Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ŞİMDİ MİDYE OLACAKTI[signature][hline]g3nk.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 YA İNADINAMI YAPIYOSUNUZ midye bira kokoreç[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 O MİDYEYE LİMONU SIKACAKSIN BÖYLE ŞRRRKKKKK KABUĞUNDAN ALICAN BÖYLE OHHŞŞŞ ortaköy'e gidecem ben birazdan mesela. acı çeksenize[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 2 bira 3 midye gitmek lazım aslında. tepsiyi kaça satıyolar. ne kadar bekliyor midye.[signature][hline]g3nk.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 i know kung fu uzaklaş benden[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aslında mantı olacaktı off[signature][hline]g3nk.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aspava kaşarlı soslu döner dürüm [signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i][Bu mesaj Ryan tarafından 19 Ağustos 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 küfür ederim bak.[signature][hline]g3nk.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 üstüne künefe[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 SİZİ BANA SAYIYLA MI VERDİLER ULAN ALLAHSIZLAR![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ,TWLER SİLİN ŞU POSTU![signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 TW'ler silemiyor post. Ben siliyorum. Yemeğimide yedim demin çıkıp. Sticky bile yaparım.[signature][hline]g3nk.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İşte böyle bi zihniyet bizim alexi de .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kimyonlu ve sade gouda peyniri ile cabernet-sevignon çok güzel olur, yanına biraz mozerella ve bir kaç çeşit fransız peyniri koyarsan fena olmaz
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben hala açım[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 of of bira içerken bu topiği görünce insan kötü oluyor tabii. ankarada da midye yapan yer yok ki. keşke bodrumda olsaydım böyle deniz kenarı felan.[signature][hline]Beş Hececiler
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tereyağlı iskender yermisin ryan?
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ankarada midye var.ama lağımdan topluyorlar.yeme bence bulsanda.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 glatheros ben açken dalga geçilmesinden hoşlanmam, cinayet işlerim.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Biri aç mı ? Biri iskender mi dedi ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben oynamıyorum abi[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yanlız bende acıktım feci . Koymaz olaydım resmi .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bide şey var, rosto, fırında nar gibi kızarmış, çıtır çıtır, içi yumuşacık pamuk gibi ağızda dağılıyor, hemde sıcacık.. dimi ryan?
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Şu ağızda dağılma ve pamuk gibi lafları öldürüyo beni yapmayın bak YATTIM SONRA ![signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 glatheros o değilde eğer bir ağaç türü olmak isteseydin ne tür bir ağaç olurdun ? ve neden? Bİ GİT LAYN[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Öne çıkan mesajlar