Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kopya, okulu asma, içki, tütün die almış başını giderken arkadaşlarla oynadığımız pokerde ilk paramıda kumarda kaybettim... hadi hayırlısı
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ne kötüsüüüüün oldu mu =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 alışkanlık haline getirmede boncuguna oynasan olmuyormu ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ne oynadin ? pişti mi ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 O smn milli oldun aman kendini kaptırma , merak ettim yaş kaç? P.s Şeytanın bol olsun :D
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Dondurmasına falan okey oyna daha iyi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 günah abi[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Aha .. kumar dedigin kahvede okeye benzemes.. o yuzden sordum pişti mi diye..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok deli batak oynardık bi aralar acayip para kazandım acayip kaybettim muhabbetti bizdeki amaç ama komedi geçerdi ciddiye almazdık çoğunu[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben hiç kazanamadım şimdiye kadar. para yatırmadan önce direk haram ediyorum. :P şaka bi yana , oynamam. gazozuna filan belki...[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ilk bi kazanıyosun ya işte o bitiriyo beni , bi kaç ay once kazıkazandan 50 mılyon cıkarmsıtım ondna sonra kazıkazana yatırdıgım para 50 mılyonu rahat gecmıstır (bagımlılık yapıo şerefsiz) onun dışında poker veya batakta ortada para donuyosa feci dikkatli oynamaya başlarım , kazanırsam kral ama kazanamazsam herkes dıkkatlı oynadıgı ıcın gusel oyun doner. Onunda zevki yeter bana. Uyarı: Kazıkazan zararlıdır böhüböhü :([signature][hline]FB Sailing Team
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 karı kız kumar içki adamı tuketir..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 en güzeli çanaktır..namı dier konken...valla bi otururuz arklarla falan böle sabaha kadar...kendi sigara dumanımızda boğuluruz falan yani..içki zaten gırla gidiyo..bu arada gır nası bi laftır ya. nerden geldiyse azıma.yok buda olmadı gelmez ağza..takılır..ewt ewt nerden takıldıysa azıma. of amma konustum neyse ewt neden bahsediyoduk..ewt arkadaslar konken çok güzeldir..yada hep ben kazandıgımdan cok güzel.öle olma ihtimalide var.ama 2 kere kaybettim yinede üzülmedim çünkü çok heyecanlı oluo.zevkli oluyo yani..pişman olmuyosun yani.heyecan adrenalin hepsi bi yerden gelio.ama çok büyük paraya oynamamak lazım tavsiye etmem.böle senin için büyük ama insalık için küçük bi para olsunki heycanlanıver. dimi?nese ohh be susasım geldi...hatta bi de susamışım...neyse ben bi su içiim...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
arina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çarpılırsın falan dikkat et bence =)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yaş 17 ya bişi diil... sorun orda ehehe (pul başına 100 binine oynadık ya bişi diil 3 milyon fln kaybettim yani :))
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Kumar olarak en büyük yazı tura oynadım şimdiye kadar . Kazandığımda ise elime geçen tek şey -Hehe tura/yazı Başka bişey yok . Nefret ederim kumardan . İddia'ya girmek vs. Zaten şu kadar parasına iddia'ya girelim benzeri laflar söyleyenlerden direk soyutlarım kendimi ilk izlenimde .
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 valla bence oynamalisiniz. . ama ole ne bilem taksimde ulusta olacak iş degil adam akilli bi yerde oynamak lazim... oynanacaksa da blackjack derim..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Büyük günâhların belli başlıları şunlardır; Allah'a ortak koşmak, adam öldürmek, zina iftirasında bulunmak, zina etmek, islâmî cihaddan kaçmak, sihir yapmak, yetimin malını yemek, ana-babaya karşı gelmek, Mekke'nin hareminde günâh işlemek, faiz yemek, hırsızlık yapmak, içki içmek, kumar oynamak. Bir müslüman hatife almadan, kalbinde tasdik olduğu halde büyük günâh işlerse, dinden çıkıp kâfir olmaz. Ehl-i sünnet, büyük günâh işleyen kimsenin kâfir olmayacağını, cehennemde ebedî kalmayacağını, tövbe etmeden ölürse dahî, Allah dilerse fazl-ı keremiyle onu affedeceğini, dilerse adâletiyle cehennemde ona azap edeceğini kabul eder (Şerhu Akideti't-Tahâviyye s. 370). Peygamberimiz blackjack oynamayı yasak kılmış .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 içki öldürür,kumar söndürür,spor güldürür... ilkokulda belirli gün ve haftalar kitabının belirsiz bir sayfasında yazıyordu şimdi hatırladım... kaldığınız yerden devam edin siz...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Öne çıkan mesajlar