kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şu anda iş yerindeyim sigaram var ama çakmak ve kibrit gibi çakan maddeler yok sigara içmem lazım burdan ayrılamıyorumda markete felan gitme durumum yok isteyebilceğim kimsede yok bi yöntem söyleyin çıldırcam[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Elektrikli ocak, ısıtıcı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ocak olabilir..büyüteç varsa kağıt tutuşturup olabilir (ciddiyim)..ne bileyim..en iyisi içmemek tabi at kenara gitsin :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sigarayı bırakmak için bir bahanen olmuş olur bak. negzel. sigara içen kurbağa mı olurmuş peh[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yok elektrikli ocak felan valla ya kötü oldum ha harbiden bırakasım da gelmedi değil ama bi tane içiyim ondan sonra :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Nice koçyiğitler kaşlarını yaktı ocak başında :) Aman dikkat :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sigarayı harddiske dokundur :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rezalet bi durumdur bilirim evde gecenin bi yarısı bulamadımı çakmak! ocak falan yokmu iş yerinde? 2 demir cubuk al ince eline plastik bi eldiven giy sona o demir çubuğa bi kağıt tak veya yanına koysanda olur herelde =) sona cubukları prize sok alsana ateş de tabi iş yerini yakma gibi bi durumda olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 aslında ateşin olsa sigara bulması veya yapması kolayda <=) ateş yok sigara varsa galiba yeni bastan bulman gerekcek ateşi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çalı çırpı felan da yok sürtünme olaylarından yaksak ortalığı[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehehe ankarada olsan bi koşu kibrit getirirdik :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 YAPMAYIN SAKIN Patlar matlar sonra dasaaadan bilirler Cep telin pilini çıkart. 2adet 0.5 uca kağıt -veya yanmayacak bişi sar (buralardan tutucaz) Pilin iki kutbuna 0.5leri deydir ve o.5leri ortalarından bir yerden birbirlerine deydir. O noktaya sigarayı koy. Bir kaç sn içinde ısınacak düzenek ve... sigarınızı için... Patlayabilir tabi..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sağa sola ateş sormaktan başka bi şansın olduğunu sanmıyorum...[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 işyerindeyim nereye sorayım :)sigara içen bi müşteride gelmediki sezen aksudan - herşeyi yak dinliycem yanar belki kendiliğinden[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 içme be işte kermitim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Lithium, 19 Ağustos 2005 10:43 tarihinde demiş ki: rezalet bi durumdur bilirim evde gecenin bi yarısı bulamadımı çakmak! ocak falan yokmu iş yerinde? 2 demir cubuk al ince eline plastik bi eldiven giy sona o demir çubuğa bi kağıt tak veya yanına koysanda olur herelde =) sona cubukları prize sok alsana ateş de tabi iş yerini yakma gibi bi durumda olabilir =) bunu deneme de.. sigortayı attırır hatta belki arada birşeyleri yakarsın. neme lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bak bu paranla rezil olmak sayılıyor heralde sigaran var ama ateş yok[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 prizin 3 tane kablosu vardır.1 tanesı faz yanı elektrık olandır.genelde mavı faz olur. elektrık olmayan ucla ampulum elektrık kablolarını bırbırıne degır sıgaranın ucuna da tükür(iletken olsun die)elektrik olana sıgaranın ucunu sok.sonra ufak ufak kıvılcım cıkar o anda cek sıgarayı.ama eger tekrardan lambayı baglayabılceksen. :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... [Bu mesaj MoMo tarafından 19 Ağustos 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 büyüteç ya da o görevi görecek bir şeyin varsa güneş ışınlarını sigaranın ucunda odaklayabilirsin.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Pek fena durummuş yahu, hiç başıma gelmedi, umarım gelmez de, komşu esnaf filan yok mu rica etsene onlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: kermit, 19 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki: işyerindeyim nereye sorayım :)sigara içen bi müşteride gelmediki sezen aksudan - herşeyi yak dinliycem yanar belki kendiliğinden nebiliyim başka iş yeri yokmu sağda solda?ozaman otur dua et sigara içen bi müşteri gelsin. =)) bomba yaa koptum olabilir bak herşeyi yak ı dene belki yanar sigara =Pp[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- [Bu mesaj Lithium tarafından 19 Ağustos 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 büyüteç yoksa cam bi kola şişesini kırıp dış bükey şekilde kullanılabilir belki hehe[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya da bi simitçi bulcaksın abi denedin mi bulmayı ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 haha komediye gel simitçi geldi kapının önüne "simit istermisin abi" diye bende "yok ateş isterim" dedim sonra bbatkım bozuldu ver smitde ver ateşde dedim :) simiti ymiycemde maksak bozulmasın eleman yaktım sigarayı çakmağı bana ver sana parasını vereyim git marketten al yenisini dedim 1 milyon vercektim çakmakta öyle çakmak yani 1 milyon bile etmez ama :) eleman 5 milyon bu çakmak dedi hadi lan dedim bende :) neyse artık birini yakabildik sigaranın oh be[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehehe helal olsun! rahatladım bende burda kıçımı yırtıodum nası yakılır bi sigara diyee..bari söndürme bidaha ;) bende yakayım bari 2 saattir konusuyoruz canım çekti,ama sigara yok! banada yardım edin dermişim =Pp gidip aliyim bi bakkaldan.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar