diablero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 TIKLA Bole bişi ben görmedim..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Şu an ne düşünüyorum bilemiyor. O yüzden dandik.[signature][hline]g3nk.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Monitör aklımı okudu püh .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 akıl okuyucu felan değilki hepsini ayarlamışlar bi şekilde anlatmaya da kasamam[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 matematiksel bi açıklaması olmalı...olmalı...biri söylemesse ne olduunu o açıklamanın deliricem sanırım. a.anladım.oh. [signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. [Bu mesaj Nereid tarafından 19 Ağustos 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 3 kere yaptim 1.sini bilemedi :D diger 2 sini bildi yanliz cabuk dusunce olmuyor galiba :D salladim euheh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 9 ve 9'un katları.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kurukafa çıktı o_O[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 nerde asparagaz bişi var direk konu dısına garbage ininiz pls[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oleceksiiin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben çıkaramıyorum abi sorun var bende şimdi farkettim . Toplamalısı yok mu bunun daha rahat olur .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: CusTodeM, 19 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: 3 kere yaptim 1.sini bilemedi :D diger 2 sini bildi yanliz cabuk dusunce olmuyor galiba :D salladim euheh Bilemediyse sorun onda değildir... Senin matematik yalan olmuştur... =D[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ne kadar gereksiz link varsa hepsi için konu açılıyo ya yok mu evlere servis yapan midyeci linki ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şimdiden kafayı yedirtti yani helal olsun.adamlar yapmışlar:)
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: CusTodeM, 19 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: 3 kere yaptim 1.sini bilemedi :D diger 2 sini bildi yanliz cabuk dusunce olmuyor galiba :D salladim euheh Bu olay hata yapmaz arkadaşım ! Hata sende ! Beni şeyettirmeyin ! Bu teknolojinin son harikulade icadı ! Kıskanmayın !!1111!1[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok yok alt etmenin bi yolu vardir cok yorgunum ugrasamam cidden :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Altınızda araba varsa Bostancı sahilinde şu saatte açık midyeci var ama ne yazık ki evlere servis yok.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oHoo cok altettım kafadan sallamadan alt etmek cok zor ama şansıma edıom :o)[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 DALGA MI GEÇİYOSUN LAN BU SAYFA BENLE MEVZU ÇIKAR YALNIZ[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 edit: LOL matematiğimin kötü olduğunu kimseye söylemiş miydim?[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 19 Ağustos 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: CusTodeM, 19 Ağustos 2005 01:24 tarihinde demiş ki: yok yok alt etmenin bi yolu vardir cok yorgunum ugrasamam cidden :D basit mantık sekillere bak sadece ve aynı sembolden bir kaç tane sayıyı cıkar ve sonuclarına bak sonucların hepsinde ortak bir fark var[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 iki basamaklı sayılarda sadece belli sayılar çıkabiliyo. mesela 70 çıkamıyo cevap. Çıkabilen belli sayılar var ve aynı sembol bütün o çıkabilen numaralarda var. ÇÖZDÜM YAŞASIN[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 orada çıkmayacak sonuçlar var. çıkabilecek sonuçların hepsi de aynı işarete sahip. e daha ne.[signature][hline]siyah, ama buz?
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 E bu çogolay ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yukarda ben ne dedim peki ?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Öne çıkan mesajlar