Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadaşlar ben host kiralıyacam uo server ı için ama host ücretlerini bilmiyorum aranızda bilen varsa bana bir bilgi verebilir mi
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hostbul.net[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya arkadaşlar yarınızdan fazlası server açmıştır eminim biriniz bildiğiniz bir host adresi söyleyebilirmi lütfen
Illusion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 www.bnet.com.tr www.teklan.net www.ada.net.tr[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya gir bak işte adres verdik. içinde bin tane hosting şirketi vardır. cebindeki parana göre bakarsın işte.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben senin msj ını gömemiştim[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ???[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 uo hostu, şu hostu diye bir şey yok. dedicated sunuculara bakacaksın. adamlar orada yazan özellikteki makinayi sana verecek. sen internetten onu kontrol edeceksin. mesela verdiğin sitede ortalama bi sunucu 200$.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ama burda 129$ da var http://www.remotemach.com/v0.1/?full=ds&bl=16.08.2005%2019:29:33 bu adreste en üstte ama RAM fln düşük burdan mı satın alıcam???[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bak arkadasım eger UO sunucu su acmayı planlıyorsan yol yakınken don. Parana yazık edersin. benden tavsiye[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Naa'ya katılıyorum ultıma onlıne serverı acmak ulke butcesıne vercegın ufak zararlardan bırıdır paralarımızı daha gusel seyler ıcın egıtım ıcın,sanayı ıcın vs. harcarsak bu ulke.... nese :D [Bu mesaj lordyosi tarafından 16 Ağustos 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 http://www.servermatrix.com/ buradan alabilirsin yurt dışı ama fiyatlar uygun birden çok server bile açarsın ama pingler biraz yüksek olabilir
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet yurt dış bağlantısı ne olursa olsun biraz ping oluyo[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 UO scriptleri ve emulatorleri ile alakası yok bu konunun, internet bolumune atıyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Margeaux, 16 Ağustos 2005 18:13 tarihinde demiş ki: www.bababenserveraccamamahostyokhostbulbanapls.com Bunların türü daha tükenmedimi ? Sizlerin köküne nükleer atık suyu sıkmak lazım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 www.line.gen.tr Lokasyon TR[signature][hline]İmza.
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 line sux daha once kullandim uo icin bir felaket.. Arkadasim buyur ben hosterim yurt ici hostumuzla ilk ay kuurulm dahil deil 149$ kurulum 30$ 1 kez mahsus alinior turk telekom agi bandi ustunden 50mbit yerimiz var share oldugu gibi makine baisna dusen ortalama hiz 1.5mb ile 2.mb ve bu size hayli hayli yeter. 512 mb ram 60gbhdd ile herseyile ile Istanbulda host edilen sunucularimiz sanada hizmet verebiliriz. Windows 2003 tabanli veya istege gore linux.zaten bu fiyatdan aasagsinda buldugun yurt ici baglantili her host 100% sana bu hizmeti vermiordur ... bir yerlerden birseyler kar etmek icin ipin ucunu kesiordur..
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 alis adres? Uo için değilde diğer paketler varsa onlara bakalım![signature][hline]
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 reklam yapamioruz diye saniordum hehe 1-2 gun bekleyeceksiniz site tasaramimiz bitmek uzere ebay tarzi web ustunden hic kimseyle aramadan ugrasmadan yatirdiginiz dakkda hizmete pkaeti hizmeti sokan webmarket sistemini implemnt edioruz bu yuzden cuma gunune kadar site hizmetimiz aktif edilemeyecek ne yazik ki :)
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 www.line.gen.tr burasının hostları yunanistanda bulunuyor olması lazım daha ucuz olduğu için server türkiyede olmalı oyun serverı için kendin adamlarla gidip gör gözün tutmalı makinaların bulunduğu datacenterı görmelisin ayrıca kiraladığında makinaya istersen elle yönetebilmelisin herşeyi remotedan yapmaya uğraşmıcan yani. bu nedenle bulunduğun şehirde bir yer bul bence
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu isleri anlamayan datacenterde neye bakilcagini bilmedikten sonra gormenin ne anlami vardir ?
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bede bir cok server actım. hem yurt icinde hem yurt dısında... ama inan bana yurt dısını tavsiye ederim. yurt ici makına fiyatları anormael pahalı. yurt dısında actıgında hemde lag da olmudu 200 kısı yı kaldırıoduk biz...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
Truis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Biz uo makineleri için sınırsız BW veriyoruz. Amerika'dan ve Almanya'dan makine seçenekleriyle.... 100 YTL'den başlayan fiyatlarla..
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 anormal pahali dediginiz nedir anlamadim ? devletin verdigi sartlara gore bizde fiyat ve ayar yapioruz :) isterseniz 150 ytl de host edilebir tr icinde 2mbit hat bile verilior xeon 3.0 islemcili kendim sahsen bilirom ama makine sharedir ayni makinede birden fazla kullanici vardir. sphere bilmiorum ama Runuo yurt disi acacaksa bu ise hic girismesin.. ama sphere derseniz orasini bileyecem neyi nekada kullanir bilmiorum ama tabi sole dusunun yurt ici aldiginiz zaman sadece uo acma harici baska oyun sunucularida ayni makinede acabilirsiniz sonucta makine sizin cunku :)
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çamur atmadan once bir girip baksanız? LOKASYON TR dir ve UO için sux falanda değildir. Rahatlıkla 150 kişi kaldırıyor ve üstünü deneyemedim. Aylık 160YTL olması lazım. Ve garanti hostdur.
Öne çıkan mesajlar