LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya şu kadar zaman geçti crackli versiyonu çıkmadı. Ne iş anlamadım. [signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 24 Kasım 2004 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 jade internette gezen clone cd sanirim vengance grubunun cikardigi versiyon[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Geldimi sinanpaşaya..[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 Msn: [email protected] José Fernandos wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sinanpaşa'ya doğru yollanacağım. Arkadaşlık etmek isteyen varsa ASL diye bağırabilir.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben bugun gittim daha mgs 3 gelmemis goremedim zaten vampire 259 75 07 arayin sorun yener bilgisayar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 clone cd satmaya basladi bilgisayarcilar koruma programi cozulemedigi icin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bu clone cd olayı nasıl hedeleniyor? clone cd çekip ordan mı birşey yapılıyor? ona göre peşin peşin çekicem oyunu hallederim sonra:-)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evet bir program kullanip mount'luyosun. ogrendim bende bugun :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yaa hala alamadım :(....[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 DVD olarak satmazlar inşallah. MOH:PA ve HL2 öyle çünkü. Oynıyamıyorum o yüzden. Öküz gibi makine topladım o kadar. Peh peh peh.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sinanpaşa'da yok. Adam hafta içi gelicek diyor.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sinanpasa'da nasil olmaz ya. neler gelmis sinanpasaya alexi pop2 mgs3 felan var mi.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kadıköy de olmazmı? abi sidi va poğno va..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla kadıköyde de caddede de yok.. bir an önce bulsam iyi olur yoksa wow gelicek hiç oynayamicam :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 türkiye de netten bu oyunu satin alabilecegim bir yer var mi adana dayim birakin bu oyunu hf 2 nin cd si bile yok cok krolar ya off nese varsa yazin da bari orjinalini alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kadıköyde yoktu bakındım biraz.. moh:pa nasıl güzel mi? demosunu çekme fırsatım olmadı, oldum olası moh a gıcık olduğumdan yemedi 5 cdye 10m vermeye:-)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bloodlines kadıköy de var. Uğur ve mef in skoağında tılsım diye bir dükyanda.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ulaaan! bugün önünden geçtim böhühühü:( keşke girseydim...[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 beyler bu oyunu ve half life 2 yi bana gönderebilecek birisi varsa buraya msg atsin ben tüm masraflarini ve daha fazlasini karşilayayım ya adana işte burada cd satan adamlar işten bi haber krolar oluşturuyor neyse gönderebilecek birisi olursa sevinirim en azindan bloodlines i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 256 sd ram ve 64 mb mx 44o gforce ile oynanırmı bu oyun ltf yazın ona göre dl edicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çok az vampire ability var ve sadece camarilla olması büyük eksiklik oyun çoğunlukle kes hopla zıpla ama sarıyor adamı tek artısı çok ilginç olaylar oluyor atmosfere kapılıyorsunuz. bir yarım kalmışlık havası var ama kopya olduğu içindir belkide. adamları hedefleyip saldırıyorsunuz fps gibi ayrıca tremere oynuyorum savaşta çok güçsüz benim eleman gangrelmi açsaydım diye düşündüm ama..[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: OneWayStreet, 28 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki: beyler bu oyunu ve half life 2 yi bana gönderebilecek birisi varsa buraya msg atsin ben tüm masraflarini ve daha fazlasini karşilayayım ya adana işte burada cd satan adamlar işten bi haber krolar oluşturuyor neyse gönderebilecek birisi olursa sevinirim en azindan bloodlines i +1 beyler hadi bi pati gucu yapalımm.. Luuuttfeenn benım hafta içi kadıkoye gitmem cok zor..biri postadan odemeli yollayabılırmı?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Glatheros, 29 Kasım 2004 01:51 tarihinde demiş ki: çok az vampire ability var ve sadece camarilla olması büyük eksiklik oyun çoğunlukle kes hopla zıpla ama sarıyor adamı tek artısı çok ilginç olaylar oluyor atmosfere kapılıyorsunuz. bir yarım kalmışlık havası var ama kopya olduğu içindir belkide. adamları hedefleyip saldırıyorsunuz fps gibi ayrıca tremere oynuyorum savaşta çok güçsüz benim eleman gangrelmi açsaydım diye düşündüm ama.. brujah aç en iyisi odur yakın dövüşte, gangrelda olur gerçi:) tremere büyü yapan bi klan olduğundan yakın dövüşte vasat olmaları normal:-) bi elime geçireyim şu oyunu (inşallah yarın) ventruedan girip toreadordan çıkıcam. arada nosferatuyada uğrayacam.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 tremere cok coskun bir klandir. oynatmasini becerebilirseniz en olumcul klandir bile diyebilirim. oyuna gelecek haftaya kadar baslamayacagimdan oyuna nasil yansitilmis bilemeyecegim pek tabi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben oyunu açıyorum monutor kapanıyor markalar çıkıyor geri kapaniyor monutor driverlami ilgisi var ekran karti: fx 5200 raö 512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar