Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: Bloodlines çıktı.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

said:
hacibekirlokumu, 22 Ocak 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
Saolasın orayı geçtim şimdide baştaki o büyük kütüphanedeyim 3 altta 3 üstte 6 tane şamdan var bunları napcaz ben bunların hepsini yanar hale getirdim ama hiç bir şey olmadı yine yardım edersen çok sevinirim.Belli bir sırada yakmak gerekliyor herhalde ama hepsi yanıyor hiçbişey olmadı.Şimdiden teşekürler...

Ya tamm hatırlamıyorum ama onların bazılarını sondurunce hepsı kapanıyor;bazılarını açınca hepsi açılıyor.3 unu yakmayı ya da sondurmeyı dene.Zaten aynı anda becebiliosan uygun sırayı bulmuşun demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu formun altına yazı yazıp ımzayı gostermessem yuh bana[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

cainin tarihi işte[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

doğru sırayı tutturmam gerektiğini anca şans eseri görevi bitirip blood guardianı öldürünce farkettim :) şu an hollywooddayım bitiririm yakında heralde. yannız şu whitewolf pdflerinden bi iki dane okussam biraz kıral olcak ama..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Why am I fighting to live if I'm just living to fight ?
Why am I trying to see when there ain't nothin inside ?
Why am I tyring to give when no one gives me a try ?
Why am I dying to live if I'm just livin' to die ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeppelin, 24 Ocak 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
doğru sırayı tutturmam gerektiğini anca şans eseri görevi bitirip blood guardianı öldürünce farkettim :) şu an hollywooddayım bitiririm yakında heralde. yannız şu whitewolf pdflerinden bi iki dane okussam biraz kıral olcak ama..

sen sıkılırım diyince kasmadım ben istersen hazırlarım clanbooklardan bir demet, alıverirsin geçerken.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu emuleyi çözsem bulucam da öncelikli problem şu p2p olayı. bugün white-wolf.net den bi doc. buldum ama oek bişi anlamadım. öğrenicez bulucaz bakalım.

heffer sen hiç kasma bu kadar işinin arasında öss möss ben bulurum bi yerlerden saol[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

bana kazaa deme aklıma internet optimizer geliyor ;) en son kazaa yüklediğimde bilgisayar 2 gün pcci de kalmıştı tabii o zaman pcden çaktığım yok. ama mecbur kalırsam kurarım napiim.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

heh komik? buda ilginç bi yorum oldu[signature][hline]Chemical, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
en süperi şeydir
uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo
en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo
ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez
Sosyal ağlarda paylaş

46. sayfaya bakarsan görürsün... tabii onu soruyorsan...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 01 Şubat 2005 11:08 tarihinde demiş ki:
heh komik? buda ilginç bi yorum oldu

aslında oyunu oynarken atmosfere kapılıp bir vampir olduğumu unutmam(atmosfere kapılınca vampirliği nasıl unutuyon demeyin :)) ve hayalet görünce korkmam komikti[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...