Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

host ücretleri


Karizmaokan

Öne çıkan mesajlar

said:
Margeaux, 16 Ağustos 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
www.bababenserveraccamamahostyokhostbulbanapls.com


Bunların türü daha tükenmedimi ? Sizlerin köküne nükleer atık suyu sıkmak lazım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

line sux daha once kullandim uo icin bir felaket..
Arkadasim buyur ben hosterim yurt ici hostumuzla ilk ay kuurulm dahil deil 149$ kurulum 30$ 1 kez mahsus alinior turk telekom agi bandi ustunden 50mbit yerimiz var share oldugu gibi makine baisna dusen ortalama hiz 1.5mb ile 2.mb ve bu size hayli hayli yeter. 512 mb ram 60gbhdd ile herseyile ile Istanbulda host edilen sunucularimiz sanada hizmet verebiliriz. Windows 2003 tabanli veya istege gore linux.zaten bu fiyatdan aasagsinda buldugun yurt ici baglantili her host 100% sana bu hizmeti vermiordur ... bir yerlerden birseyler kar etmek icin ipin ucunu kesiordur..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reklam yapamioruz diye saniordum hehe 1-2 gun bekleyeceksiniz site tasaramimiz bitmek uzere ebay tarzi web ustunden hic kimseyle aramadan ugrasmadan yatirdiginiz dakkda hizmete pkaeti hizmeti sokan webmarket sistemini implemnt edioruz bu yuzden cuma gunune kadar site hizmetimiz aktif edilemeyecek ne yazik ki :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.line.gen.tr burasının hostları yunanistanda bulunuyor olması lazım daha ucuz olduğu için

server türkiyede olmalı oyun serverı için kendin adamlarla gidip gör gözün tutmalı makinaların bulunduğu datacenterı görmelisin ayrıca kiraladığında makinaya istersen elle yönetebilmelisin herşeyi remotedan yapmaya uğraşmıcan yani. bu nedenle bulunduğun şehirde bir yer bul bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anormal pahali dediginiz nedir anlamadim ? devletin verdigi sartlara gore bizde fiyat ve ayar yapioruz :) isterseniz 150 ytl de host edilebir tr icinde 2mbit hat bile verilior xeon 3.0 islemcili kendim sahsen bilirom ama makine sharedir ayni makinede birden fazla kullanici vardir.

sphere bilmiorum ama Runuo yurt disi acacaksa bu ise hic girismesin.. ama sphere derseniz orasini bileyecem neyi nekada kullanir bilmiorum ama tabi sole dusunun yurt ici aldiginiz zaman sadece uo acma harici baska oyun sunucularida ayni makinede acabilirsiniz sonucta makine sizin cunku :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...