajdan resmen gıcık kapıyorum. Sen "GRAL OLCAM BEN WOHAHAHAHA" demenin pvp yapmak anlamına geldiğini sanıyorsan, aksini düşünenlere laf atıyorsan, ben de sana "stfu noob" derim.
Hatta, STFU NOOB.
Bana cevap vermeye çalışacaksan özel mesajdan başla.
Bir de, "ay lvl 50ye gelince hiçbişi yapamıycam" diyerek classını oynayacaksan, sen aşırı hırslı oynuyorsun demek. Oyunun ana amacı eğlence. Yan amaçlar ise bir yere ulaşabilmek, item kazanmak, rank kazanmak vs vs. Warlocklar lvl 40tan sonra bişey yapamıyor diyorlardı. Ben yine en çok eğlendiğim classın warlock olduğunu bildiğim için, günde 2 saat soulshard farmlamam gerektiğini kabul edip, 1vs1nin ne kadar zor (ama genelde başarılı) olduğunu bilip, warlockuma devam ediyorum. Şu anda farkettim ki, warlocklar aşırı rare: her gün 2-3 tane "wanna come to ubrs?", "hey do u wanna join us at strat?", "can you summon me pls? I will pay 1g (/evilgrin)", "hey we are looking for warlocks in our guild, we are gonna do mc bwl and onyx once every week, it'll be fun!" mesajları alıyorum.
Bu "lvl50den sonra bişi yapamazsın benim lvl 60 paladinim var hepsine eziliyorum" diyenlere de "Learn to play your class, noob" diyebilirim mesela.
Her class farklı bir alanda güçlüdür, ama oynamasını bilmek lazım...[signature][hline]HEX!
49 20 77 69 6C 6C 20 6C 6F 76 65 20 79 6F 75 20 66 6F 72 65 76 65 72 2E 2E 2E
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paladin itemlara bagli bi class. +crit gear yüklenmis retribution paladinler pvp'de cok güclü olabiliyor. Crit chance fazla oldugu icin dmg'ida iyi oluyor. Bi de SoC'la birlikte ayni anda critlerse büyük ihtimalle aliyor zaten. Tecrübeli ve ne yaptigini bilen bi paladinse, hic ama hic gücsüz falan olmuyor yani.[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion



[Bu mesaj Stormshadow tarafından 18 Ağustos 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen nasıl bir karakter oynamak istiyorsun ona karar ver. Eğer 40 kişilik raidlere gireceksen (mc,onyxia,bwl) crit chance ve dmd olayını unut. çok güzel cleansebotluk ve buffbotluk yapıor paladin. haa ben zevk alırım diorsan o başka.
strat/shcolo/brs/brd gibi dungeonalrda paladininle istediğin gibi oynayabilirsin.

pvp ye gelince, başarılı olmak istiyorsan şimdiden engineer kasmaya başla. Çünkü rakiplerine bitirici hamleyi vurmak için veya onları durdurmak için engineerin itemlarına ihtiyacın olacak.
dedikleri gibi yüksek crit şansı ile. iyi bir silahla beraber biraz da şanslıysan güzel dmg lar koyabilirsin. Ama şanslı olmadığın zamanlar etrafta yumruklayabileceğin kum torbası tarzı şeyleri yakınında tut :D (üst üste 6 savuruş ve 0 soc procc...)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kim öyle 50 den sonra yalan oluyo demişse o arkadaşa akıllı demek isterim , eğer elinde iyi ekipman ve , paladini doğru şekilde oynama kabiliyetin varsa çoğu classı yenebiliyorsun , warrior , rogue , mage , warlock , shaman , paladin classleri pek zorlanmadan yenebildikleri...[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Silver Dawn guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior ol bi inanılmaz zevk alırsın çok zevklidir warrior oynaması :P bu arada rogue ları alıyor evet , çoğu paladin rogue lara karşı da 2h kullandığından armorları yetmiyor critlerin ve eviscerate in damage ını düşürmeye , böylece şak şuk geberiyolar... en güzeli iyibir 1h silah + shield ve retribution aura.. rogue hızlı vurduğundan her hızlı vuruşu 20 damage desek saniyede 3 vuruş yapsa saniyede 60 damage hiçbişeyden , üstüne de ortalama 40dpslik silahtan 150+ damage her vuruşta alıyor... bende dal rend sacred charge var ve bi vuruşumda 250 dmg e yakın koyuyorum rogue lara..[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Silver Dawn guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paladin pvp adamı deil ama pvp adamına donusturebilirsin tabi ama paladin in anlamını unutmadan yap bunu o bi tank ve tanklıgını dierlerini korumak icin kullanan bi tank gerekirse arkadaşları iin 40 kişiye dalar %99 sag cıkmaz zaten o %1 de korkak paladini gorunusu için almıs korkaktır ole kaçar da kurtulur ama gercek paladin gerektiginde gercekten herkes için kendini feda edebilir uo class lı shardlarda bile bu boledir az girmedim 10 kişiye paladin bu oyunda defansif ona gore sec yada secme ii bi lider liderlik yapabileceksen sec.[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
murtyy, 18 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
yalan olmaktan kastım pvp de güçsüzleşmesi ve adamı kessen bile en az 5 dk sürmesi. burada kescem biççem nihahaha dien insanlar için pvp server ı acılmıstır sen pvp yapmıcaksan git sims oyna


sen paladini bırak o zaman, ruj tavsiye ederim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...