KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 http://ejder.com/oyunlar/av/kovboy.swf[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kolaym ya bitti :P ger.çi ilk önce go ya basmak aklıma gelmedi bekledim iki saat uhe :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 güzelmiş sevdim valla.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Pitti :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 fazla kolaymış ama güzel[signature][hline]choose life.
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 güzel çizilmiş ama çok basit ve kısa olmuş :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok güzel de hemen bitiyo..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bu oyun sorunlu :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Açılmıyor? %79 diyor kalıyor?
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bitti yaw =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 oha ejder.com hala açık mı ya? kaç sene önce giriyordum oraya :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bitti ama space ile ateş etmeyi okuyana kadar iki saat mousela vurmak için cebelleştim. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ehhea aynen space i kullanıcağımı öğrendiğim zaman dünyalar benim oldu :-P[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Aynen nasıl oynandığını okumadım. ama donu düşün adamı tutturamıyom bi türlü :-) oyn orda bitiyomu yaw ??[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 acayip zor her biri bi dakka bekliyo çok zorlandım 2.yi geçemedim.yetersizim =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok kolayda sanki son adam buglı gibin manyak hareket yapıyor deli ateş ediyor ama bize bişey olmuyor?
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Süfer bu :-)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Öne çıkan mesajlar