Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kumar


Caglar35

Öne çıkan mesajlar

ilk bi kazanıyosun ya işte o bitiriyo beni , bi kaç ay once kazıkazandan 50 mılyon cıkarmsıtım ondna sonra kazıkazana yatırdıgım para 50 mılyonu rahat gecmıstır (bagımlılık yapıo şerefsiz) onun dışında poker veya batakta ortada para donuyosa feci dikkatli oynamaya başlarım , kazanırsam kral ama kazanamazsam herkes dıkkatlı oynadıgı ıcın gusel oyun doner. Onunda zevki yeter bana.
Uyarı: Kazıkazan zararlıdır böhüböhü :([signature][hline]FB Sailing Team
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli çanaktır..namı dier konken...valla bi otururuz arklarla falan böle sabaha kadar...kendi sigara dumanımızda boğuluruz falan yani..içki zaten gırla gidiyo..bu arada gır nası bi laftır ya. nerden geldiyse azıma.yok buda olmadı gelmez ağza..takılır..ewt ewt nerden takıldıysa azıma. of amma konustum neyse ewt neden bahsediyoduk..ewt arkadaslar konken çok güzeldir..yada hep ben kazandıgımdan cok güzel.öle olma ihtimalide var.ama 2 kere kaybettim yinede üzülmedim çünkü çok heyecanlı oluo.zevkli oluyo yani..pişman olmuyosun yani.heyecan adrenalin hepsi bi yerden gelio.ama çok büyük paraya oynamamak lazım tavsiye etmem.böle senin için büyük ama insalık için küçük bi para olsunki heycanlanıver. dimi?nese ohh be susasım geldi...hatta bi de susamışım...neyse ben bi su içiim...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kumar olarak en büyük yazı tura oynadım şimdiye kadar . Kazandığımda ise elime geçen tek şey

-Hehe tura/yazı

Başka bişey yok . Nefret ederim kumardan . İddia'ya girmek vs. Zaten şu kadar parasına iddia'ya girelim benzeri laflar söyleyenlerden direk soyutlarım kendimi ilk izlenimde .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük günâhların belli başlıları şunlardır; Allah'a ortak koşmak, adam öldürmek, zina iftirasında bulunmak, zina etmek, islâmî cihaddan kaçmak, sihir yapmak, yetimin malını yemek, ana-babaya karşı gelmek, Mekke'nin hareminde günâh işlemek, faiz yemek, hırsızlık yapmak, içki içmek, kumar oynamak. Bir müslüman hatife almadan, kalbinde tasdik olduğu halde büyük günâh işlerse, dinden çıkıp kâfir olmaz. Ehl-i sünnet, büyük günâh işleyen kimsenin kâfir olmayacağını, cehennemde ebedî kalmayacağını, tövbe etmeden ölürse dahî, Allah dilerse fazl-ı keremiyle onu affedeceğini, dilerse adâletiyle cehennemde ona azap edeceğini kabul eder (Şerhu Akideti't-Tahâviyye s. 370).


Peygamberimiz blackjack oynamayı yasak kılmış .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...