aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 3 dil:vb,c,java mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 delphi java fortran vs.vs[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hepsi varda korktuğun neden başına geldi neden korkuyodun niye korkuyodun onu bi türlü anlamadım 5 dk dır düşünüyorum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 :) hackerın kralı geliyo ondan soyledim.gorseydin elemanı[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende çok pis hackerımdır klavyesine bakarak adam hekledim geçen gün msn sini sonragirdim msn ine şifreisini değiştirdim bi sürüde küfür ettim listedekilere hatta birisi " hasan niye birden böyle kızdın anlamadım" yazdı bende cvp yazdım küfür olarak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 vah vah[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 paticiği heçiklemesin bu b@p aman diyim[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 paticige kim kıyabilirki,masum bi paticik iste:D[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ben şahsen Pc ile uğraşan adamlara hacker demiyorum. "veled" daha çok yakışıyor[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Aman Tanrım !1!![signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: kermit, 18 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki: bende çok pis hackerımdır klavyesine bakarak adam hekledim geçen gün msn sini sonragirdim msn ine şifreisini değiştirdim bi sürüde küfür ettim listedekilere hatta birisi " hasan niye birden böyle kızdın anlamadım" yazdı bende cvp yazdım küfür olarak lol bu mesajı okuduktan sonra nedense içtiğim su aniden monitörün üstünde oldu :P[signature][hline]HEX! 49 20 77 69 6C 6C 20 6C 6F 76 65 20 79 6F 75 20 66 6F 72 65 76 65 72 2E 2E 2E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 3 dil dediğin nedir ? tahrip & tahribat TRde ötesi yok[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gecen FBI ı heklemjişim bole baktım suclu doyalarına sınır oldugum bı ıkı adamı ekledım bın ladın ı cıkardım fılan zevklı bişi[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar